yok gelen olmadıyaz günü hergün evmi süpürülür silinir, misafir gelmediyse kirlenmemiştir, boşver
boş attım zatiiisen parmak kaldırmasanda olurrrmuş meselaaaa boş at sen en iiyisimi
aaaaaaaa konuşturma benii şimdddiiii
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sen parmak kaldırmasanda olurrrmuş meselaaaa boş at sen en iiyisimi
offf çok güzel oluyo o yaaa adana patlıcanını nerden bulak şimdi
cnm patlıcan tawası nasıl oluyooo tarif edermisinn
offf çok güzel oluyo o yaaa adana patlıcanını nerden bulak şimdi
:130::128::128::128:
apar topar çıktık pazarda vardı ama arabayı parkedecek bir yer bulamadım kocişte boşver maraştan alırık dedi
pazarada gidemedim evde heç bişi yok neredeyse
giderken alaydıoın kızz orda bulunmayıp adanada olan bişi oldumu alıp gitçenn
boşaa bende beydağlı ile kanka olurum hem hemşom hemde pıhtıdaşımanladım kal diosunnnn beydağlı ben seni çok sevdim sevinci boşuorummmmmm
mende kaçar yemeğimi yapmaya başlayayım
kızlar benim çıkmam lazım komşum geldi sonra görüşürüz..
Nasilsin canim bebis iyimi hersey yolundamikızlar selam nabersiniz????
bi temizlik telaşı sarmış herkesi, ayy ne güzel vallaaaa keşke bende evde olup temizlik yapsaydım ev gene coşmuş durumdaaaartık haftasonuna napalım...
merhaba yine ben yine kimse yook nerde bu millet ben işten ayrıldım peki siz nerdesiniz dün işyerine uğradım işsizlik parası için muhasebeci beni çıkardığına çok pişman olmuş keşke bi tanıdığını getirseydinde sonrada bi kaç ay çalışıp sonra yine seni alsaydık diyo aldıkları kadın 42 yaşında hiç hayatında çalışmamış mütehhitin tanıdığı diye gelmiş. ama pişmanlar ohhhhhhayy bu arada dün bi ağrım oldu bu çocuk artık sıkıldı çıkmak istiyo bu arada geçmişe baktımda hur hala girmemiş inş kötü bişi yoktur sizinle konuşmayı özledim kib
unuttum yazmayı dün evlilik yıldönümümdü eşim işten izin almış 1 de geldi eve kapıyı bi açtım elinde çiçeklerle geldi sonra yemeğe çıktık bi önceki günde kocaman bi ayı aldı bana çok şeker bişey biraz gezdik sonra bu işsizlik parası yüzünden ssk ya gitmek zorunda kaldık sonra eniştem illa bize gelin dedi akşam oraya gittik annemler bugün izmire uçtular onları yolcu ettik kuzenimin kınası var dügünde hafta sonu burda şimdide herkes işte ben ablamlardayım işte.
offf ya ne zaman gırsem kıms eyok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?