nerdesinizzzzevet belinaysu naptı bak bende merak ettim şimdi :18::18:
kızlar nasılsınız??
BELİNAYSU üzlme canım inşaallah o haptan sonra kistin erirde hemen hamile kalırsın canım.....
sağol canım ya bakalım ınş erir daha önce de olmuştu dok ilaç yazdı ben kullanmadım kendi eridi bakalım dok büyük ihtimal erir dedi
sağol canım ya bakalım ınş erir daha önce de olmuştu dok ilaç yazdı ben kullanmadım kendi eridi bakalım dok büyük ihtimal erir dedi
erir canım merak etme bazı kistlern çoğu adetle birlikte atılıyor zaten..sen moralini bozma,ne yapacaksın elimizde olan şeyler değil bunlar....
inşallah erir canım sonrada bebişine kavuşursun, biraz sabır gerekiyo vala ben bebiş için ameliyat bile oldum çok şkür şimdi bekliyoruz meleğimizi
dün çok üzüldüm canım ya dok korunma deyince gözlerim doldu korunma m dedim dok kalktı sarıldı kapıya kadar konuştu eşim konuştu zaten en son gittiğim de hiç sorunum yoktu şimdi de çıkmasaydı tüp ler den süpe etmiştik rahim filmi isteyecekti m en azından sorunumu anladım
bak gördünmü ne güzel şükretki öyle çok beklediğin kadar önemli bir sorunun yokmuş..ewet insan korunacaksın lafını ilk duyduğunda bebek planlayan birisi seninle aynı tepkiyi verir haklısın ama canım sadece 1 ay sabredeceksin sonrasında bebeğin hemen gelir inşaallah ama strese girmemek çok önemli onun için hemen olumsuzluğu at üzerinden...
attım olumsuzluğu ya dün dok çıkana kadar sonra dalga konusu oldu borumce ile şakalaşyorz vurma kıstım duser eşim yemeğe götürecek doğum günüm istemem dedim evde kisim sen ben kutlayal dedim bugün kızdı dalga geçme dedi ne yapayım oturup ağlaya k mi dedim yani kafam çok rahat ınş bi da ki aya gelir
inşaallah canım...seninmi doğum günündü,öyleyse iyiki doğdun mutlu yıllar.....
Günaydın kızlar geçmişi okuyamıyorüm tel de zor oluyo adet oldu 2 günü yani dün dok gittim tedavime başlamak için ama ultrasymm da 4 cm kocaman kisim gördümkadın doğum hapı kullanaca m bi ay çocuk yok çalışmalar yok ben tedavi için gittim dok bana korunma hapı verdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?