Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla ben pek geçmişe cevap veremiyorumm.

kısırrrrrrrr yapppp benimde kardeşlerim gelse kısır yerdik

aşkolsun almaz olurmuyum hiçç..kız bu saata kahvaltı kalırmı hiç ,karnını doyur hemen belki ondan ağrıyodur karnın...

hoşgeldinnn:))

kadınlar bunalıma girince yada kocalarına kızınca durmadan saç değişiyolar sende avatar mı değiştiroyosunnnn

bende yalandan bakıom zatennnnnn sonra sana yazdık görmedin demesinler dieee ayıp olmasın diee ama bakarken bişi farkettim özlenmemişim sanırım terkedildim :))

yok canımmm niye terkedilesin kapı gibi kankan var senin kııssss:))

deli karııııııı ne ağlıyon beee
ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında bile

he ya ne kapı maşallah burda çekiştirolar bi laf etmemiş ben dahada gelmim işte hıhhhh

kızlar sohbete doyum olmaz ben işlerimi yapayım evi süpürüp silecem sonra görüşürüz

deli karııııııı ne ağlıyon beee
ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında bile

he ya ne kapı maşallah burda çekiştirolar bi laf etmemiş ben dahada gelmim işte hıhhhh
benim için oylama yapılsın çok acilllll

gel gitme nolur diyenler baş parmağını kaldırsın
gelsende olur gelmesende diyenler serçe parmağını kaldırsın
ya git başımızdan işimiz senmisin defol git diyenler sağ ayağının sol baş parmağını kaldırsın

mesajlar sapıttı haaa aralara kaynıyorrr

kız nazooo hade kısır yapta bizde gelek

tamam yapayım valla çok güzel yaptığımı söylüyolar hatta geçenlerde mlx siyede tarif verdim aynısını yapmış kaynanası bile sevmiş çok güzel oldu dedi

masus sormadım iyi yapmışmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…