Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

giderken alaydıoın kızz orda bulunmayıp adanada olan bişi oldumu alıp gitçenn

apar topar çıktık pazarda vardı ama arabayı parkedecek bir yer bulamadım kocişte boşver maraştan alırık dedi
pazarada gidemedim evde heç bişi yok neredeyse

kızlar selam nabersiniz????

bi temizlik telaşı sarmış herkesi, ayy ne güzel vallaaaa keşke bende evde olup temizlik yapsaydım ev gene coşmuş durumdaaa artık haftasonuna napalım...

canım patlıcan tavasını sormuştun ya az önce yazamadım,şimdi yazıyorum

patlıcanları alacalı soyup kuşbaşı doğruyosun,bol damates soyup yemeklik doruyosun,3 yada 4 adet yeşil biber ben acı tercih ediyorum,kuşbaşı et kemikli olursa daha güzel olur ve bol sarımsak..

yağı tencereye koyup etleri çeviriyosun biraz,, sonra bir kaşık biber salçasını yağla ve etle birlikte iyice ezip kavuruyosun,etler altta kalıyo,sonra sırasıyla patlıcanı,domatesi en üstede biber ve sarımsakları koyup tuzunu atıyosun 1 çay bardağı kadar da su döküp güzelce pişiriyosun,hiç karıştırmıyorsun pişene kadar...tabi bu anlattığım adana patlıcanıyla şahane oluyor..

Son düzenleme:
merhaba yine ben yine kimse yook nerde bu millet ben işten ayrıldım peki siz nerdesiniz dün işyerine uğradım işsizlik parası için muhasebeci beni çıkardığına çok pişman olmuş keşke bi tanıdığını getirseydinde sonrada bi kaç ay çalışıp sonra yine seni alsaydık diyo aldıkları kadın 42 yaşında hiç hayatında çalışmamış mütehhitin tanıdığı diye gelmiş. ama pişmanlar ohhhhhhayy bu arada dün bi ağrım oldu bu çocuk artık sıkıldı çıkmak istiyo bu arada geçmişe baktımda hur hala girmemiş inş kötü bişi yoktur sizinle konuşmayı özledim kib

unuttum yazmayı dün evlilik yıldönümümdü eşim işten izin almış 1 de geldi eve kapıyı bi açtım elinde çiçeklerle geldi sonra yemeğe çıktık bi önceki günde kocaman bi ayı aldı bana çok şeker bişey biraz gezdik sonra bu işsizlik parası yüzünden ssk ya gitmek zorunda kaldık sonra eniştem illa bize gelin dedi akşam oraya gittik annemler bugün izmire uçtular onları yolcu ettik kuzenimin kınası var dügünde hafta sonu burda şimdide herkes işte ben ablamlardayım işte.

kızlar selam nabersiniz????

bi temizlik telaşı sarmış herkesi, ayy ne güzel vallaaaa keşke bende evde olup temizlik yapsaydım ev gene coşmuş durumdaaa artık haftasonuna napalım...
Nasilsin canim bebis iyimi hersey yolundami

Son pismanlik fayda etmez deseydin
evlilik yildonumunuz kutlu olsun hayatim
Annenler gitmis Allah kavustursun
Bise dikkatimi cektide ben dusuk yapmasaydim seninle ayni haftalarda olacaktim
hayirlisi

ziyaretçi delüğünden anladığm kadarıyla sevinç bugün tersinden kalkmşşş ve saracak yer arıyomuşşşş

sevinç hergün bana sarıyor acaba sevinç hergünmü tersinden kalkıyor????

işte mantıkta bu şöyle açıklanır

sevinç tersinden kalktığı günler başaka sarar

sevinç hergün başaka sarar

o zaman sevinç hergün tersinden kalkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…