Iyiyim hayatim sen nasilsin tatil cok iyi gidiyoooooo kankan nerde metak ediyommmmmmsevinçç naber kıs???
nasıl gidiyo tatilin...
Sekerim nasilsin evet bugun kimsecikler yokkkknasılsınız ?? ne yapıyosunuz gerçi kimsecikler yokmuş ama ben yinede bir hal hatır sorayım dedim
slm kızlar benim kırmızılar gelio sonunda teşrif ettiler....o kadar yorucu bi gunduki 5.30 da eve geldik...öldüm yorgunluktan bu hastaneler sağlam adamida hasta eder....yarinda gidicem(....öpüyorum hepinizi
basakcim bat hesaplamicam ben çünkü hangi günü başlangıç olarak alacam bilmiom herkes bisi dio ilk ne zaman leke gorduysen o günü alcan falan diolar benimde karışık zati....
tamam sakinleşiiipppppppp anlatıyorum
ellerim buz gibi oldu ve titriyor yazarken......................................
abim askere gitti gitmeden önce neti kapattırdı. üzerime alamadım. yeni bi net bağlatamadım yani internetsiz kaldım. şu an evin yakınında ki internet cafedeyim....
24 ünde olmam gereken adeti hala olmayınca dün idrar testi yaptım
2 adet net mi net çizgi belirdi
hemen kan vermeye gittim
sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm
hala şoktayımm bilincim yerinde değil hiç bi şey anlamış değlimmm
belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demiştisağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....
size şunu söylemek istiyorum. ayın 24üne doğru adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı. hatta ıslaklık bile hissettim. geldi gelecekti kırmızılar.
meğer hamileyken bile ağrı olabiliyormuş. fakat adet gecikmeden önce hiç bir şekilde anlaşılmıyor hamile olunduğu. çünkü hiç bi belirtisi yok.
inanın çok şaşkınım korkuyorum mutluyum ne hissettiğimi bilemiyorum. hamile olmayan hatunlarımız için çok dua edicem
çok istiyorum hepimizden tez zamnda bu haberi duyalım inşallahhhhhh.
hamilelikten sanırım zırt zırt tüfekhanem geliyor. şu anda çok sıkıştım zor tutuyorum. altıma yapmadan gidiyim ben
yarın yine gündüz saatelerinde buraya gelicem inşallahh.
net bağlatmıycam çünkü eşim bu haberi aldıktan sonra beni burda tutmaz gibi geliyor
daha eşime söylemedim kargoyla bebek ayakkabısı yolladım iş yerinde
bu arada sık gelemediğim için yıldızım söndü
şimdi çıkıyorum hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr çok merak ettiğim için saatlerdir araştırıyoodum ve buldum
kankamın hamişlik haberini kendim okudum sonunda...
Iyiyim hayatim sen nasilsin tatil cok iyi gidiyoooooo kankan nerde metak ediyommmmmm
Sekerim nasilsin evet bugun kimsecikler yokkkk
Canim hakkinda hayirlisi uzulme sakin vakti zamani var demekki
dumancım sen o sevinç karısına bakma. ben şu an .johnsons baby bebe yağı kullanıyr-orumbaşaaakk ne yağı kullanıyosun söle bakayım bana... bende yavaştan başlayabilrim kurumaya başladı göbüşüm filan.bebe yağı olurmuki???
Kiz niye kendini yordun o kadar deliii bebemizi rahatsiz etmissin
canim ben hepsini kullandim cilit bang ten memnun kaldim yesil kapaklisini mutfakta turuncusunu banyoda kullaniyo fayanslar parliyooo marcta guzel mr muscle kullandim scotch brite kullandim ama en iyi cilit bang ke temizledi gunluk lavabolara SIkIp yikiyom eminim beceremedin.bir defa kullanmayla hemen sonuc vermeyebilir
bende marc yada mr muscle kullanıyorum hem banyo hem mutfak için olanını
çok memnunum daha dün banyoyu temizledim marc la
musluklara sadece sıktım silmeden kireç falan kalmadı tertemiz oldu
hmm ayrıca cillit bang i bende hiç sevmedimm
iz bırakıyor ya...
