Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak kız sen 10. haftada neler gördün bi anlat kız ölüyom meraktan hareket ediyomu

başak kız sen 10. haftada neler gördün bi anlat kız ölüyom meraktan hareket ediyomu

hareket ediyo tabiiii cnm yaa ama neler göreceğin doktorunun insafına kalmış.
kimi doktor: bak bu bebek.... diye bişi gösteriip kapatıyo
kimi doktor: bak bu kolu bak buda kafası.. deyip kestirip atıyo
kimisi de: bak başak cım bu kafasıı, bu bacakları, bu kollarıı.. aaa bak kollarını hareket ettiriyoo, bak şimdide bacağını kaldırdıııııı

diye güzel güzel anlatıyo

benim gittiğim doktorlardan biri o kadar güzel göstermiştiki bebeğimi izlemeye doyamadım. bacaklarını havaya dikişinii, elini kafasına götürüşünüü video gibi izletti bana sağolsun doktorcuk

o yüzden bebeğin şu an izlenmeye değer hacercimmm

ama doktora kalmış ne göreceğin

Son düzenleme:
AAllah yardımcın olsun pişman ettirmesin boş çıkarmasın Rabbimmmmmmm cnm dualarımız sennleeee
hoş geldn cnm artık sık sık beklerizzzz. tşk ederim evet oğluş olcakmış benimmmmgeçmişi okumşsun demekkk
üzülme cnm bekle o zaman test falan yapma test her zamanriskli bişidir.

güle güle cnmmmmmm seviyorum seniiiiiiii inşallah hamiş kalda gelllllllll

yine de tlf u yanına almasanda olurduuuuuuuuuu

basak nasılsın kız dün neden habrsız gıttın

annem dün aslında hiç girmicektim ama yatmadan bi bakim demiştim. fırt diye kaçtım

canım mercimek köftesi çekti şimdi onu yapıyorum öptüm seniiiii

bugün halvet yok dimi sizin. Allah ım inşalah hayırlısıyla tutar çok istiyorummmm

70 tl iğne:18:

olamaz mı canım bugunde halşvet var yarında var doktorcum 3 gün üst üste verdi ondan sonra gün aşırı dedı

70 tl igne 20 lıra gıttımge gırısıe verıyom artı kanlar falan ayy inş gerek kalmaz da gelir bebgım

eroş arada sancı giriyo baskı gıbı bısey acab oylemı catlıyo :44::44:

hoşgeldin kuzum nasılsın....

inşaallah güzel haberlerle dönersin..

aamiiinnnnnnnn

iyiyim cnmmm yağmuru seyrediom elektrikler kesik ...sen nasilsin

iyiyim tatlım sen nasılsın

inşallah bu ay önce göbişin sonra kucağın dolar canım

geçmiş olsun canım inşallah bu ay gelir bebeğin

bende iyiyim cnmmm bekliom 3 temmuzu bakalım ...kayinvaldemdeyim genelde ...yağmur yagio buraya (adana) benim evin camlarida açıktı noldu acep merak içindeyim

basakcim oglisin olacakmış nie yazmadın kiss ...Allah im sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömürler versin...çok sevindim cnmmm opuldun

iyiyim cnmmm yağmuru seyrediom elektrikler kesik ...sen nasilsin

bende iyiyim cnmmm bekliom 3 temmuzu bakalım ...kayinvaldemdeyim genelde ...yağmur yagio buraya (adana) benim evin camlarida açıktı noldu acep merak içindeyim
sağol kuzum iyiyim..
ay bende ne zaman cam silsem yağmur yağıyo,yağmuru çok sewerim helede bu sıcakta yağınca güzel oluyor...

şimdi adanandasındır heralde yiwrum hoşgeldinn..

aa senin doktor farklı uygulamş. üst üste halvet olursa spermenler kaliteli olurmuki:26:

doktorun bi bildiği vardır elbett.

bende senin gibi çatlatma iğnesi vurunduktan sonra daha bi umutlanmştm . heleki iğneye o parayı verdikten sonrabide doktor bana rahim duvarı kalınlaştırıcı fitil vermişti.

bebek tutunsun diye. hamile kaldıkta beebği tutndurmaya çalşmıştım.

ne kadar umtulandım o ay. ama olmadı. o yüzden belinaycım seninde çok umutlandığını fark ediyorum. umutlan tabiiki ama herşeye hazırlıklı ol. sonradan üzülmeni istemem. belki senin bebeğinde benimki gibi tedavisiz gelmek istiyodur nede olsa anaları aynı yerde büyümüş dimii

basakcim oglisin olacakmış nie yazmadın kiss ...Allah im sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömürler versin...çok sevindim cnmmm opuldun

sağol hayatım sana haber vermemişim kusura bakmabi çok kere duyru yaptımmmmmm.

hadi sende kız yapta oğlumaaa aliyimmmmm

nazoooo senin fesleğen ne alemde.

hergünmü suluyorsun yoksa iki günde mi:26::26:

ben fesleğenime amway ın loc isimli detarjanını suya karıştırıp suladım, coştu valla

Kizlarrrrrr adanadayimmmm internet paketimde aktiffffff basak saygilarrr
yigenlerimfe gelmis ev cocuk bahcesi olmussss oleyyyyyy

sana kaç gün iliş ki ver di acaba eşim sperm sayısı iyi diye mi 3 gün dedi başak ben çok umutluyum kendi me 3 ay süre verdim kalamasam rahim filmi isteyecem
Kizlarrrrrr adanadayimmmm internet paketimde aktiffffff basak saygilarrr
yigenlerimfe gelmis ev cocuk bahcesi olmussss oleyyyyyy
anne ne yazık
Adanadayim datlimmmmmm meryem suresini unutmaaaaa opt

dün yasin şerif oldum inşallah rabbim kabul eder bu gece de meryem süresini okuyam sağol kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…