Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende tüp denemeye başladığım ayda doktor kadın doğum hapı verdi ve 1 ay sonra tedaviye başladım
ama o aydada aksilik oldu yumurtam ereken çatladı diye aşılama yapıldı ama tutmadı
ve bir tane kist varmış hadi 1 ay daha kullandım ama birdahada doktora gitmedim
üstelik 2006 da dış gebelik geçirdim doktor bana 1 sene korunma verdi dedim 1 sene nasıl geçecek
10 ay korunup bıraktım, korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra doktora gittim
doktor bana korunmayı bırakalı 1 sene olsun öyle başlayalım dedi hayde sen acele ettikçe sanki dahada uzuyor hadi onuda bekledik
sonra tekrar gittim tedaviye başladı bu arada 10 kilo vermemi istedi, ben o arada birde spor diyet derken 8 kiloda verdim
ilaçlar iğnelerde oldum rahim filmide çekildi ama olmayınca olmuyor bak bir sene nasıl geçecek dedim 7 sene geçti
ama artık zamanı düşünmüyorum adet olunca üzülmüyorum
seninde 1 ay geç olsunda olsun yeterki, üzülme ALLAH çaresiz dertler vermesin

canım bak ilaçta vermiş demek yavaş yavaş yaklaşıosun çaresiz dert varmı bizim batımız varda noluo :)))

valla batımız varda her ay kırmızı kartı yiyoruz bişey değişmiyo ama bir gün bizde bata kırmızı çift çizgiyi gösterecez

Nasilsin canim bebis iyimi hersey yolundami

Son pismanlik fayda etmez deseydin
evlilik yildonumunuz kutlu olsun hayatim
Annenler gitmis Allah kavustursun
Bise dikkatimi cektide ben dusuk yapmasaydim seninle ayni haftalarda olacaktim
hayirlisi

]evet eşimde eğer geri çağırırlarsa hemen atlama diyo saol canım annemler bugün inş bi aksilik olmasa 6 uçağıyla geliyorlar canım benim hayırlısı tabi inş ALLAH aynı acıyı bidaha tatdırmaz kız erkek daha bir sürü beben olur.

Hadis ko sağol canım ınş doğum yapmış bebısmle kutlarım doğum günümü
nazo zor süreç geçirmişsin ınş benim o günlere kalmaz artık üzülmüyorum halvetten yırttm her gün yapıyorduk ohh .1 ay mola

ayyy pc kafayı yedi yazıyı kaç defa yolladı bengisu canım doğum günün kutlu olsun kızlar bu arada herkese merhaba

inşallah inşallah yapçez bunu sonra dicezz ay allahım çok yoruldum emzirmekten hahaha:))

artıkın temennimi o dualarımdasınızz canım

begisu canım hayırlısı olsun sağlıgın yerinde olsun gerisi hallolur bi şekilde üzülme sen...doğum gününde kutlu olsunnnn:)

Merhaba kızlar 2 gündür giremedim geçmişi okudum da beni hiç merak etmemişsiniz. Ama ben yinede yazayım. Dün sabah bursa'ya gittik yumurta toplama işlemi için ve süpeeeeeer di 3 tane yumurta çıktı. şimdi zaman geçmek bilmiyor heyacanla embriyolarımızın oluşmasını bekliyoruz.hayırlısıyla bu sefer bebişlerimize kavuşacağız inşallah. Hepinizi öpüyorum hoşçakalın....

ya sız benım gıreceğim vaktı bılıp topiği boşaltıyormusunuz anlamadım ki ben:44::44::44::44::44:
kim onlar söle kellelerini vurdurayımmm
Gunaydin hanimlar hayirli sabahlar hersey gonlunuzce olsun.
Ben bugun cok takilamayabilirim aksama yemekli misafirim var
hazirliklarim olur gerci hamarat kariyim islerimi yetistirip gelebilirim

kaynatoş mu yoksa o yemekli misafir

belinaycım bende klomen kullandığımda bir keresinde kocaman kistler oluştu

doktor10 gün istirahat et hoplama zıplama yavaş yürü çok dikkat et patlama riskleri var bişi olursa heemn beni ara dedi.

bu yüzden işten ayrılmak zorunda kaldım. ve o ay doğm kontrol hapı kullandım. küçülsünler diye

üzülme kötü bişi diil güzel sona doğru ilerliyosunnn

Son düzenleme:
begisu canım hayırlısı olsun sağlıgın yerinde olsun gerisi hallolur bi şekilde üzülme sen...doğum gününde kutlu olsunnnn:)

bengisu mu belinaysu mu yavvv:44::44::44:

ne olur ne olnaz her ihtimale karşıı
,
tüm topikkkkkk doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm ya çok sevndm seni kesin merak etmişizdir ama arada kaynamştır

ben tam bilmiyorum kusura bakma şu an beebişler sende diil dimi

canım hatunalrımmmm

bugün sağlık ocağına gittim aşı falan filan için. sevinç hanıma teşekkürlerimi iletiyorum beni uyardığı ,için haa sevinçe sööleyin hemşire eliyle bebeğe baktı poposu nerde başı nerde gösterdi bana

yine bi ton kanımı aldılar 4,5 aydır tıp devamlı kanımı emiyo.

sağlık ocağından çıkarken aklıma siz geldiniz inşallah sizinde bu durumdan ötürü tıp kanınızı emer

kollarım delik deşik olsa bile çok güzel bi duygu

inşallah önce nazomm sonra hepiniz sırayla yaşarsınız bunları

seviyom lan ben sizi

kim onlar söle kellelerini vurdurayımmm

benı kımse sevmıyo galıba
kaynatoş mu yoksa o yemekli misafir

basak ya bende klomen kullandım bu ay tedırgın edıyonuz benı kıst mıst deyıpte:26::26: zaten daha yumurtlama akıntılarıma kavusamadım yarın doktora gıtcvem klomensız dahamı ıyıydım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…