Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam abla ne kızıyon yaw

kızmadı kuzum kızmadı şaka yaptı annem o sana

erenay tlfla konuşuyodum ya yazamadım cvp. pelin ne oldu anlamadım ben yaa çok üzüldüm

ya anlamadım bana kimse cv yazmıyo dedi istemiyosanız ben gidiyom yazdı listeden silin dedii

başak topik kalabalıklaştıkça takibi zorlaşıyo annem napçaz çözüm lazım yaaa
alınıyo hatunlar haklı olarak ama sayfalar çabuk geçiyo ya kaçırıyoz bazenn yaaaa

düşünelim napçaz zzzz nasıl başa çıkçazzzzzzz

çare bulalım annem tek sana kalınca bak zor oldu yaaaa

kızlar sizde çözüm öneriniz varsa t.k.b.ye söyleyinn yaaa
kimse üzülsün istemiyommm

bugün sen zaten sen değildin be annem:)bayaa yorulmuşsun..iyice dinlende yarın enerjik gel buraya..
topikten üye gidecekte başak onu tutmayacak..
Dolunayım annem bilgiler için sağol. Eve gidr gitmez zıbarıcam.
Gece kalkcam rahat kafa listeye ekliycem arkideşleriii

​kıslaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İYİ OLDU DEMİ BENDE BEGENMEDİM AMA ELİMDE COK SECENEK OLMADIGI İCİN KOYMUSTUM SENİN SEVMEDİGİNİ ANLADIM KUZUM ONDAN DEGİŞTİRDİM SEN MUTLU OL MUTLU MUTLU YUMURTLA DİYEEE

canımmmmmm ben de bunun resmin şerefine akşam kocamım atı olmalıyım (pardon biraz ayıp kaçtı) neyse her yol mubah derler..

yani erenaycım yapacak çok bişey yok..gözümüzden kaçtımı kaçıyor..

ama alınganlık yapmak yerine sohbete bodoslma atlayabililer mesela...ben geldim diyen birine illa hoşgeldin denilmeden yazmayanlar var..

o anda ne konuşuluyorsa kendi fikirlerini yazıp sohbete katılabilirler...

başağın çokta yapacak bişeyi yok...hani kalabalık olmasa tamam..ayrı ayrı ilgilenelim ama kalabalıkta bu mümkün değil...

kuzum kardelen de öyle diyor geliyorum buraya erenayla senden başka kimse cvp yazmıyor diyor. bazen herkese yetişemiyorum inan ki elimden geldiğince herkese cvp yazıyorum ama bazen kaçıy. ama bence hemen alınmaya gerek yokki sohbete karışması lazım arkadaşların herkes gibi bak nasıl konuşuyor o zaman herkes seninle

aynen ben de böyle düşünüyorum kuzum . sende çok sahiplenmişin burayı sağolasın.

ikinizde haklısınız da olmuyo işte bak alınıyolarr bazıları çekingen oluyooo

kızlarr önemli duyuruu

bundan sonra yeni gelen dostlar sohbete bodoslama dalacaklarr hoşgeldin beşgittin muhabbeti yokkk tamamııı
,

evet canım bugün ama duramicam heralde bende senin gibi test yaparım akşam sabah

ayyy hemen koşarım size merak etmeyin negatif çıkarsa teselli edersiniz beni:18::18:

ahh yeşilim resminden bile okadar belliki bebek isteğin:)Allahım duysun sesimizi...hayırlısıyla versin sana kuzunu:)

ama test işi sakattır,öyle çok ümit bağlama tamam mı tatlım....her sonuca hazırlıklı ol..ne zaman hayırlısıysa ozaman gelsin sıpan:)

evet canım bugün ama duramicam heralde bende senin gibi test yaparım akşam sabah

Son düzenleme:
evet yaa yok ben günaydın dedim de kimse cevap vermedi diye alınmasın kimse.
Hele de böyle kalabalık olduğu zamanlarda yetişmek mümkün değil

ohh burası cook kalabalık masallah
ben sımdı cıkıyrm gece gorusmek uzere
sanırı benıde fark eden olmadıı
optum hepıcınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…