canım benim bozma moralini bk neyseki kuzun iyiymiş annesi..hem niye kötü haber diyosun sağlıklı olsunda sezeryanla olsun canım dert etme sakın,belki iğne dozajında artar..
kızlar ben çıkıyorum kocacım ısrarla beni çağırıyor niye acebaiyi geceler hepinizeee
şimdi bu toplu protestoyu haketmiyomu yanii.çık,çık,çıkkk
hakediyor şimdi bişe desek gene ayaklanma başlattınız der
ama hepiniz şahitsiniz topic başı karısı bizi sallamadı başka topicte fink attı ve kaçtııı
hak edıyo
kızlar ya bi konu gördüm evimde akrep cıktı diye aaa cok korktum camı acıkmıs benım yatak odası odlar hep acık öyled eyatıyoruz suan okadr korktum kı vcamı kaptsam sıcakdan catlarız kapatmasam bocuk gelirse:18::18::18::18:
çook zor oluyo malesef canım her istediğinde acıktıgımda bişiler yiyemediğimden mide bulantılarımda arttıduman iş hayatın nasıl gidiyor canım zor olmuyormu sıcaklarda bastıı
sen yaz ben çamaşırı serip geleyim :26::26:
iğne dozum artacak canımcanım benim bozma moralini bk neyseki kuzun iyiymiş annesi..hem niye kötü haber diyosun sağlıklı olsunda sezeryanla olsun canım dert etme sakın,belki iğne dozajında artar..
kızlar ben çıkıyorum kocacım ısrarla beni çağırıyor niye acebaiyi geceler hepinizeee
canım benim bozma moralini bk neyseki kuzun iyiymiş annesi..hem niye kötü haber diyosun sağlıklı olsunda sezeryanla olsun canım dert etme sakın,belki iğne dozajında artar..
kız ne böcüğğüüü takma kafanı ayetel kürsi yi oku heç bişicikler olmaz
çook zor oluyo malesef canım her istediğinde acıktıgımda bişiler yiyemediğimden mide bulantılarımda arttıoffff offff zor valla.... evinizin kıymetini bilin kızalr..hani yazmışsın ya 7 yıldır evde yemek yiyoruz özendim vallaa bende evde yemeklerrr yapmak bol bol vakit geçirmek istiyorumm
iğne dozum artacak canımhele bu c.tesi bidaha kan vereyimde sonuca bakcaz..
kızlar bende çıkarım birazdan öporum hepinizi...
hadı kolay gelsin iyi geceler canım
yaa bızım burda olmaz demı sevınc ayy nerden okudum konuyu :18::18::18::18:
canım yanında aperatif bişiler taşı barii mide bulantını önleyecek şeyler Allah yardımcın olsun zor iş valla haaa :26::26: görüşürüz öptüm
korkma kız sen oku Allah korur deli ne akrebi dağ başındamı yaşıyon
yok baskentte yasıyombenbole bısey duyayım kaac gun kafma takarım ya bızdede olursa diye:18::18::18:
bu basak karısı nereye kayboldu nazo nerdee hurr neden artık gelmıyoo bengusu tasınsada gelde artıkk hadıskoda borumcesı tasındıgından berı gelemıyoo
ben burdayım ama
kuzum tel gır bızı ensız bırakma sen basak karısına bakma tatlımmmm oglusun pıpısı ıglesmısdır inş sana hayırlı yolculuklar allah emanet ol annenlere slm
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
sevinc007
bende çıkıyom artık yaaa sabah olişin pipisini kontrole götüreceğim erkenden
öğleden sonra 15,30 da otobüsüm var gelemezsem hoşçakalın kızlar
gelişmeleri bildiririm
gerçi başak gidiyorum diye çok mutlu ama
Hadi Allaha emanet olun gidimde kocişime sarılıp uyuyayım
o hadiş varya bide bana diyorki ben buralardayım sen yoksun diyor kafayı yedi galiba
bengiyi bende merak ediyorum tainciler taşınıyor kardeşim bugün gitti
nazo bugün yok valla
erenayda yokkk
SESSA zavallım başında kaynoşu varya korkudan giremiyor buralara
geçen saat gece 3 te yazmışherkes uyuyunca
ben göremıyorum hadıskoyu acık oluyo ama bazen yazmıyo bengıs ay sonu dıyodu tasınmıstır heralde sesa zavallımmm yrdıma gelek mi
erenay sen nerdesin kızz kocısınle çyle geziyon
a.s. tatlım kız en çok seni merak ederim benn yumoşlar döllendimi tutundumu diyeeeee dualarım seninle rabbim gönlünün muradını versin
Dilek kapıları açık olsun dualarımız kabul olsun inşallahaminnnn
kac gun kalacan giremeyecenmı nasıl haber verecem tel net yokmu feys gırersın daha olmadı kuşlarla habr salarım
dua edın ne olurr bugece rabbımden isteyecem inş sesımı duyar RABBİM
ayy bende kocamı bıgun ayrı kalayım ozluyorum daha hıc ayrı kalmadık yapamm heralde 2 gun ayrı dursam
okuyacam canım inş kabul olur malesef arapca bilmiyoruminş türkcesı kabul olur
canım girerim fırsat buldukça okkkaç gün kalacağım belli değil ama öle haftalarca kalmam
kocişimi özlerim ben olişte babasını özler babasıda bizi özler
meryem suresinide oku canım özellikle yarın gece perşembeyi cumaya bağlayan gece
kuran bilmiyorsan türkçesini de okuyabilirsin unutma Rabbim çok büyük Hayırlısıyla versin bebeğini
tamam gitmeyek zaten hıc ıs yapam a kendı temızlıgıme baslamadım
hadişinde sanırım adananın sıcağından beyni bulandı kendini burda zannediyor ama yokk50:
hehe koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?