görmedim canım bakamadım
ama bebeği alırlarken gördüm saçını ve ayağını baş parmağımın üst bölümü kadardı ayakları üzerine de çörek otu kadar parmaklar...
boyutunuda şöle öğrendim:
doğumhaneye kimseyi almıyolar,doğumdan sonra beni normal odaya çıkarmadılar(hem sabah taburcu olcam diye,hemde bebekli kadınları görüp moralim bozulmasın diye)
eşimin sülalesi oradaydı bi kısmı köye gideceklerdi,,,
bebeği istediler gömmek içinn(orada kalmasınıistemedk)
dışarı çıkarmak bana kaldı
bebeğimi yeşil ameliyat bezlerine sarmışlardı(özenerek sarılmış ama)
üzerinde ex bebek ... yazıyodu
o zamn bebeğimi avucuma yatırdım eşime verene kadar ölçtüm yavrum ne kadardı hatırlayayım diye
ama dış görünüşü tam bebekti herşeyi tmamalanmıştı,sadece eti şeffaftı pembeydi..
ben şoktaydım o zman herhalde gözümden tek damla yaş akmadı
donuktum onu biliyorumm
etrafımdaki olaylar hayal gibiydi
kimseye cevap vermiyodum boğazımdan aşağı su bile inmiyodu,çok zor bi durum...
ayy evet ya insan hamile olunca daha da bi anlıyo. ben ona o kadar alştımki.
ondan vazgeçme fikri çok zor Allah kimseye yaşatmasın. çörek otu kadar parmaklar he
ama beterini düşün kankam 9 aylıkken bebeğini düşüren de var. ya da doğduktan bi kaç ay sonra ölen.
heralde daha zordur. aslında bi bebeğin olsaydı tekrar belkide bunları unutman daha kolay olurdu
günaydın canım nasılsınn
o hamiş olunca bizi terketti...
günaydın canım bende merak ediyorum hur ablayı bayadır yoksen nasılsın herşey yolundamı, bebiş nasıl??
küçük tabiii
benimki 16 cm 320 gr doğmuştuuu
yanii (benim elim biraz büyük) avucumu açtım bebeğimin başı orta parmağımın ucuna koydum ayakları ancak bileğimin az altına gelmişti
yavrucum elimden az büyüktüü...
tırnakları saçı vardı..
parttime mi çalışıyosun. bende ööle çalştım bi ara güzel bi duygu
canım çok üzüldüm Allah sabır versin görmeseydin keşke gözünden çıkmaz görüntüsüpeki neden böle oldu doktorlar ne dedi??:26:
tatmayınca bilemez insan...
yavrun parçan o senin nasıl vazgeçebilirsin ki...
çok zor allah yaşatmasın kimseye,ama beterin beteri var lafını yerleştirdim beynime..
dediğin gibi ya doğsaydı,ya koklasaydım,ya gülüşünü görseydim....
yada 9 aylık olsaydı ve ben ona eşyalar almış olsaydımm,beşik patikk zıbın....
onlara baktıkça kahrolurdumm...
ahh başağım 10 tanedde bebeğim olsa yinede unutamam onu...
sadece boşluğum dolmş olur o kadar...
iyiyim canım sen nasılsın evet yaa hur bayadır girmiyooo mrk ediyorum.
ben iyiyim canım şimdilik herşey yolunda sen nasılsın bitanem seninki ne yapıyo dr gittinmi yakınlarda?
canım benim kıyamam sana ALLAH bu acıyı kimseye yaşatmasın inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun acını hafifletirsin. herşeyin hayırlısı belki bundada bi hayır var.senin karnındamı ölmüştü yani neden oldu.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsabrettim ama ne kadar zorduuuuuu.
bide normalde 1 gün sonra ulaşıyo kargoo bilirsin.
ama ben c. tesi vermştim kargoya, araya pazar girdi. p. tesiye kadar beklemek zorunda kaldım.
hayatımın en zorlu ama en güzel bekleyişiydi
o anı bozmak istemedim ben biraz sabırlıyımdır
inşallah cnm ya haberini alınca ne kadar seviniyolar bide ellerine alsalarr ayyy düşünemiyorum
tekrar söylüyorum Allah ımm tüm bebek hasreti çekenlere yaşatsın
bende seni seviyom
sağol canım yaaiyiyim canım sen nasılsın evet yaa hur bayadır girmiyooo mrk ediyorum.
ben iyiyim canım şimdilik herşey yolunda sen nasılsın bitanem seninki ne yapıyo dr gittinmi yakınlarda?
canım benim kıyamam sana ALLAH bu acıyı kimseye yaşatmasın inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun acını hafifletirsin. herşeyin hayırlısı belki bundada bi hayır var.senin karnındamı ölmüştü yani neden oldu.
aynen doğru..tatmayınca bilemez insan...
yavrun parçan o senin nasıl vazgeçebilirsin ki...
