ayy eveett kızım da evinde tilotlu gezer sonraaaa...
canım sen kendine zaten bi hematolog bulmalısın normalde,sürekli gitmen gerekicek iyi bi tane bul hamiş kalınca uğraşmazsın.
selam kızlar..beydağlı hoşgeldin iyileştinmi canım?? ben iyim 2 gün önce bi travma yaşamıştım ama geçti:)
yaa kızlar erkek gibimi hissediyosunuz siz? benim için hiç farketmez ama küçük yeğenim var o kızın olcak deyip duruyo ilk 2 de cinsiyeti tutturmuştu bunda da inandım ona içimden kız gibi geçiyo..ama Allah biliyo hiç farketmez oğlum da olsa olur ikiside benimm:) yeğenim kızımın ismini bile bulmuş zeynep yada gül..ikiisde olmaz diyorum ama anlamıyo sıpa:)
yıgenlerı ablası varsa gec gelır heralde gelmese haber verırıdı :44::44:
basak hala gelmemıss
dumanda geçmişe daldı sanırım :26:
nazo nerelerde ayoll:26:
dumancım malesef yaşadığım şehirde hematolog yok ben ne yapacam yaaaaa
az önceki mesajımı görmedin galiba bende kaçırıyorum bazen ..sen seyhan başkente mi gidecektin kuzum doktordan sonra ayrıntıları yaz mutlaka bende merek ediyorum şu doktoru...
iyiyim kuzum sağol sen niye travma yaşadın bişey yok dimi?? ne bileyim içime öle doğdu ama RABBİM bilir tabii ayrıca zeynep ismini ben çok sewiyorum,halamın ismi...benim kızım olsaydı hep elif koymak istemiştim...ayy eveett kızım da evinde tilotlu gezer sonraaaa...
canım sen kendine zaten bi hematolog bulmalısın normalde,sürekli gitmen gerekicek iyi bi tane bul hamiş kalınca uğraşmazsın.
selam kızlar..beydağlı hoşgeldin iyileştinmi canım?? ben iyim 2 gün önce bi travma yaşamıştım ama geçti:)
yaa kızlar erkek gibimi hissediyosunuz siz? benim için hiç farketmez ama küçük yeğenim var o kızın olcak deyip duruyo ilk 2 de cinsiyeti tutturmuştu bunda da inandım ona içimden kız gibi geçiyo..ama Allah biliyo hiç farketmez oğlum da olsa olur ikiside benimm:) yeğenim kızımın ismini bile bulmuş zeynep yada gül..ikiisde olmaz diyorum ama anlamıyo sıpa:)
eee balık baştan kokarmışşş
topic başı karısı bunu yaparsa biz neler yapmak artık dimi ama
kız hastaneleri filan geçtim özel muayenehane filanda mı yokyakınlarda bi şehirde bulsan 2-3 ayda bir gidersin.bizim için hematolog kontrolü şart ama
iyiyim kuzum sağol sen niye travma yaşadın bişey yok dimi?? ne bileyim içime öle doğdu ama RABBİM bilir tabii ayrıca zeynep ismini ben çok sewiyorum,halamın ismi...benim kızım olsaydı hep elif koymak istemiştim...
bende iyiyim canım ama seni çok durgun gördüm hayrola :26::26:iyiyim canım sen nasılsın
basak cıkmıs kızlar haber vermedenn
canım cevaplamıştım bak sen görmemişsin tatlım
oğlu olacak topic başı karısının heyecanlı şimdi o kocişide evde ya buralarda fink atamıyor
evet canım seyhan başkentte neredeyse 2 ay önce aldım randevuyu ancak yer buldum
çok övüyorlar inşallah şifasını bulurum canım seyhan başkentte ebru tarım siteye girde araştır ben çok beğendim
Tabiki ayrıntıları detay detay yazacam
cnm c.tesi test yaptırmıştım 2 haftada bir pıhtılaşma oranıma bakılıyo bi anda çok artık göstermişdr moralimi bozdu bu yükselme hiç hoşuma gitmedi filan dedi...
dün akşamda dayanamadım kadın doğumcuma gittim baktı bebek iyi büyümüş maşallah... ve kızlar kötü haber, yüksek ihtimalle sezeryan olucam..doğuma 2-3 gün kala pıhtılaşma tavan yapıyomuş o riski göze alamam dedi..yani bu kan pıhtılaşması olan herkes için geçerlio günleri görelimde sezeryan da olsa önemli diil aslında... yeterki o güne gelelim..
ya ewt kaçırıyorum bazen görmüyorum yada bugün bizim nette bir gariplik var ..sağol canım afidirsin:))) beklicem ayrıntılarıı.inşaallah sanada şifa olur..
canım adanada buldum işte annemlerde orada ya 2,5 saat mesafe var ne yapayım gider gelirim artıkın
herşeye katlanıyozzz:26:
özelde de yok kör olasıca :26::26:
basak cıkmıs kızlar haber vermedenn
şimdi bu toplu protestoyu haketmiyomu yanii.çık,çık,çıkkk
gidersin gidersssiin annenleride görmüş olursun böylece
cnm c.tesi test yaptırmıştım 2 haftada bir pıhtılaşma oranıma bakılıyo bi anda çok artık göstermişdr moralimi bozdu bu yükselme hiç hoşuma gitmedi filan dedi...
dün akşamda dayanamadım kadın doğumcuma gittim baktı bebek iyi büyümüş maşallah... ve kızlar kötü haber, yüksek ihtimalle sezeryan olucam..doğuma 2-3 gün kala pıhtılaşma tavan yapıyomuş o riski göze alamam dedi..yani bu kan pıhtılaşması olan herkes için geçerlio günleri görelimde sezeryan da olsa önemli diil aslında... yeterki o güne gelelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?