ahhh yerim kız ben senin havanı:)seviliyosun tabiiiii,bak burda bile iki dakikada özlüyoruz seni:)
valla normalde arkadaşım olsan bende yapışırdım sana:)heee bu arada araya diyet girdi yazamandım ama
söyliyim,cuma akşamı senden aldığım tarifle bende kumpir yaptım:)kocacım çoook beğendi:)
valla ne yalan söyliiyim nefis oldu:)yalancı kumpir ,orjinalinden daha güzelmiş:)
tekrar teşekkür ederm..
bir daha kumpir yapmak için sabırsızlanıyorum ama eşim biraz özlesin diye numaradan bekliyorum:)
yazılar karıştı, tatlı değil de,tuzlu veya mayhoş kurabiye istiyorum varsa canım
resmini buldum netten koycam durkız nasıl bir şey öyle
kızlar ben bu topige geliyorum ama kimse selam vermıyo...sanırım beni istemiyosunuz siz bilirsiniz beni listeden cıkarın lütfen bidaha ugramayı düşünnüyorum...beni sevmmediniz sanırım olabilir siz bilirrsiniz...rabbim inş hepinize hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder...
hem konuş ağzına geleni say, ondan sonra başak okursa naparım. Sanki çok ta k.çındaydı ne diyceğimanlamz bu başak anlamaz dolunaycımm nerde onda o düşünce daha çok bekler ooooooo evine çıkmayı
otursun kaynanasının yanındaaa
hakediyo oo
vallaha bu yazıyı okursa varyaaaa yandım ben:18::18::18:
hadiii pes etmeyen bi sen kaldınn diğerleri kırmızıları koyverdiler.....kızlarrr ben geldim daha adet olmadımm ayy çok heycanlıyım akşam test mi yapsam napsammm:18:
YALANCI KUMPİR Mİİİİ BENDE İSTİYORUM TARİFİİ PATATESLİ HERŞEYE BAYILIRIM
biri benden mi bahsetti
hoşgeldin bacımmmmmm
afiyet olsun annemmmm bol bol yiyinn...
ayyy kırıldınmı kankam yaaaa :18:hem konuş ağzına geleni say, ondan sonra başak okursa naparım. Sanki çok ta k.çındaydı ne diyceğim
isim benzerliği bacım, hemen üstüne alınıyorlar bu nedir yahu aaaaaaaa.......
bebğim çok haklısın. ben kirli çıkının en önde bayrak tutanıyım normalde.varsa resmi koysana kız merak ettik burda:)
bde eğer çok gerek yoksa alma be kuşum ,parke için para biriktiriyomusun bakiim?
yuvayı dişi kuş yapar..eşine yımhiç bakma,valla benimkinin cebinde bi milyon doları olsun akşama 1 kuruş kalmaz:)
sen birikim yapta evinize çarçabuk taşının...
isim benzerliği bacım, hemen üstüne alınıyorlar bu nedir yahu aaaaaaaa.......
şekerim bu kurabiyeye yum. sarısı mı? beyazı mı?
GELDİM HAYATIMIN SON BAHARIIIIIokey şevgilimmmm
bekliyoyuzzzzzzz
BENDE SENİ COK ÖZLEDİM KUZUMMgel çabuk gel öslaedim senle konuşmayı yedinmi kırmızı kartııı ben geçmişte okudummu bilmiyom
başak bat listesini yenile tamammıı bak seray kırmızı artıkk
BAKALIM ABLACIM DAHA VAR REGLİME İNSALLAH BİR UMUT DİLİYORUM BİR MUCİZE İSTİYORUM YARADANDANay evet yaa bu ay olmadı Pınarımın ama daha ilk denemeydi zaten....
inşallah bekletmeden gelir meleği..
İNSALLAH AMİN AMİNN HEPİMİZİNinşallah olacak olacak......
İYİ OLDU DEMİ BENDE BEGENMEDİM AMA ELİMDE COK SECENEK OLMADIGI İCİN KOYMUSTUM SENİN SEVMEDİGİNİ ANLADIM KUZUM ONDAN DEGİŞTİRDİM SEN MUTLU OL MUTLU MUTLU YUMURTLA DİYEEEvalla bacım ne iyi ettin resmini değiştirmekle karalara bürünmüş bir kız...
kızlarrr ben geldim daha adet olmadımm ayy çok heycanlıyım akşam test mi yapsam napsammm:18:
tamam abla ne kızıyon yaw
ha şöyle yeni gelinliğini bil =)))))muckk muckkk
kızlarrr ben geldim daha adet olmadımm ayy çok heycanlıyım akşam test mi yapsam napsammm:18:
Pelin gayet ciddiydiYALANCI KUMPİR Mİİİİ BENDE İSTİYORUM TARİFİİ PATATESLİ HERŞEYE BAYILIRIM
biri benden mi bahsetti
kızlar pelin şaka mı yaptı
msj yazdım ama bakalım inşallah döner..bebğim çok haklısın. ben kirli çıkının en önde bayrak tutanıyım normalde.
çok iyi para biriktiririm. ama hatun iç güdüleri işte dayanamıyo bazen . erkekte 1milyon doları 1 günde yer haklısın
erenay tlfla konuşuyodum ya yazamadım cvp. pelin ne oldu anlamadım ben yaa çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?