bence en güzeli cif in banyo ve mutfak spreyi....
denedimm ben kusursuz...
ama mr muscle de güzel hakkını yemeyeyimm...
günaydın kızlarr
dün temızlıgımı yaptım utum bıtsın tam dusa gırıp yatacaktık ki tel caldı esım karabası ölmüş daha genc ve tüp bebek yapmıslardı 2 kızı vardı 2 yasında bırı de ölmüşcok üzüldüm esım zaten geceye gidiyo artık kaynanamda olurum arada bı gırerım heralde
başak o ne güzel göbüş kız....
ayrıca tanıtım yazımı değişebilirsin artık adet düz ve yumurtlayamama değill pko yaz...
selamlar bugün ben yokum eşim izinli yarın görüşürüz
cnm önce konunla ilgili bölüme geç ordan. yeni konu de. ilgisiz bölüme açarsan kızıyolarmerhaba kızlar
yeni konu açmak istedim ama nerden açılıyor bulamadım
neyse bir şey sormak istiyorum.bizde erkek infertilite sorunu var..dna hasarlı.vücuda almamız gereken şey selenyum e vitamini falan.proxeed plus ve kolemn kullanıyoruz.aptamil junior sütler var ya tesadüfen arkasını okudum içinde l karnitin ve selenyum var.içsek işe yarar mı acaba.
yeni konu nasıl açabilirim
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz? benim misafirlerim var 1 haftadır annem ananem kardeşim :) sizleri özledim çok
güzel haberler var mı ? hepinizi çok çok öpüyorum kendinize iyi bakınnnn görüşürüzzz
kızlarr çok merak ettiğim için saatlerdir araştırıyoodum ve buldum
kankamın hamişlik haberini kendim okudum sonunda...
Kiz kosun kosun nazli hamis basak gobusunun resmini koymus
o elbiseyi kargoyla bana yollaaaa
dumancım sen o sevinç karısına bakma. ben şu an .johnsons baby bebe yağı kullanıyr-orumgerçekten etikili olduğu belli çünkü beye bi nemli kalıyor vücudum.
müsait bi ara da badem yağı alabiliirim. inşallah sevnç gibi tüylenmem
Ben ne yazmisimkusuom sana
hemen .ok u bana at şunu fark ettimki cillit bang fayanslarımda leke bırakmamış
siyah fayansların rengini açmış. yukardan aşağıda su lekesi kalmş gibi
bunu cillit bang i sadece sana özelmi yapmşlar sevinç yoksam reklamından para mı alıyon
zaten 24 marttan sonrasını tek tek mesaj mesaj sayfa sayfa bulana dek okudumm....o güne geri gönderdin beni kuzum tşk ederimmm.
keşkem sorsaydın bana tam yerini bende bilmiyordum ama bari tarih veriridim ona göre arardın
tebrik ediyorum seni b u arada
tamam yazıyorum
tşk ederim cnm ya. anca o kadar oldu 4.5 ayda
slm cnm iyiyizzzz napalım uğraşıyoruz. myhoş gelmiş heralde ne var ne yok sizin topiktetünaydın kızlarr hayırlı haftalarr nasılsınızz ?
Basak elbisemi kargoya verdinmiiiii
.
iyiym canım sen nasılsın?öpüldün tatlım yat dinlen sen görüşürüzbasagimmm yesilim nabersiniz bakalimmm?çok kalamicam dusa girip uyurum yorucu bi gündü bide hastalandim...
ahhhhhhhh maşallahhh ne güzewl nisafirlerin varmş öölee
iyiyiz cnm bizde napalım her zamanki gibigöbeğimin resmini koydum sende koyda bakak
zaten 24 marttan sonrasını tek tek mesaj mesaj sayfa sayfa bulana dek okudumm....
ama çok şiriiiin
çok güzel bi hamiş olmuşsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?