kzılar canım cok sıkkın nmeden oldugunu bilmiyorum aglamak sınırlenmek bıosey krımak ıstıyorum okadar bunaldım bebk tutacakmı tautamayacammı halvetten snra 20 dk yattım bı anda bı kalktım aman olmayacak nasılsa dıye sınırlendım
kızlar merhaba bugün işe gelirken düştüm yine bacağım morardı kolumda bide karnımın üstüne düştüm bende nazar var galiba hastaneye gittim dr muane etti bişi yok dedi24 saat müşade altında kalman gerekir dedi bende kalmak istemiyorum dedim imza attım eve geldim.
canım niye öyle karamsar oluyosunki üzme kendini lütfen daha yaşın çok genç kafaya takma olur.
kız nasıl becerdın düşmeyi rabbim korumuş keşke kalsaydın neden yatmadın ya ne olur ne olmaz
aman hocaya dedim bişi olursa gelirim diye tama dedi...
K.maras canimmmmsen nerde oturuyorsun normal de canım
Evet herkesler burdaaaahg.desene kalabalıksınız annen ne sewinmiştir...
kzılar canım cok sıkkın nmeden oldugunu bilmiyorum aglamak sınırlenmek bıosey krımak ıstıyorum okadar bunaldım bebk tutacakmı tautamayacammı halvetten snra 20 dk yattım bı anda bı kalktım aman olmayacak nasılsa dıye sınırlendım
K.maras canimmmm
Evet herkesler burdaaaa
Kizz karamsar olmaaa kalk abdest al namaz kil meryem suresini oku allaha sigin canim benim
olsn cnm olur ööle şeyler bazen insan nasıl olsa tutmuyo diye kallkıveriyokzılar canım cok sıkkın nmeden oldugunu bilmiyorum aglamak sınırlenmek bıosey krımak ıstıyorum okadar bunaldım bebk tutacakmı tautamayacammı halvetten snra 20 dk yattım bı anda bı kalktım aman olmayacak nasılsa dıye sınırlendım
kızlar merhaba bugün işe gelirken düştüm yine bacağım morardı kolumda bide karnımın üstüne düştüm bende nazar var galiba hastaneye gittim dr muane etti bişi yok dedi24 saat müşade altında kalman gerekir dedi bende kalmak istemiyorum dedim imza attım eve geldim.
sana kaç gün iliş ki ver di acaba eşim sperm sayısı iyi diye mi 3 gün dedi başak ben çok umutluyum kendi me 3 ay süre verdim kalamasam rahim filmi isteyecem
anne ne yazık
dün yasin şerif oldum inşallah rabbim kabul eder bu gece de meryem süresini okuyam sağol kuzum ya
yok annem be benimkini sprenmenleri de delifişek gibiydi. ama hep gün aşırı denildi. deemkki doktorun bi bildiği vardır:26:
sağol kuzum iyiyim..
ay bende ne zaman cam silsem yağmur yağıyo,yağmuru çok sewerim helede bu sıcakta yağınca güzel oluyor...
şimdi adanandasındır heralde yiwrum hoşgeldinn..
aa senin doktor farklı uygulamş. üst üste halvet olursa spermenler kaliteli olurmuki:26:
doktorun bi bildiği vardır elbett.
bende senin gibi çatlatma iğnesi vurunduktan sonra daha bi umutlanmştm . heleki iğneye o parayı verdikten sonrabide doktor bana rahim duvarı kalınlaştırıcı fitil vermişti.
bebek tutunsun diye.hamile kaldıkta beebği tutndurmaya çalşmıştım.
ne kadar umtulandım o ay. ama olmadı. o yüzden belinaycım seninde çok umutlandığını fark ediyorum. umutlan tabiiki ama herşeye hazırlıklı ol. sonradan üzülmeni istemem. belki senin bebeğinde benimki gibi tedavisiz gelmek istiyodurnede olsa anaları aynı yerde büyümüş dimii
sağol hayatım sana haber vermemişim kusura bakmabi çok kere duyru yaptımmmmmm.
hadi sende kız yapta oğlumaaa aliyimmmmm
Kizlarrrrrr adanadayimmmm internet paketimde aktiffffff basak saygilarrr
yigenlerimfe gelmis ev cocuk bahcesi olmussss oleyyyyyy
belinaycim insallah bu sefer olacak cnmmm ...buarada meryem süresini okucakmissin o sürenin secdesi var haberin yoksa soleyim dedim.banada nazocum söylemişti.internette tilavet secdesi yaz oku bi...kolay zaten..
seraycnmm slm cnmmmmmm.
karılar ben çıkıyommmmmmkocam artık beni 11de yatırıyo bebek için erken yatmam gerekyo ya ondan
bat ın kaç kiiiii hemen test yapmaaaaaaaaaaaadelifişek mi :60
ya 3 gün dedi bakalım ondan sonra gün aşırı
zaten ayın 5 bırakırım 7 gibi falan test yaparım
belinaycim insallah bu sefer olacak cnmmm ...buarada meryem süresini okucakmissin o sürenin secdesi var haberin yoksa soleyim dedim.banada nazocum söylemişti.internette tilavet secdesi yaz oku bi...kolay zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?