slm kizlarr nasılsınız? dumancim bebisin ne kadarlık oldu kuzucummm
slm kizlarr nasılsınız? dumancim bebisin ne kadarlık oldu kuzucummm
selam cnm hoşgeldim ben iyim sen nslsn? bebiş 11.hafta içinde canımmm:)büyüyo teyzesi
selam cnm hoşgeldim ben iyim sen nslsn? bebiş 11.hafta içinde canımmm:)büyüyo teyzesi
ve aleyküm selam.....
iyiyim gezdim geldim festival vardı 4 den beri oradaydım yeni geldim
şimdide ütü yapacam...sen nasılsın neler yapıyosun
maaşallah bebise Allahım esirgesinbende ii sayılır dünden beri ara ara kahverengi leke gelio ama ne gelen var ne giden 3 aydır adetim beni oynatıyor resmen...:)) belirsizlik kötü yapıo yaaa
ohhh gez bakalım ne festivali?bende idare eder dumana yazdığım gibiyim....kolay gelsin cnm sıcakta utuden nefret ediom yaaa....
oh maşallah büyümşinşallah kucağına aldığın günleride göreceksin
sıcaktan filanmı düzeni bozulduki adetin dicem ama 3 aydır böylemymiş,bi dr a görünsen aslında cnm...
bilmiomki walla belkide stresten yorgunluktandir hergün hastaneye gidiyoruz ...bakalım zaten benim bebisin düşük nedeni belli oldu o nedenle bazı testler istedi dr 6 temmuzda çıkacak gidince soracam...
beyin kanaması geçirmişti dimi cnmsonuçlar güzel çıkar inş. yakın zamanda yeniden hamile olduugn haberini verirsin bize
Laf dinlemiyooo kariii canim test yaptinmiiicanımm napıyosunnn basakkk yıne temzlık yapmıs ya :) bebıse dıkkat et dıozz benım gbııı delı bu karı paso sılıyo yıkıyo :) bende 10 gun gectı adet yok bugun oluyodum agrıdan karnım agrıoo
Yok canim hangisi bitetse digerinden kullandim ama badem yagi agirliktaydiiikisini aynı andamı kullanıyodun cnm?
bilmiomki walla belkide stresten yorgunluktandir hergün hastaneye gidiyoruz ...bakalım zaten benim bebisin düşük nedeni belli oldu o nedenle bazı testler istedi dr 6 temmuzda çıkacak gidince soracam...
Laf dinlemiyooo kariii canim test yaptinmiiicanımm napıyosunnn basakkk yıne temzlık yapmıs ya :) bebıse dıkkat et dıozz benım gbııı delı bu karı paso sılıyo yıkıyo :) bende 10 gun gectı adet yok bugun oluyodum agrıdan karnım agrıoo
Yok canim hangisi bitetse digerinden kullandim ama badem yagi agirliktaydiiikisini aynı andamı kullanıyodun cnm?
Laf dinlemiyooo kariii canim test yaptinmiii
Yok canim hangisi bitetse digerinden kullandim ama badem yagi agirliktaydii
Hayirli haberler verirsin canim insallah sonucu mutlaka yaz
evet ne komik dimi???oleyyyyyy kankamın sorunu varrrrrrr
sorun anlaşıldıysa çözüme yaklaşılmış demektir. herşey güzel gidiyo senin için önün açılıyo.
çatır çatır çocuk doğurmamak için hiç bi nedenin kalmıycakkkk.
pco lu kankam benimmyenimi olmş doktor niye anlamaış bunca zaman
başka beyaz soğanmı var kız belkim yemeklik soğanı kastetmiştir:44::44:bu arada cillit bang aldım banyo için. musluklar idare eder de, fayanslarımda izler bıraktı, hiç memnun kalmadım neden acaba:44::44::44:
hadi eroş çoğu gitti azı kaldı en azından sorunun ne olduğu belli o yönde tedavin olacak
hem ben pkolular daha kolay hamile kalıyor diye duymuştum inşallah sende çok beklemeden bebeğine kavuşursun
maaşallah bebise Allahım esirgesinbende ii sayılır dünden beri ara ara kahverengi leke gelio ama ne gelen var ne giden 3 aydır adetim beni oynatıyor resmen...:)) belirsizlik kötü yapıo yaaa
ohhh gez bakalım ne festivali?bende idare eder dumana yazdığım gibiyim....kolay gelsin cnm sıcakta utuden nefret ediom yaaa....
sevincim napionnn nasilsin? adanadamisin?burdaysanne kadar kalacan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?