Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kzılar canım cok sıkkın nmeden oldugunu bilmiyorum aglamak sınırlenmek bıosey krımak ıstıyorum okadar bunaldım bebk tutacakmı tautamayacammı halvetten snra 20 dk yattım bı anda bı kalktım aman olmayacak nasılsa dıye sınırlendım

kızlar merhaba bugün işe gelirken düştüm yine bacağım morardı kolumda bide karnımın üstüne düştüm bende nazar var galiba hastaneye gittim dr muane etti bişi yok dedi24 saat müşade altında kalman gerekir dedi bende kalmak istemiyorum dedim imza attım eve geldim.

canım niye öyle karamsar oluyosunki üzme kendini lütfen daha yaşın çok genç kafaya takma olur.

kız nasıl becerdın düşmeyi rabbim korumuş keşke kalsaydın neden yatmadın ya ne olur ne olmaz

sen nerde oturuyorsun normal de canım
K.maras canimmmm
hg.desene kalabalıksınız annen ne sewinmiştir...
Evet herkesler burdaaaa

Kizz karamsar olmaaa kalk abdest al namaz kil meryem suresini oku allaha sigin canim benim

K.maras canimmmm

Evet herkesler burdaaaa

Kizz karamsar olmaaa kalk abdest al namaz kil meryem suresini oku allaha sigin canim benim

dondurma istıyorummmmmm

abdestlıyım abla zate aksma kıldım da yatsı kılayım okuyacam rabbim inş sesı mı duyar

ya bide yarın yatak odasını temızlemeye baslayacam perde yıkacak cam sılınecek esım izin vermiyo birsey olurmu sankı:26::26::26::26:

olsn cnm olur ööle şeyler bazen insan nasıl olsa tutmuyo diye kallkıveriyo

cnm yaa sen bi keer daha düşmştün diminazar var gaiba bi okutsaydın kendine nazar ayetini. geçmş olsun cnm. nerden giriyosun neete

yok annem be benimkini sprenmenleri de delifişek gibiydi. ama hep gün aşırı denildi. deemkki doktorun bi bildiği vardır:26:

sevinççimmmmmm ailene kavuştuğun için çok sevindim: ama neden kendini özletmiyosun

sağol kuzum iyiyim..
ay bende ne zaman cam silsem yağmur yağıyo,yağmuru çok sewerim helede bu sıcakta yağınca güzel oluyor...

şimdi adanandasındır heralde yiwrum hoşgeldinn..

hemde nasıl güzel oluo ama temizlik yapilmisti yeni silinmisti camlar :|

geçmişi okuyamadım cnmmm...ancak girebildim bilion...kız bi garibimki özellikle sağ kasigim durmadan batio namaz kılarken hoplattı resmen...suanda çok sık olmaya başladı ...fazla umutlanmakta istemiom ama hamileyim gibi hissediom kendimi...hayırlısı walla zati ben hamis kalırsam kızım olacak gibime gelio alırsın oglisine ;-)

Kizlarrrrrr adanadayimmmm internet paketimde aktiffffff basak saygilarrr
yigenlerimfe gelmis ev cocuk bahcesi olmussss oleyyyyyy

hoşgeldin cnmmm hangi semte geldin kisss?

geçmiş olsun cnmmm Allahım esirgesin dikkat et kiss as kaldı dogumada...

rüyada at ne demek kızlar dün gece at gördüm balıkd a vardı sanırım hatırlayamadım:44::44::44::44:

seraycnmm slm cnmmmmmm.

karılar ben çıkıyommmmmmkocam artık beni 11de yatırıyo bebek için erken yatmam gerekyo ya ondan

belinaycim insallah bu sefer olacak cnmmm ...buarada meryem süresini okucakmissin o sürenin secdesi var haberin yoksa soleyim dedim.banada nazocum söylemişti.internette tilavet secdesi yaz oku bi...kolay zaten..

belinaycim insallah bu sefer olacak cnmmm ...buarada meryem süresini okucakmissin o sürenin secdesi var haberin yoksa soleyim dedim.banada nazocum söylemişti.internette tilavet secdesi yaz oku bi...kolay zaten..

evet canım bu gece allah izin verirse okuyacam secdesi var derken ben türkcesini okuyacam bacım :44::44: yeni duydum

delifişek mi :60

ya 3 gün dedi bakalım ondan sonra gün aşırı

zaten ayın 5 bırakırım 7 gibi falan test yaparım
bat ın kaç kiiiii hemen test yapmaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…