GÖREMEDİM Kİ
DOKTORUM HASTANEDEN AYRILMIŞ MORALİM BOZULDU
BAŞKA DOKTORA MUAYENE OLDUMKONSANTRE OLAMADIM FIRT FIRT GÖSTERDİ BİŞİ ANLAMADIM. HAFTAYA BİDE GİDİP İYİCE BAKCAM
TKB kardelenin bebeğinin doğduğunu yazmışsın birinci sayfaya ama o topicimizin ilk göz ağrısı geçiştirmişsin gibi olmuş daha güzel şeyler yaz alımlı olsun
gerçi ben karışmış olmayayımda
Beydağlı damı hastaynmışşşş
kocasındanmı geçti acaba
sevinç abla hatunlar tek tek çıktı bence bizde başbaşa kalamdan çıkalım yoksa aramıza giren kimse olmaz. Hadi efendi gibi çıklaım.
Ben çayı kapattım sende ışıkları söndür
nasıl bir doktor bulduysan adam dayanamamış kaçmışşş
yeni gelen 3 lü testi yaptırmamış
olmadı her hafta git sende
sen git ben işleri yaparım hamiş hamiş yorulma
o çocuğu doğurursun elbettO zaman görüşelim
ADAM DİİL KADINDI3LÜ TESTİ YAPTIRMAMAK KÖTÜ BİŞİMİ ÇARŞAMBADA TIP FAKÜLTESİNE GİDİYOM BİDE ORAYA SORARIM TIP FAK. DEVLET HASTANESİMİ OLUYO YOKSA ÖZELMİ BEN BİLMİYOM
mlxy sen geldin ben gidiyorum canım görüşürüz sonra kociş çağırıyordaaa
iyi gecelerr.......
Sağol canım artık senle yarın görüşürüz. Burası çok sıcak bir arkadaşımla azcık sahilde oturalım dedik saat baya olmuş.farketmedik. kızlar gecesi yaptık bol dedikodulu.
evet yaptım ,
benim adımı ziyaretçiler bilem bilir tosbaaa
ayyyyyy kanka ne çok alınganlık yapmışsınnnnn
.
sen anca kocamın face i kocamın msn i deyip duruyon. napsın herkesin özeli var ordan görüşüyo senin yokki
:18:
ığğyykk çok itici tavrı vrmış doktorununnhımm ben yarın vuruacam sanıyodum ya esım le bulusacaz iş cıkıda ben esım yanında utanıyom gecen ne odu
dok soyun hazıran dedı geıyom esımde var dedım ben hasyatım altanmı edecen muane evet dedı ben boyeyımama dedım
bende cokk merakı degılım dedı aa bozuldum uandım soyndum esımde güldü
aynı bende öyle yapıyorum , en mantıklısı böyle bence,biz tecrübeliyiz ya artık alttan muayene olayı varsa eşimi ben içeri bile almıyom o muhabbetleri duysun istemiyom
muayene bitince doktorla görüşme esnasında çağırıyom içeriye hem ben rahat ediyorum hemde o kasılmamış oluyor ee nede olsa kolay değil
günaydın kadınlarım sabah dr gittim suyum geliyo galiba dedim hemen beni acile gönderdi drum alttan baktılar ilk alttan muane oluşum korktum:18: ama korkulacak bişi yokmuş sonrada usg den baktı herşey normal dedi kilosuda 2 kilo 50 gr olmuş oğluşumunsonrada nst ye bağlandım kalp atışı iyi çıktı sancıda yok dedi ben normal doğum istiyorum dedim oda dediki zaten şuan normal gözüküyo dedi yani herşey yolunda sizi seviyorum...
canım sevındım korkulacak bırsey yokmus ıns saglıkla oglusunu kucagına alacan
günaydın hatunarr ben dusu mu alıp gıyınıp susenıp kaynanm ugrayacam ordan dogru dok aksam gorusuruz bana dua edinnn ( bu arada sevınc ve basak nerdesınız hanı benı dok göturecektınız totonunuz devırıp yatıyonuz demı:95::95::95::)
sevindim nikocummgünaydın kadınlarım sabah dr gittim suyum geliyo galiba dedim hemen beni acile gönderdi drum alttan baktılar ilk alttan muane oluşum korktum:18: ama korkulacak bişi yokmuş sonrada usg den baktı herşey normal dedi kilosuda 2 kilo 50 gr olmuş oğluşumunsonrada nst ye bağlandım kalp atışı iyi çıktı sancıda yok dedi ben normal doğum istiyorum dedim oda dediki zaten şuan normal gözüküyo dedi yani herşey yolunda sizi seviyorum...
