kızmadı kuzum kızmadı şaka yaptı annem o sana
tamam abla ne kızıyon yaw
erenay tlfla konuşuyodum ya yazamadım cvp. pelin ne oldu anlamadım ben yaa çok üzüldüm
Dolunayım annem bilgiler için sağol. Eve gidr gitmez zıbarıcam.
Gece kalkcam rahat kafa listeye ekliycem arkideşleriii
kızmadı kuzum kızmadı şaka yaptı annem o sana
ya anlamadım bana kimse cv yazmıyo dedi istemiyosanız ben gidiyom yazdı listeden silin dedii
başak topik kalabalıklaştıkça takibi zorlaşıyo annem napçaz çözüm lazım yaaa
alınıyo hatunlar haklı olarak ama sayfalar çabuk geçiyo ya kaçırıyoz bazenn yaaaa
düşünelim napçaz zzzz nasıl başa çıkçazzzzzzz
çare bulalım annem tek sana kalınca bak zor oldu yaaaa
kızlar sizde çözüm öneriniz varsa t.k.b.ye söyleyinn yaaa
kimse üzülsün istemiyommm
kuzum kardelen de öyle diyor geliyorum buraya erenayla senden başka kimse cvp yazmıyor diyor. bazen herkese yetişemiyorum inan ki elimden geldiğince herkese cvp yazıyorum ama bazen kaçıy. ama bence hemen alınmaya gerek yokki sohbete karışması lazım arkadaşların herkes gibi bak nasıl konuşuyor o zaman herkes seninleya anlamadım bana kimse cv yazmıyo dedi istemiyosanız ben gidiyom yazdı listeden silin dedii
başak topik kalabalıklaştıkça takibi zorlaşıyo annem napçaz çözüm lazım yaaa
alınıyo hatunlar haklı olarak ama sayfalar çabuk geçiyo ya kaçırıyoz bazenn yaaaa
düşünelim napçaz zzzz nasıl başa çıkçazzzzzzz
çare bulalım annem tek sana kalınca bak zor oldu yaaaa
kızlar sizde çözüm öneriniz varsa t.k.b.ye söyleyinn yaaa
kimse üzülsün istemiyommm
hadiii pes etmeyen bi sen kaldınn diğerleri kırmızıları koyverdiler.....
​kıslaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynen ben de böyle düşünüyorum kuzum . sende çok sahiplenmişin burayı sağolasın.yani erenaycım yapacak çok bişey yok..gözümüzden kaçtımı kaçıyor..
ama alınganlık yapmak yerine sohbete bodoslma atlayabililer mesela...ben geldim diyen birine illa hoşgeldin denilmeden yazmayanlar var..
o anda ne konuşuluyorsa kendi fikirlerini yazıp sohbete katılabilirler...
başağın çokta yapacak bişeyi yok...hani kalabalık olmasa tamam..ayrı ayrı ilgilenelim ama kalabalıkta bu mümkün değil...
yani erenaycım yapacak çok bişey yok..gözümüzden kaçtımı kaçıyor..
ama alınganlık yapmak yerine sohbete bodoslma atlayabililer mesela...ben geldim diyen birine illa hoşgeldin denilmeden yazmayanlar var..
o anda ne konuşuluyorsa kendi fikirlerini yazıp sohbete katılabilirler...
başağın çokta yapacak bişeyi yok...hani kalabalık olmasa tamam..ayrı ayrı ilgilenelim ama kalabalıkta bu mümkün değil...
kuzum kardelen de öyle diyor geliyorum buraya erenayla senden başka kimse cvp yazmıyor diyor. bazen herkese yetişemiyorum inan ki elimden geldiğince herkese cvp yazıyorum ama bazen kaçıy. ama bence hemen alınmaya gerek yokki sohbete karışması lazım arkadaşların herkes gibi bak nasıl konuşuyor o zaman herkes seninle
GELDİM HAYATIMIN SON BAHARIIIII
BENDE SENİ COK ÖZLEDİM KUZUMMYOK DAHA YEMEDİM KIRMIZI KARTI TATLIM YA AMA DÜN DAYANAMAYIP TEST YAPTIM (-)NEGATİF CIKTI TATLIM YAA BİRAS ÜZGÜNÜM AMA UMUDUMU YİTİRMEDİM DAHA KASIKLARIMDA AGRI VAR VALLA BİLMİYORUMM BAKALIMM
BAKALIM ABLACIM DAHA VAR REGLİME İNSALLAH BİR UMUT DİLİYORUM BİR MUCİZE İSTİYORUM YARADANDAN
İNSALLAH AMİN AMİNN HEPİMİZİN
İYİ OLDU DEMİ BENDE BEGENMEDİM AMA ELİMDE COK SECENEK OLMADIGI İCİN KOYMUSTUM SENİN SEVMEDİGİNİ ANLADIM KUZUM ONDAN DEGİŞTİRDİM SEN MUTLU OL MUTLU MUTLU YUMURTLA DİYEEE
CANIM SENİN BUGUNDÜ DEMİ REGLİN GELMEDİYSE YAP İSTERSEN STRESE GİRME YARINI BEKLE BENİM GİBİ OLURSUN SONRAA:18::18::18:
ayyy çok korkuyom eşimi aradım 2 tene al dedim çıkmazsa sonra yine yapayım diyeeeinşallah bende pes etmem:18:
bende oha oldum işte bööleeeeeeeoha renge bak....kız çok tatlı bişey buu...
hadi hayırlısı canım:)
testi sabah yapsan dah iyi olur şekerim,sonucu bildir bizeeeee:)
patatesi haşla püre yap,tereyağ kaşar(rende)ekle karıştır bi tabağa koyup fırına sür..
taslarada garnitürdür,salamdır,turşudur ayrı ayrı ekle veede ketçap mayonez eşiliğinde afiyetle yiyin...:)
Pelin gayet ciddiydi
aferim canımmm ne biliyim seninde çanta falan alma hakkın var ama bi evine geçte ondan sonra istediğini al
msj yazdım ama bakalım inşallah döner..
evet canım bugün ama duramicam heralde bende senin gibi test yaparım akşam sabah
evet yaa yok ben günaydın dedim de kimse cevap vermedi diye alınmasın kimse.ikinizde haklısınız da olmuyo işte bak alınıyolarr bazıları çekingen oluyooo
kızlarr önemli duyuruu
bundan sonra yeni gelen dostlar sohbete bodoslama dalacaklarr hoşgeldin beşgittin muhabbeti yokkk tamamııı
,
bende oha oldum işte bööleeeeeee
PABUÇUMU DA GÖSTERİYİM DE GÖRGÜSÜZ GİBİ TAM OLSUN
e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?