Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dumancım malesef yaşadığım şehirde hematolog yok ben ne yapacam yaaaaa

az önceki mesajımı görmedin galiba bende kaçırıyorum bazen ..sen seyhan başkente mi gidecektin kuzum doktordan sonra ayrıntıları yaz mutlaka bende merek ediyorum şu doktoru...

az önceki mesajımı görmedin galiba bende kaçırıyorum bazen ..sen seyhan başkente mi gidecektin kuzum doktordan sonra ayrıntıları yaz mutlaka bende merek ediyorum şu doktoru...

canım cevaplamıştım bak sen görmemişsin tatlım
oğlu olacak topic başı karısının heyecanlı şimdi o kocişide evde ya buralarda fink atamıyor
evet canım seyhan başkentte neredeyse 2 ay önce aldım randevuyu ancak yer buldum
çok övüyorlar inşallah şifasını bulurum canım seyhan başkentte ebru tarım siteye girde araştır ben çok beğendim
Tabiki ayrıntıları detay detay yazacam

iyiyim kuzum sağol sen niye travma yaşadın bişey yok dimi?? ne bileyim içime öle doğdu ama RABBİM bilir tabii ayrıca zeynep ismini ben çok sewiyorum,halamın ismi...benim kızım olsaydı hep elif koymak istemiştim...

eee balık baştan kokarmışşş
topic başı karısı bunu yaparsa biz neler yapmak artık dimi ama

kız hastaneleri filan geçtim özel muayenehane filanda mı yok yakınlarda bi şehirde bulsan 2-3 ayda bir gidersin.bizim için hematolog kontrolü şart ama

canım adanada buldum işte annemlerde orada ya 2,5 saat mesafe var ne yapayım gider gelirim artıkın
herşeye katlanıyozzz:26:
özelde de yok kör olasıca :26::26:

cnm c.tesi test yaptırmıştım 2 haftada bir pıhtılaşma oranıma bakılıyo bi anda çok artık göstermiş dr moralimi bozdu bu yükselme hiç hoşuma gitmedi filan dedi...
dün akşamda dayanamadım kadın doğumcuma gittim baktı bebek iyi büyümüş maşallah... ve kızlar kötü haber, yüksek ihtimalle sezeryan olucam..doğuma 2-3 gün kala pıhtılaşma tavan yapıyomuş o riski göze alamam dedi..yani bu kan pıhtılaşması olan herkes için geçerli o günleri görelimde sezeryan da olsa önemli diil aslında... yeterki o güne gelelim..

ya ewt kaçırıyorum bazen görmüyorum yada bugün bizim nette bir gariplik var ..sağol canım afidirsin:))) beklicem ayrıntılarıı.inşaallah sanada şifa olur..

üzülme canım napalım herşeye katlanıyoz daa
benim ilk doğum sezeryan zatii başka alternatifim yokk napalım kısmet
bebişlerimiizi kucaklayalımda

ya ewt kaçırıyorum bazen görmüyorum yada bugün bizim nette bir gariplik var ..sağol canım afidirsin:))) beklicem ayrıntılarıı.inşaallah sanada şifa olur..

canım senin nette değil sitede bir gariplik var mesajları aralara atıyor:26:

duman iş hayatın nasıl gidiyor canım zor olmuyormu sıcaklarda bastıı
sen yaz ben çamaşırı serip geleyim :26::26:

canım benim bozma moralini bk neyseki kuzun iyiymiş annesi..hem niye kötü haber diyosun sağlıklı olsunda sezeryanla olsun canım dert etme sakın,belki iğne dozajında artar..

kızlar ben çıkıyorum kocacım ısrarla beni çağırıyor niye acebaiyi geceler hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…