hazırlan kız ben atladım arabaya geliyommcanım sevındım korkulacak bırsey yokmus ıns saglıkla oglusunu kucagına alacan
günaydın hatunarr ben dusu mu alıp gıyınıp susenıp kaynanm ugrayacam ordan dogru dok aksam gorusuruz bana dua edinnn ( bu arada sevınc ve basak nerdesınız hanı benı dok göturecektınız totonunuz devırıp yatıyonuz demı:95::95::95::)
kıslaaaaaaaaarrrr.... şu an fısıltıyla yazıyoruuuummm..şıııışşşşşş..
kaynanoş herkes yattı kaç gündür fırsat bulup giremedim..
daha gidene kadar da giremem 10 gün falan tahminennnn
geçmişe falan artık sonra bakıcam hemen haber ve bilgi vereyim dedim;
işleri yetiştirdim ama telef oldum pazar geceye kadar durmadım hiç..
evde hışmıma uğramamış en ufak bir nokta kalmadı resmen kendimi parçaladım + 4 tane eldiven
eşyaların vida kenarlarına kadar nokta nokta ovuldu parlatıldı heryer
eşim "evi şehrin girişinden görecekler artık" dedi:44::44:
bana kızmayın neden öyle yaptın diye sebebini biliyosunuz korkuyorum resmen birşey bulup da laf söyler diye
sonra da 4-5 çeşit yemek yapıp koydum dolaba.. tatlı börek vs yetişmedi sadece:26:
sewinnnçççç işleri yetiştirdimmmmkaynanoştan sonraki korkum sen oldun kızamazsın artık bana:124:
başaaaaaaaaaakkkk ilk sayfayı gördüm kız ben daha yeni 36 ya girdim nerden uydurdun 37 yi :78:
ille ekleyecem listeye dedin.. bu muydu yani tkb ciddiyeti
nerde bu araştırmacı tkb ruhu
hepininizi öpüyorummmmmmmmmmmmmm
BİLGİLER İÇİN TŞK EDERİMtıp fakültesi özel diiil para almazlar hiç bişeye karıyı kaçırmışsın kesin istifa etmiştir
zaten ne biliyonki sençocuğu yapmayı becermişsin ya yeter
SABAH TÜKANI AÇTIMhade her işi yaptım ben çıkabilirik iyi gecelerrrrrrr
TATİLDEMİYDİN BEBEĞİM SEN? NEREDE TATİL YAPIYORSUNSağol canım artık senle yarın görüşürüz. Burası çok sıcak bir arkadaşımla azcık sahilde oturalım dedik saat baya olmuş.farketmedik. kızlar gecesi yaptık bol dedikodulu.
EEE GELMİCEKMİSİN Kç gün boyunca:26:günaayyydııın sevgili dostlar
önümüzdeki 3 günümün programını yaptı kocacımm,yoğun olucam yani,hastaydım ya(o hala geçmedi sanıyo nedense) canım sıkılmasın diye kendi kendine beni gezdirme planı yapıyoo
çokk oturdum ya evde..
ağrılı ağrılı bilem gezdimm hala ben evden çıkmamışım gibi davranıyooo
bu akşam eltime yemeğe gideceğiz ordanda fuara gideceğizz
yarın ananemler gelecek oraya gideceğizzzz
perşembe başka eltime kahvaltıya gideceğiz..
cuma kocacımla başbaşayız ama o bişiler bulur gezmek için
cumartesii doğru doktora...
çok sevndm cnm demekki o gelen su filN DEĞİLMİŞgünaydın kadınlarım sabah dr gittim suyum geliyo galiba dedim hemen beni acile gönderdi drum alttan baktılar ilk alttan muane oluşum korktum:18: ama korkulacak bişi yokmuş sonrada usg den baktı herşey normal dedi kilosuda 2 kilo 50 gr olmuş oğluşumunsonrada nst ye bağlandım kalp atışı iyi çıktı sancıda yok dedi ben normal doğum istiyorum dedim oda dediki zaten şuan normal gözüküyo dedi yani herşey yolunda sizi seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?