Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam cnm hoşgeldim ben iyim sen nslsn? bebiş 11.hafta içinde canımmm:)büyüyo teyzesi

maaşallah bebise Allahım esirgesin bende ii sayılır dünden beri ara ara kahverengi leke gelio ama ne gelen var ne giden 3 aydır adetim beni oynatıyor resmen...:)) belirsizlik kötü yapıo yaaa

ve aleyküm selam.....
iyiyim gezdim geldim festival vardı 4 den beri oradaydım yeni geldim
şimdide ütü yapacam...sen nasılsın neler yapıyosun

ohhh gez bakalım ne festivali?bende idare eder dumana yazdığım gibiyim....kolay gelsin cnm sıcakta utuden nefret ediom yaaa....

sıcaktan filanmı düzeni bozulduki adetin dicem ama 3 aydır böylemymiş,bi dr a görünsen aslında cnm...

sıcaktan filanmı düzeni bozulduki adetin dicem ama 3 aydır böylemymiş,bi dr a görünsen aslında cnm...

bilmiomki walla belkide stresten yorgunluktandir hergün hastaneye gidiyoruz ...bakalım zaten benim bebisin düşük nedeni belli oldu o nedenle bazı testler istedi dr 6 temmuzda çıkacak gidince soracam...

bilmiomki walla belkide stresten yorgunluktandir hergün hastaneye gidiyoruz ...bakalım zaten benim bebisin düşük nedeni belli oldu o nedenle bazı testler istedi dr 6 temmuzda çıkacak gidince soracam...

beyin kanaması geçirmişti dimi cnm sonuçlar güzel çıkar inş. yakın zamanda yeniden hamile olduugn haberini verirsin bize

beyin kanaması geçirmişti dimi cnm sonuçlar güzel çıkar inş. yakın zamanda yeniden hamile olduugn haberini verirsin bize

evet cnmmm ( insallah güzel çıkar haber veririm sonucu...dusukten sonra birçok tahlil yapıldı zaten o tahlillerin hemen hemen aynilarini istedi...bakalım burda ne çıkacak...

Laf dinlemiyooo kariii canim test yaptinmiii
ikisini aynı andamı kullanıyodun cnm?
Yok canim hangisi bitetse digerinden kullandim ama badem yagi agirliktaydii

Hayirli haberler verirsin canim insallah sonucu mutlaka yaz

ikisini aynı andamı kullanıyodun cnm?

insallah cnmmm yazarım tabi...sen 13 undemi alcan sonucu

Son düzenleme:
evet ne komik dimi???
pko var diye sevinen ilk benimdir herhalde....
ya herhalde yeni oldum ben çünkü 6 yıldır bu doktordayım hiç pko dememişti...
yada anca belli etti kendini..1 ay oldu başlayalı başladığımdan beri şüpheleniyodu galiba her gidişimde pko belirtileri var diyodu,
bu sefer artık eminim dedi.kaç yıllıık hastayımm hiç dememişti....
hadi eroş çoğu gitti azı kaldı en azından sorunun ne olduğu belli o yönde tedavin olacak
hem ben pkolular daha kolay hamile kalıyor diye duymuştum inşallah sende çok beklemeden bebeğine kavuşursun

aynen nazom yaa
en zazından sorun belli yol belli artık..
önüm daha açık gibi artıkkk...

Son düzenleme:
başak o ne güzel göbüş kız....

ayrıca tanıtım yazımı değişebilirsin artık adet düz ve yumurtlayamama değill pko yaz...

hmm ayrıca cillit bang i bende hiç sevmedimm
iz bırakıyor ya...
bence en güzeli cif in banyo ve mutfak spreyi....
denedimm ben kusursuz...
ama mr muscle de güzel hakkını yemeyeyimm...

bu sene 1.sokak festivali diye bi festival başlattılar bizde değişiklik olsun diye gittik
hafta sonuda halk oyunları festivali başlayacak 8 gün boyunca her yöre kendi oyunlarını kültürlerini tanıtacak konserler falan olacak
haftayada bol bol gezecem evde durmak yok
bende sevmem ama sıcak değil ALLAH tan
ama zaten üst kat komşum geldi burdanda pat diye çıkmak zorunda kaldım, ütümde kaldı ...
eşim gelene kadar oturdu bende eşimi uyutup ütümü yaptım yatmadan buraya bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…