Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eroş ben bi yandan fırt fırt iş yapıp geliyom. bul.mak.sini çalştırdım nevresmi değiştirdim
korkuyom elektürük gitcedk diye

Son düzenleme:

burdayım annem sen nerdesin asılllll hiç görünmüon başka topiiklerde fink atıon

inşallah olumlu sonç alırsınız cnm haberlerini paylaş burda. çanakkaledemi yaptırcaksn

Yok canım burda tüp bebek merkezi yok. Daha önce İstanbul'a gidiyordum ailem orda kalmak falan rahat oluyo diye, ama şimdi Hiç kimseye söylemiyoruz denediğimizi Bursa' ya gidip geliyorum. böyle daha az stres oluyoruz.

Yok canım burda tüp bebek merkezi yok. Daha önce İstanbul'a gidiyordum ailem orda kalmak falan rahat oluyo diye, ama şimdi Hiç kimseye söylemiyoruz denediğimizi Bursa' ya gidip geliyorum. böyle daha az stres oluyoruz.

evet çevre başka bi yük insana
bende anlatıyom anlamıyolar hem merak ediyolarr
bide onlara anlatırken uğraşş yaşadıklarımız yetmiyo gibi....

evet çevre başka bi yük insana
bende anlatıyom anlamıyolar hem merak ediyolarr
bide onlara anlatırken uğraşş yaşadıklarımız yetmiyo gibi....

Valla canım ben artık kimseye bi şey anlatmıyorum. zaten artık benim ailem ve eşimin ailesi sormuyorlar birşey olursa biz size söyleriz dedik. Geri kalan dış mandallar beni hiç ilgilendirmiyor.Bazen çok canımı sıkıarlarsa çirkinleşiveriyorum.

allahım baksın yüzümüze,bu kadar üzüntü,stres,yaramıyor ama...
vardır rabbimin bir bildiği..

slm kızlar nasılsınız artık size yetişemiorum konulardan çok uzağım sonra bana yazdıysanızki hiç görmedim öle şeyyy :))okumamış olucammm ee neler yapıonuz bakımm dedikoducular sizi birbirinizi yidinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…