Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seraycnmm slm cnmmmmmm.

karılar ben çıkıyommmmmmkocam artık beni 11de yatırıyo bebek için erken yatmam gerekyo ya ondan

iyiyim cnmmm..hadi o zaman yatağa bende yatcam sabah erken kalkicam hastaneye gidecez ...öptüm cnmmm Allah a emanet olun.ii geceler....

evet canım bu gece allah izin verirse okuyacam secdesi var derken ben türkcesini okuyacam bacım :44::44: yeni duydum

kısa bi dua var onu abdest alıp namaz kilio gibi okuosun çok net hatirlamiom suanda ama kısa bise google amcaya yaz çıkar ben bulim dicem ama tlf dan girdiğim için beceremem herhalde turkcesinide okusan secdesi yapılıyor cnm...

canım buldum da aslında pek anlamadım Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahih olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel-a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde-i tilavet tamam olur.

bunu kec defa yapacam bı kere secdeye gıdıp kalkınca bıtecekmı ayy anlayamadım:26:

canım ben hepinize dua ediyorum
ama en çok sana ve beydağlıya bide paşam a
kankam hadişe
hepinize versin Rabbimmm

canımsın kız peki beloşu hiissetmişsin hamiş dğeilken benimneyim olur sence bi hislen bakennn nes egleince konuşuruzz inşallah ben sana şans getiririm sende bana görüşmemiz hayır olcak inşallah

Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

burda daha net boyle bi rekat mı yapacam canım

biraz bekle bakım olurmu kapanırsa falan çıktım sanma biseleri becerememisimdir

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden
birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre
vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi
yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir
(Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa
kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na
ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

duasını ezberleyemezsen bi kağıda yada laptop varsa wordde büyük puntolarla yaz karşına koy oku ordan ben laptopton okumuştum öyle olacağını duydum ole yaptım

leptopa bakarak okurum canım anladım şimdıde yanı secdeye gıdınce allahu ekber dıyecem 3 defa sonra ayagı kalkıp bakara suresını okuyup bıtırecem mı anlamısmıyım bitirken slm vermısmıydın

olsn cnm olur ööle şeyler bazen insan nasıl olsa tutmuyo diye kallkıveriyo

cnm yaa sen bi keer daha düşmştün diminazar var gaiba bi okutsaydın kendine nazar ayetini. geçmş olsun cnm. nerden giriyosun neete

evet ve işin bi garibi bugün işe giderken kadının biri karnıma baktı bende içimden dedimki ya herkes karnıma bakıyo nazar degecek dedim aslında bi nazar boncuğu takim dedim 15 adım attım düştüm. ablamlardayım canım.

leptopa bakarak okurum canım anladım şimdıde yanı secdeye gıdınce allahu ekber dıyecem 3 defa sonra ayagı kalkıp bakara suresını okuyup bıtırecem mı anlamısmıyım bitirken slm vermısmıydın

secdede 3 kere subhane rabbiyel ala dicen cnm...baştan oku bak niyet edicen ellerini kaldırmadan allahuekber diyip secdeye gidecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…