Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiz kosun kosun nazli hamis basak gobusunun resmini koymus

o elbiseyi kargoyla bana yollaaaa

günaydın kızlarr
dün temızlıgımı yaptım utum bıtsın tam dusa gırıp yatacaktık ki tel caldı esım karabası ölmüş daha genc ve tüp bebek yapmıslardı 2 kızı vardı 2 yasında bırı de ölmüş cok üzüldüm esım zaten geceye gidiyo artık kaynanamda olurum arada bı gırerım heralde

başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin

Canim cok uzuldum allah rahmet eylesin bak herseyin hayirlisi
sende cok ozletme kendini
kaynosa selam sole :120:
günaydın kızlar

herkese sağlık ve huzur dolu bi hafta diliyorum

gunaydin canim tesekkurlerrrr

günaydın kadınlarım bugün işte son günüm ama yolunu buldukça gelecem sizi bırakmayacağım.

canım başınız sağolsun ALLAH kimseye genç ölüm vermesin.

günaydın kadınlarım bugün işte son günüm ama yolunu buldukça gelecem sizi bırakmayacağım.

günaydın canımm,,,,
hayırlısı olsun hakkında
dinleneceksin bol bol sende...

mutlaka arada bi ce yap bekleriz merak ederizzz
eve internet bağlatsan olmazmı???
buda bir fikir...

günaydın canımm,,,,
hayırlısı olsun hakkında
dinleneceksin bol bol sende...

mutlaka arada bi ce yap bekleriz merak ederizzz
eve internet bağlatsan olmazmı???
buda bir fikir...

canım bilerek bağlatmıyorum eşim internetle normalde hiç işi olmaz ama ayyy bi önüne geçsin kalkmak bilmez ablamlara gideriz saat gecenin 5 daha doğrusu artık sabah olmuş oluyo eşim hala okey oynuyo maçlara bakıyo yok valla o yüzden ben almayım.

Canim evde olunca bir sure sonra hevesi geciyor emin ol bir kac gece sabahlar
hevesi gecince pc basi bile aklina gelmez

nasılsınız ?? ne yapıyosunuz gerçi kimsecikler yokmuş ama ben yinede bir hal hatır sorayım dedim

slm kızlar benim kırmızılar gelio sonunda teşrif ettiler....o kadar yorucu bi gunduki 5.30 da eve geldik...öldüm yorgunluktan bu hastaneler sağlam adamida hasta eder....yarinda gidicem(....öpüyorum hepinizi

basakcim bat hesaplamicam ben çünkü hangi günü başlangıç olarak alacam bilmiom herkes bisi dio ilk ne zaman leke gorduysen o günü alcan falan diolar benimde karışık zati....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…