Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet sıcakta gitmmiyo yemek. sevinç kocasına bu sıcakta yağplı yemekler yağpıymoş kocasıda eve gelmiyomuşşşşadam dışarda yiyomşşşşşşş

kocişim yemeğini yedi çayını içti uyumaya bilem gitti
bir ses duydum ÇAAAAAAATTT diye senden mi geldi başoş
çekemiyosan anten tak

Son düzenleme:
kız sen en geziyon buralarda bugün çalşma yokmuu. hadi görelims enide gelsinn pipililerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzum halletım işimi kocısım erken yatıyo dıye bende

giydim kırmızları cıktım sonrası malum

belinay kolay gelsin canım :89::89::89:
Allah kabul etsin namazını
bu arada hemen duşa koşmasaydın malum

inş kabul edr bugun namaz kılıp dua etcem arkası beklıyom oda musaıt olunca msj atack beraber yasın okuyp dua edecz ıns rabbım sesımı duyarda tedavım sonucunu alırım kosmadım hemen dusa yarım saat gibi yattım 10 dk ayakda gezdım

WAAOWWWWWWWWWWWWWW hıza bakkkkkız uzanaydın bari biraz hedefe ulaşsaydı atışlar

yarım saat yeter inşş gitmiştir

inşşşallllaaaahhhhhhhhhhh canım....

bızde esım evdeyken dısarda yıyorzz bana hazrlatmıyo acaba begenmıyomu

aminn kızlar dua edin ne olur bu gece bana allah rızası ıcın bebegım tutunsun

canım ben hepinize dua ediyorum
ama en çok sana ve beydağlıya bide paşam a
kankam hadişe
hepinize versin Rabbimmm

evet sıcakta gitmmiyo yemek. sevinç kocasına bu sıcakta yağplı yemekler yağpıymoş kocasıda eve gelmiyomuşşşşadam dışarda yiyomşşşşşşş

bızde esım evdeyken dısarda yıyorzz bana hazrlatmıyo acaba begenmıyomu

inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhh amin....

inşşşallllaaaahhhhhhhhhhh canım....
aminn kızlar dua edin ne olur bu gece bana allah rızası ıcın bebegım tutunsun

kız biz 6 senelik evliyiz ya ağustosta 7 ye girecez ev yemeklerine o kadar alıştıkki dışarda yiyemiyoruz binde bir canımız isterse
adananın yemekleride meşhurdur bile bilir bilmeyen kendi bilir

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
sevinc007, belinaysu+, odldlara, truffeldelisi, basakss+

cinsiyet topicinde hala karıııı

ayy eveett kızım da evinde tilotlu gezer sonraaaa...
canım sen kendine zaten bi hematolog bulmalısın normalde,sürekli gitmen gerekicek iyi bi tane bul hamiş kalınca uğraşmazsın.

selam kızlar..beydağlı hoşgeldin iyileştinmi canım?? ben iyim 2 gün önce bi travma yaşamıştım ama geçti:)

yaa kızlar erkek gibimi hissediyosunuz siz? benim için hiç farketmez ama küçük yeğenim var o kızın olcak deyip duruyo ilk 2 de cinsiyeti tutturmuştu bunda da inandım ona içimden kız gibi geçiyo..ama Allah biliyo hiç farketmez oğlum da olsa olur ikiside benimm:) yeğenim kızımın ismini bile bulmuş zeynep yada gül..ikiisde olmaz diyorum ama anlamıyo sıpa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…