Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam gitmeyek zaten hıc ıs yapam a kendı temızlıgıme baslamadım

hadişinde sanırım adananın sıcağından beyni bulandı kendini burda zannediyor ama yokk50:

hehe koptum

Arkadaslar merhaba..iyi aksamlar. Bu arada benim Bati yazmisdiniz, ben adet oldum, bir sonrakini yazarsiniz artik bat 23 olur herhalde..bu arada bi sey sorcam sizlerden hsg i cekdiren oldumu ? anestezili ?ben cekdirecemdee insallah bi kac gune, sonuclariniz nasildi ? ne tur tedavi yapdiniz cok onemli bana

bende gidip abdest alayım yatsı kılayım dua edim pc acık kızlar gelen olursa nıiye yazmıyo demeyin HATTA BANA DUA EDİN NE OLUR

canım çektiren arkadaşlar var yazarlar sana

belinay beydağlııııııı teeee öbür topike peişme niye takılıyosunuzzzzzzzz rezil ettiniz beniiiiiii hep bu sevincin işleri heppppppppppppppp

iyi geceler kızlar size bişe soracam ben normalde 28 günde bir adet olurum geçen ay 28 mayısta adet oldum bu ay 24 haziranda olacaktım ama 24 ünden beri bugün 4.gün sadece benden leke geliyo hiç böle bişe yaşamamıştım sizce ne olabilir:44::26:

sevinççççççççççç buralarda fink atacağına git son hazırlıklarını yap Allah korusun 15:30 otobüsnü kaçırrısın filannnnn

bileti bi kontrol etseydinnnnnnnn yanlış felan olupta ertelenmesinnnnnnnnnnnnnn

karılar arkamdan bayaaaaaa bi deyip koymuşsunuzzzzzzzz hepsini okudummmmmmmmm
icabınıza yarın bakıcam. itirazı olan beri gelirrrrrr

selamlar

yine yeğenim geldi ondan bi fırsat bulamadım gireyim kk ye
şimdide kaldırdım ben oturacam dedim
geçmişide sonra okurum yoksa herkes dağılır

ozaman gecikmişin belkide yerleşme kanaması olabilir bi test yapsaydın ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…