Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr ben geldim daha adet olmadımm ayy çok heycanlıyım akşam test mi yapsam napsammm:18:

YALANCI KUMPİR Mİİİİ BENDE İSTİYORUM TARİFİİ PATATESLİ HERŞEYE BAYILIRIM

yazılar karıştı, tatlı değil de,tuzlu veya mayhoş kurabiye istiyorum varsa canım

biri benden mi bahsetti

anlamz bu başak anlamaz dolunaycımm nerde onda o düşünce daha çok bekler ooooooo evine çıkmayı
otursun kaynanasının yanındaaa
hakediyo oo

vallaha bu yazıyı okursa varyaaaa yandım ben:18::18::18:
hem konuş ağzına geleni say, ondan sonra başak okursa naparım. Sanki çok ta k.çındaydı ne diyceğim

biri benden mi bahsetti[/QUOTE]

isim benzerliği bacım, hemen üstüne alınıyorlar bu nedir yahu aaaaaaaa.......

kızlarrr ben geldim daha adet olmadımm ayy çok heycanlıyım akşam test mi yapsam napsammm:18:
hadiii pes etmeyen bi sen kaldınn diğerleri kırmızıları koyverdiler.....

biri benden mi bahsetti

az geçmişi oku tatlım orda bi yerde yyazıyoo ve tadı harika oluyoo

Son düzenleme:
selam kızlar herkesler iyidir inşallah
biraz daha iyiyim bende bugün
pelincim neden alınganlık yaptınki burası çok kalabalık ve insanın gözünden kaçabiliyor yoksa seni istemediğimiz için değilki bende sana bir kaç kez birşeyler yazdım ama cevap bile yazmadın bende gözünden kaçmıştır diye düşündüm
bir kaç arkadaşa bile yazıp cevap alamadığım oluyor yada arkadaşlarınkine bende cevap yazmamış olabilirim ama biliyorsun sayfalar okadar hızlı ilerliyorki gücenmemek lazım ben burdakilerin samimiyetine inanıyorum
heralde senin bugün duygusal bir anına geldi
hemşerim benim inşallah tekrar gelirsin Eki Görüntüle 307045

bebğim çok haklısın. ben kirli çıkının en önde bayrak tutanıyım normalde.
çok iyi para biriktiririm. ama hatun iç güdüleri işte dayanamıyo bazen . erkekte 1milyon doları 1 günde yer haklısın

erenay tlfla konuşuyodum ya yazamadım cvp. pelin ne oldu anlamadım ben yaa çok üzüldüm

okey şevgilimmmm
bekliyoyuzzzzzzz
GELDİM HAYATIMIN SON BAHARIIIII
gel çabuk gel öslaedim senle konuşmayı yedinmi kırmızı kartııı ben geçmişte okudummu bilmiyom
başak bat listesini yenile tamammıı bak seray kırmızı artıkk
BENDE SENİ COK ÖZLEDİM KUZUMMYOK DAHA YEMEDİM KIRMIZI KARTI TATLIM YA AMA DÜN DAYANAMAYIP TEST YAPTIM (-)NEGATİF CIKTI TATLIM YAA BİRAS ÜZGÜNÜM AMA UMUDUMU YİTİRMEDİM DAHA KASIKLARIMDA AGRI VAR VALLA BİLMİYORUMM BAKALIMM

ay evet yaa bu ay olmadı Pınarımın ama daha ilk denemeydi zaten....
inşallah bekletmeden gelir meleği..
BAKALIM ABLACIM DAHA VAR REGLİME İNSALLAH BİR UMUT DİLİYORUM BİR MUCİZE İSTİYORUM YARADANDAN

inşallah olacak olacak......
İNSALLAH AMİN AMİNN HEPİMİZİN
valla bacım ne iyi ettin resmini değiştirmekle karalara bürünmüş bir kız...
İYİ OLDU DEMİ BENDE BEGENMEDİM AMA ELİMDE COK SECENEK OLMADIGI İCİN KOYMUSTUM SENİN SEVMEDİGİNİ ANLADIM KUZUM ONDAN DEGİŞTİRDİM SEN MUTLU OL MUTLU MUTLU YUMURTLA DİYEEE

CANIM SENİN BUGUNDÜ DEMİ REGLİN GELMEDİYSE YAP İSTERSEN STRESE GİRME YARINI BEKLE BENİM GİBİ OLURSUN SONRAA:18::18::18:

Dolunayım annem bilgiler için sağol. Eve gidr gitmez zıbarıcam.
Gece kalkcam rahat kafa listeye ekliycem arkideşleriii

hadi hayırlısı canım:)
testi sabah yapsan dah iyi olur şekerim,sonucu bildir bizeeeee:)

patatesi haşla püre yap,tereyağ kaşar(rende)ekle karıştır bi tabağa koyup fırına sür..
taslarada garnitürdür,salamdır,turşudur ayrı ayrı ekle veede ketçap mayonez eşiliğinde afiyetle yiyin...:)

biri benden mi bahsetti
Pelin gayet ciddiydi
kızlar pelin şaka mı yaptı

aferim canımmm ne biliyim seninde çanta falan alma hakkın var ama bi evine geçte ondan sonra istediğini al
msj yazdım ama bakalım inşallah döner..

erenay tlfla konuşuyodum ya yazamadım cvp. pelin ne oldu anlamadım ben yaa çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…