Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsun

kimin doğm günü ya belinaysu nun mu bengisu nun mu.

kızlarrrrrr ikinizinde doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bengisu mu belinaysu mu yavvv:44::44::44:

ne olur ne olnaz her ihtimale karşıı
,
tüm topikkkkkk doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

belinaysu yazacaktım bengisu yazmışımşimdi okuyunca farkettim zamanında farketseydim düzeltme şansım olurdu

benimde yıllardır kanımı alıyorlar artık doktora gitmiyorumda rahatladım,
hatta dış gebelikte 1 gün arayla alıyorlardı

sevinç kolay gelsin canım sıcaktada yemekli misafir zor olur kız, kim geliyo böle

Canim en yakin arkadasim esi esimin cocukluk arkadasi ailecenek gorusuyoruz 6 ay arayla dogurduk olislerde arkadas
butun hazirligim tmm ayranima salatama kadar yaptim dusumuda aldim geldim baktim kimse yok

Canim en yakin arkadasim esi esimin cocukluk arkadasi ailecenek gorusuyoruz 6 ay arayla dogurduk olislerde arkadas
butun hazirligim tmm ayranima salatama kadar yaptim dusumuda aldim geldim baktim kimse yok
aç kapıyı davetsiz misafir gwelioooo sen gelmedin ama ben sana geleyrum tanrı misafiri

merhaba hatunlarrr
bugün sabahtan regli oldummm
denize gidicektik kısmet olmadı yaww
Hayirlisi canim bakiyorumda bu ay herkes tek tek dokuluyo bir hamis haberi alamadik..
aç kapıyı davetsiz misafir gwelioooo sen gelmedin ama ben sana geleyrum tanrı misafiri

Kapi acik hayatim gel mumbar sewmezsin sen ama mantida var

Kizzzz bu tkb nerde koca totosunu iyice yayiyoooo zaaaar asiyida sol kola yaptiraydin bari agrir o zikkim asi

basak ya bende klomen kullandım bu ay tedırgın edıyonuz benı kıst mıst deyıpte:26::26: zaten daha yumurtlama akıntılarıma kavusamadım yarın doktora gıtcvem klomensız dahamı ıyıydım ne
yok annem korkma dozu fazla gelince ööle oluyomş. benim bünyem günde 2 klomeni kaldırmadı yumoişlar aşırı büyüdü.

sonraki seferde günde 1tane aldım bişi olmadı. sen daha önce hiç kullanmadınmı:26::26::26::26::26::26::26:
Onemli degil basak hanim sen ve bebegin eyi olsunda sorun yok bu arada arkadasim gelcek yemege yeni ewe tasindi bende yoruldular diye yemee aliyom
hemen cemkirirsin simdi beni neden almadin diye
yok anam yok beni taşınırken börülcem almadıki yemeğe sen alasın.

yemeğe almayı bırak "başak gııı bi çay demlesende içsek" dediydi
belinaysu yazacaktım bengisu yazmışımşimdi okuyunca farkettim zamanında farketseydim düzeltme şansım olurdu

benimde yıllardır kanımı alıyorlar artık doktora gitmiyorumda rahatladım,
hatta dış gebelikte 1 gün arayla alıyorlardı
off bi gün arayla mıııııııbari aldıkları kanı saklayıp kızılaya verseler dünyanın kanı:96:

Son düzenleme:
Kizzzz bu tkb nerde koca totosunu iyice yayiyoooo zaaaar asiyida sol kola yaptiraydin bari agrir o zikkim asi
kızz karı benim aldığım kilo 4e çıkmş nolluyo bana ya senin totoyu geçecek bu gidişleofff
ne hızlı alıyom ben kilo.:18::18::18:

bugün benimle ilgilenen hemş,ire izinde olduğu için yedek hemşire ilgilendi. o da esas hemşire izinden geldiğinde yapalım aşını dedi.

yani haftaya olacak aşı. bugün tahlil için kan aldılr

bu arada söylediğin iyi oldu yaptırdığımda sol kola yaptırırım demek çok ağrı yapıyo:26:

sara ablacım yanlş anlama seninde yaşın büyük ama içimizde en uzun evli olan nazo olduğu için onun adınıdedim

kısmet olursa ramazandan önce gidicezz salı günüde nikah yıldönümüm bakalımm
sen nasılsınn cnmm
inşallah git değişiklik olur daha iii hep kutlamış olursunuzzz ay darısı başımaaaa şimdiden kutlayayım canım arkadaşım allah nice ömürleraynı yastıkta nasip etsin

Hayirlisi canim bakiyorumda bu ay herkes tek tek dokuluyo bir hamis haberi alamadik..

Kapi acik hayatim gel mumbar sewmezsin sen ama mantida var

sevmm nasılda bilio kankasını ama benim sevdim şeyler yapmalıydın neseee affettim hadddiii

kızılayada kan verecektim ama almadılar çünkü ishaldim en az bir hafta ishal olmamam gerekiyomuş benimde içtiğim haplar ishal yapmıştı ishalin geçince gel dediler
birde önümüzdeki 6 ay hamile kalmayı düşünüyormusun dediler ozamanda almıyolarmış
bende uzun zamandır düşünüyorum hatta tedavi oluyorum dedim ama olmuyor dedim

kızlar merhaba

sizden acil yardım bekliyorummm benim bu ay 3 üncü klomen kullandım... geçen ay 10 unda regli oldum ...bu ay 3 gün geçti bende bugün test aldım...ve yaptımmm ve 1 saniyede çıktı çift çizgi silik felan değil net kırmızı çıktı yani çift çizgi net ben şimdi napcamı şaşırdım hamilemiyim değilmiyim bilmiyorummm....vede ben iğne vurulmadım sadece klomen kullandımmm...ne olur yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…