efsane geri döndüü heheh canım kimse beni düşünmüo iştee bu kız gelcek sayfalarca geri döncek denilmioo birz beklesenizde birlikte muhabet edeydikkk en çok çenesi düşeni tespit ettim erenayefecimmm beni baya çekiştirmişsin ama aramızı bozamıcaksınızz nazoooo kankam geri döndüü hahahah
firüslü mirüslü seviosun işte inkar etme kızım
benim dün akşamdan bir tabak kadar makarnam var
az bi havuç rendeleyip kızartmıştım üstünede yoğurt koydum ondan var
yarım tabak kadarda taza fasulyem var
kardeşim gelmezse bana yeter ama gelirse yanına ne yaparım bilmiyorum:26:
avatarını değiştirmişin ne o sinirden avatarınamı sardın 10 dk dır 2. avatarın
aşkolsun almaz olurmuyum hiçç..kız bu saata kahvaltı kalırmı hiç ,karnını doyur hemen belki ondan ağrıyodur karnın...pardon cnmm gözümden kaçmışşşş bende diyom beydağlı slmımı alırdı neden almadıı
iyim cnmmm karnım ağrıyooo arada okadarr
karnım da fena acıktı kahwaltı etmedim daha pufff kim hazırlıcakkk tek başıma hiç istemiyo cnmmmm
walla ben pek geçmişe cevap veremiyorumm.
kısırrrrrrrr yapppp benimde kardeşlerim gelse kısır yerdik
aşkolsun almaz olurmuyum hiçç..kız bu saata kahvaltı kalırmı hiç ,karnını doyur hemen belki ondan ağrıyodur karnın...
hoşgeldinnn:))
kadınlar bunalıma girince yada kocalarına kızınca durmadan saç değişiyolar sende avatar mı değiştiroyosunnnn
kadınlar bunalıma girince yada kocalarına kızınca durmadan saç değişiyolar sende avatar mı değiştiroyosunnnn
hatta 3 oldu ama bu sonuncu güzel:129:
bende yalandan bakıom zatennnnnn sonra sana yazdık görmedin demesinler dieee ayıp olmasın diee ama bakarken bişi farkettim özlenmemişim sanırım terkedildim :))
bende yalandan bakıom zatennnnnn sonra sana yazdık görmedin demesinler dieee ayıp olmasın diee ama bakarken bişi farkettim özlenmemişim sanırım terkedildim :))
ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında biledeli karııııııı ne ağlıyon beee
yok canımmm niye terkedilesin kapı gibi kankan var senin kııssss:))
ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında biledeli karııııııı ne ağlıyon beee
yok canımmm niye terkedilesin kapı gibi kankan var senin kııssss:))
mesajlar sapıttı haaa aralara kaynıyorrr
kız nazooo hade kısır yapta bizde gelek
ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında bile
he ya ne kapı maşallah burda çekiştirolar bi laf etmemiş ben dahada gelmim işte hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?