sewincim yapmaz öyle şey sevdiklerini korur...ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında bile
he ya ne kapı maşallah burda çekiştirolar bi laf etmemiş ben dahada gelmim işte hıhhhh
kızlar sohbete doyum olmaz ben işlerimi yapayım evi süpürüp silecem sonra görüşürüz
kızlar sohbete doyum olmaz ben işlerimi yapayım evi süpürüp silecem sonra görüşürüz
ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında bile
he ya ne kapı maşallah burda çekiştirolar bi laf etmemiş ben dahada gelmim işte hıhhhh
benim için oylama yapılsın çok acilllll
gel gitme nolur diyenler baş parmağını kaldırsın
gelsende olur gelmesende diyenler serçe parmağını kaldırsın
ya git başımızdan işimiz senmisin defol git diyenler sağ ayağının sol baş parmağını kaldırsın
walla ben pek geçmişe cevap veremiyorumm.
deli karııııııı ne ağlıyon beee
yok canımmm niye terkedilesin kapı gibi kankan var senin kııssss:))
masus sormadım iyi yapmışmıyım
sewincim yapmaz öyle şey sevdiklerini korur...
kolay gelsin canım..
kolay gelsin canım..
mesajlar sapıttı haaa aralara kaynıyorrr
kız nazooo hade kısır yapta bizde gelek
tamam yapayım valla çok güzel yaptığımı söylüyolar hatta geçenlerde mlx siyede tarif verdim aynısını yapmış kaynanası bile sevmiş çok güzel oldu dedi
walla sapıttı mesela ben sana yemek sormuştun yaa,yazdım bişeyler sen onu görmedin galiba kaynadı arada çünkü...kız gelin ben size adana kısırı yaparımmm
tamam yapayım valla çok güzel yaptığımı söylüyolar hatta geçenlerde mlx siyede tarif verdim aynısını yapmış kaynanası bile sevmiş çok güzel oldu dedi
kız bende pazartesi dip bucak sildim salı da sildim bugün silmesem olurmu çok sıcak hava yaaa
kolay gelsin canım..
D seçeneği yokmu mesela seni tanıdığım güne diye başlayan
hee züper olmuşş ben burda çatladım sinirden uyuz
kız bende pazartesi dip bucak sildim salı da sildim bugün silmesem olurmu çok sıcak hava yaaa
benimle uğraşma zaten sinirliyim
satıcı sensin
yaa ewet ne yapacağız yaa:44:ben geçen gün karışık kızartma yapmıştım domates soslu,birde yoğurtlu döğme çorbası,ayran çorbasıda deniyor ona..dün annemlerde yaprak sardık,tabi bende getirdim ewe yanıda arpa şehriye çorbası vardı,aslında sıcakta çorba pek yapmam ama eşimin midesi rahatsızdı o istedi...bgün belki patlıcan tavası yaparım pilav ve cacık eşliğinde....sen bilirsin adananın patlıcan tavasını ,bilmeyen arkadaşlar için güvecin tencere versiyonu...
siz bilmessiniz onu yaa iki dkkada satıooo
siz bilmessiniz onu yaa iki dkkada satıooo
olur ,olur bende bugün yapmıcam bişey işte:))
walla sapıttı mesela ben sana yemek sormuştun yaa,yazdım bişeyler sen onu görmedin galiba kaynadı arada çünkü...kız gelin ben size adana kısırı yaparımmm
benimle uğraşma zaten sinirliyim
satıcı sensin
belki akşam serinliğinde viledayla dolanırım evim tertemiz olişte odasında takılıyor hiç bir yer kirlenmiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?