Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım çok üzüldüm Allah sabır versin görmeseydin keşke gözünden çıkmaz görüntüsü peki neden böle oldu doktorlar ne dedi??:26:

tatmayınca bilemez insan...
yavrun parçan o senin nasıl vazgeçebilirsin ki...
çok zor allah yaşatmasın kimseye,ama beterin beteri var lafını yerleştirdim beynime..
dediğin gibi ya doğsaydı,ya koklasaydım,ya gülüşünü görseydim....
yada 9 aylık olsaydı ve ben ona eşyalar almış olsaydımm,beşik patikk zıbın....
onlara baktıkça kahrolurdumm...

ahh başağım 10 tanedde bebeğim olsa yinede unutamam onu...
sadece boşluğum dolmş olur o kadar...

günaydın canım nasılsınn
o hamiş olunca bizi terketti...

iyiyim canım sen nasılsın evet yaa hur bayadır girmiyooo mrk ediyorum.

günaydın canım bende merak ediyorum hur ablayı bayadır yok sen nasılsın herşey yolundamı, bebiş nasıl??

ben iyiyim canım şimdilik herşey yolunda sen nasılsın bitanem seninki ne yapıyo dr gittinmi yakınlarda?

canım benim kıyamam sana ALLAH bu acıyı kimseye yaşatmasın inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun acını hafifletirsin. herşeyin hayırlısı belki bundada bi hayır var.senin karnındamı ölmüştü yani neden oldu.

canım çok üzüldüm Allah sabır versin görmeseydin keşke gözünden çıkmaz görüntüsü peki neden böle oldu doktorlar ne dedi??:26:

sağol canımm,,
görmedim anlattıklarım bebeğimi yanımdan götürene kadar gözüme çarpanlar...
benim yaşım küçüktü 18 yaşındaydımm
bebekte sorun yok(araştırma yapılmadı)
rahim gellişimini tamamlamadığından taşıyamammış olabilir dediler sadece
o zaman o şokla araştırma yapmak aklımıza gelmedi...

üzülme Allah yine nasip eder canım, demekki ömrü okadarmış yine olur üzülme sen

çok şükür nikocum iyiyiyz biizde:) sizinde iyi olmanıza sevindik:) biz cuma gitcez doktora teyzesi nikocum yha sana bişey sorcam çalışıyorum ya ben boyun düzleşmesi var bende sabah kas gevşetici sürdüm bişey olurmuki doktorumada sorcam gidince:18:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım yaa
amiinnn allahım kimseyi bekletmesin,
yok canım benim 5 ay boyunca aralıklarla hep kanamam olmuştu
yatıp dinleniyodumm,,
bi sabah suyum geldi,akşamına doğurdumm,,,
anlayamadıkk yaniiii
ama ben 21,15 te doğum yaptım,enson ulrasona 21,00 de girdim ve doktor hala yaşıyoo ama kalp atışları yavaşlamışş ölüyor demişti....

o an allahım ben yaşarken minicik yavrum yaşam savaşı veriyorr sen yardımcım ol dediğimi unutmuyorumm
2 gün sonra yağmur yağmıştı ve ben hep bebeğimin yüzüne çamur gelmişmidir diye düşünmüştümmm
yavrumu sıcacık kollarım yerine buz gibi toprağa vermek ........ çok can acıtıcı bi durum....

neyse sizleride üzüyorum helal edin..

aynen doğru..

Allah ım erenayıma da tekrar bu güzel duyguyu yaşat Yarabbimmmm

yok canım bizim iş yerimiz var ben muhasebe ve finansla ilgileniyorum o yüzden çok önemli bi işim olmazsa sabahları gitmiyorum.
hmm daha güzlmş senin işin o zmaan. ee bebekte yapıyonmu bu arada
merhaba kızlar,,,
acılarınızı konuşuyorsunuz sanırım erenaycım allah acılarımızı hafifletsin

anamız gelmişşşş

Son düzenleme:
üzülme Allah yine nasip eder canım, demekki ömrü okadarmış yine olur üzülme sen
artık alıştım hayırlısı diyorumm
öbür dünyalık yavrum o benimm
burda olmasada ahirette anneyim ben...
merhaba kızlar,,,
acılarınızı konuşuyorsunuz sanırım erenaycım allah acılarımızı hafifletsin
sağol canımm
allah kimselere vermesinn yaşatmasınn

gözlerim doldu ağlıcam şimdi

canım niye dr sormadan sürdün bidaha sürme ben düştüğümde dr sana kremde veremem dedi şuan eşim bile acı çekiyo olsa hamile olsa krem bile vermem dedi kana karışıyo dedi tabi ALLAH korusun hemen bişi olmaz ama bidaha sürme.

normal doğummu oldu canım tabi çok zor bi durum teyzemde oğlunu doğduktan sonra 5 ay sonra kaybetti bidahada bebeği olmadı sorun eniştemdeydi onun çektiği acılar çok fenaydı ALLAH sabır versin.

evet canım normal doğurdum zaten 20 haftalıktıı minnacıktı..

doğru diyosun canım inşallah bişey olmaz

eranaycım hangimizin acısı yok ki anlatarak azaltabiliyoruz...bazen eşlerimiz bile bizler kadar anlıyamıyabiliyor hormonları faklı annelik duyguları yok...ananızdan selam

eranaycım hangimizin acısı yok ki anlatarak azaltabiliyoruz...bazen eşlerimiz bile bizler kadar anlıyamıyabiliyor hormonları faklı annelik duyguları yok...ananızdan selam

doğru söylüyosun karacalım benim eşimde bazen hiç anlamıyo sinir ediyo beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…