çok zor allah yaşatmasın kimseye,ama beterin beteri var lafını yerleştirdim beynime..
dediğin gibi ya doğsaydı,ya koklasaydım,ya gülüşünü görseydim....
yada 9 aylık olsaydı ve ben ona eşyalar almış olsaydımm,beşik patikk zıbın....
onlara baktıkça kahrolurdumm...
ahh başağım 10 tanedde bebeğim olsa yinede unutamam onu...
sadece boşluğum dolmş olur o kadar...
hmm daha güzlmş senin işin o zmaan. ee bebekte yapıyonmu bu aradayok canım bizim iş yerimiz var ben muhasebe ve finansla ilgileniyorum o yüzden çok önemli bi işim olmazsa sabahları gitmiyorum.
merhaba kızlar,,,
acılarınızı konuşuyorsunuz sanırım erenaycım allah acılarımızı hafifletsin
artık alıştım hayırlısı diyorummüzülme Allah yine nasip eder canım, demekki ömrü okadarmış yine olur üzülme sen
sağol canımmmerhaba kızlar,,,
acılarınızı konuşuyorsunuz sanırım erenaycım allah acılarımızı hafifletsin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım yaa
amiinnn allahım kimseyi bekletmesin,
yok canım benim 5 ay boyunca aralıklarla hep kanamam olmuştu
yatıp dinleniyodumm,,
bi sabah suyum geldi,akşamına doğurdumm,,,
anlayamadıkk yaniiii
ama ben 21,15 te doğum yaptım,enson ulrasona 21,00 de girdim ve doktor hala yaşıyoo ama kalp atışları yavaşlamışş ölüyor demişti....
o an allahım ben yaşarken minicik yavrum yaşam savaşı veriyorr sen yardımcım ol dediğimi unutmuyorumm
2 gün sonra yağmur yağmıştı ve ben hep bebeğimin yüzüne çamur gelmişmidir diye düşünmüştümmm
yavrumu sıcacık kollarım yerine buz gibi toprağa vermek ........ çok can acıtıcı bi durum....
neyse sizleride üzüyorum helal edin..
gözlerim doldu ağlıcam şimdi
çok şükür nikocum iyiyiyz biizde:) sizinde iyi olmanıza sevindik:)biz cuma gitcez doktora teyzesi nikocum yha sana bişey sorcam çalışıyorum ya ben boyun düzleşmesi var bende sabah kas gevşetici sürdüm bişey olurmuki doktorumada sorcam gidince:18:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım yaa
amiinnn allahım kimseyi bekletmesin,
yok canım benim 5 ay boyunca aralıklarla hep kanamam olmuştu
yatıp dinleniyodumm,,
bi sabah suyum geldi,akşamına doğurdumm,,,
anlayamadıkk yaniiii
ama ben 21,15 te doğum yaptım,enson ulrasona 21,00 de girdim ve doktor hala yaşıyoo ama kalp atışları yavaşlamışş ölüyor demişti....
o an allahım ben yaşarken minicik yavrum yaşam savaşı veriyorr sen yardımcım ol dediğimi unutmuyorumm
2 gün sonra yağmur yağmıştı ve ben hep bebeğimin yüzüne çamur gelmişmidir diye düşünmüştümmm
yavrumu sıcacık kollarım yerine buz gibi toprağa vermek ........ çok can acıtıcı bi durum....
neyse sizleride üzüyorum helal edin..
canım niye dr sormadan sürdün bidaha sürme ben düştüğümde dr sana kremde veremem dedi şuan eşim bile acı çekiyo olsa hamile olsa krem bile vermem dedi kana karışıyo dedi tabi ALLAH korusun hemen bişi olmaz ama bidaha sürme.
normal doğummu oldu canım tabi çok zor bi durum teyzemde oğlunu doğduktan sonra 5 ay sonra kaybetti bidahada bebeği olmadı sorun eniştemdeydi onun çektiği acılar çok fenaydı ALLAH sabır versin.
canım niye dr sormadan sürdün bidaha sürme ben düştüğümde dr sana kremde veremem dedi şuan eşim bile acı çekiyo olsa hamile olsa krem bile vermem dedi kana karışıyo dedi tabi ALLAH korusun hemen bişi olmaz ama bidaha sürme.
normal doğummu oldu canım tabi çok zor bi durum teyzemde oğlunu doğduktan sonra 5 ay sonra kaybetti bidahada bebeği olmadı sorun eniştemdeydi onun çektiği acılar çok fenaydı ALLAH sabır versin.
eranaycım hangimizin acısı yok ki anlatarak azaltabiliyoruz...bazen eşlerimiz bile bizler kadar anlıyamıyabiliyor hormonları faklı annelik duyguları yok...ananızdan selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?