Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dört beş sene oldu evleneli ve evlendiğim ilk aydan beri bu bana sorulur oldu ve bir kere bile hayırlısı denmedi beni üzen o bir kere bile halim hatrım sorulmadı yoksa bügünümüze şükürler olsun...

kıyamam sana o kadar küçük yaşta evlenilirmi okulda olmanız gerekn yaşata evlenirseniz bu yaşta da böyle büyükmüş gibi görünen sorunlarınız olur
yanlış anlama beni amacım seni sorgulama yada akıl vermek değil elbette ama bi ablan olarak bunları söylemek istedim.neyse canım sen milleti boşver onlar ne derse desinler milletin ağzı torba değilki büzesin ama sen hep hayırlısını iste sağlıklısını iste gönlünü ferah tut kulaklarınıda milletin sözlerine tıkalı tamam mı
inşallah bebeğin gelir sende bugünleri unutur eşinle yuvanda mutlu olursun

çatlatma iğnesi ağrı yapmaz canım iki defa yaptım ikisindede hiç ağrım olmadı ve bu sorunda olmadı herşey yolunda sen gönlünü ferah tut

Sorun yok eşimin sperm sayısı ve hareketi az o sadece sorun...umutsuzluk değil son damla oldu diyelim doldum burdada patladım umudumu kaybetmedim RABBİM büyük ama etraf yoruyor insanı...

ınş tez zamanda bebeğine kavuşur sun tatlım milletin kadına bak ma
ben de batma olacak sanıyordum yumurtam çatlayınac a ağrı yok diye korktum

Amin canimmmm
niye olişlerde çok rahat geçer hamişlik derler. benmkide o yüzden rahat geçmişşşşşşşşşşşşşş
Yok kizzz ben resmen hasta olurum cok siddetli bulantim ve kusmam olurrrr

Eeee adam ne yapsin kari tembelll yemek hazir olsa yer kari zaten yemek yapmayida bilmiyoooorr

men geldiimmm:)) geçmişi okumadan da daldım hepiniz iyimisiniz?? ben iyileştim çok şükür ,sıcakta hastalık hiç çekilmiyo walla..özledim hepinizi çok öptümm

sevınc canım hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah dok görüsmen güzel gecerde artık oglusuna kardeş gelır

men geldiimmm:)) geçmişi okumadan da daldım hepiniz iyimisiniz?? ben iyileştim çok şükür ,sıcakta hastalık hiç çekilmiyo walla..özledim hepinizi çok öptümm

hoşgeldin canım yaa merak ettim seni çok geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et tamammıı

sevınc canım hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah dok görüsmen güzel gecerde artık oglusuna kardeş gelır

:18::18: amin canım inşallahhh:18::18: şimdiden stres bastı valla :18:

gecmış olsun tatlım
teşekkür ederim kuzum sağol nasıl gidiyor yımırtlama:??

hoşgeldin canım yaa merak ettim seni çok geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et tamammıı

hb.kuzum sağol merak ettiğin için nasılsın cuma günü kaçtaydı randevun...

......................................................

Son düzenleme:
gecmış olsun tatlım

:18::18: 13,30 da canım bu haldeyim ne oluyorsaa
gebe değilim bu kadar stres yaptım

normaldir bizim gibiler daha çok heyecan yapar...seyhan başkentteydi dimi o..sewinç ayrıntıları yaz mutlaka o doktoru merak ediyorum..bu ara da başak ın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu bakamadımda hiç geçmişe

normaldir bizim gibiler daha çok heyecan yapar...seyhan başkentteydi dimi o..sewinç ayrıntıları yaz mutlaka o doktoru merak ediyorum..bu ara da başak ın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu bakamadımda hiç geçmişe

oğlu olacak topic başı karısının heyecanlı şimdi o kocişide evde ya buralarda fink atamıyor
evet canım seyhan başkentte neredeyse 2 ay önce aldım randevuyu ancak yer buldum
çok övüyorlar inşallah şifasını bulurum canım seyhan başkentte ebru tarım siteye girde araştır ben çok beğendim
Tabiki ayrıntıları detay detay yazacam :18::18::18::18:

dikkat et canım senınde cişin gelmesin :18::18:

dün ignemi yedim bakalım 3 gün calıs dedı dok inş tutunur

Amin canimmmm

Yok kizzz ben resmen hasta olurum cok siddetli bulantim ve kusmam olurrrr

Eeee adam ne yapsin kari tembelll yemek hazir olsa yer kari zaten yemek yapmayida bilmiyoooorr

haa doğru cnm huysuz karıların hamilelikleri huysuz geçermişşşşşş

benmkinin neden bu denlii sakin geçtiği belli oldu

bi kerem kocamı böle alıştırmuışlarrrrr
tee biz nişanmlıyken bööleydiiiiiii
napiyim zorlamı sokuyum ağzına
yemek yapmayıda biliyommmmmmmbenim senin gibi hergün yemek telaşım yok diye beni kıskanmaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…