Canim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsunattım olumsuzluğu ya dün dok çıkana kadar sonra dalga konusu oldu borumce ile şakalaşyorz vurma kıstım duser eşim yemeğe götürecek doğum günüm istemem dedim evde kisim sen ben kutlayal dedim bugün kızdı dalga geçme dedi ne yapayım oturup ağlaya k mi dedim yani kafam çok rahat ınş bi da ki aya gelir
Amin canim sende saglikla kucagina al insallah.Nasilsin canim bebis iyimi hersey yolundami
Son pismanlik fayda etmez deseydin
evlilik yildonumunuz kutlu olsun hayatim
Annenler gitmis Allah kavustursun
Bise dikkatimi cektide ben dusuk yapmasaydim seninle ayni haftalarda olacaktim
hayirlisi[/QUOTE
]evet eşimde eğer geri çağırırlarsa hemen atlama diyo saol canım annemler bugün inş bi aksilik olmasa 6 uçağıyla geliyorlar canım benim hayırlısı tabi inş ALLAH aynı acıyı bidaha tatdırmaz kız erkek daha bir sürü beben olur.
Canim insallah ikiz ikiz bebeklerin olur aminMerhaba kızlar 2 gündür giremedim geçmişi okudum da beni hiç merak etmemişsiniz. Ama ben yinede yazayım. Dün sabah bursa'ya gittik yumurta toplama işlemi için ve süpeeeeeer di 3 tane yumurta çıktı. şimdi zaman geçmek bilmiyor heyacanla embriyolarımızın oluşmasını bekliyoruz.hayırlısıyla bu sefer bebişlerimize kavuşacağız inşallah. Hepinizi öpüyorum hoşçakalın....
kim onlar söle kellelerini vurdurayımmm
kaynatoş mu yoksa o yemekli misafir
Onemli degil basak hanim sen ve bebegin eyi olsunda sorun yok bu arada arkadasim gelcek yemege yeni ewe tasindi bende yoruldular diye yemee aliyomcanım hatunalrımmmm
bugün sağlık ocağına gittim aşı falan filan için. sevinç hanıma teşekkürlerimi iletiyorum beni uyardığı ,içinhaa sevinçe sööleyin hemşire eliyle bebeğe baktı poposu nerde başı nerde gösterdi bana
yine bi ton kanımı aldılar 4,5 aydır tıp devamlı kanımı emiyo.
sağlık ocağından çıkarken aklıma siz geldiniz inşallah sizinde bu durumdan ötürü tıp kanınızı emer
kollarım delik deşik olsa bile çok güzel bi duygu
inşallah önce nazomm sonra hepiniz sırayla yaşarsınız bunları
seviyom lan ben sizi
hemen cemkirirsin simdi beni neden almadin diye
belinaysu canım doğum günün kutlu olsun inşallah birdahakine 3 kişi hatta 4 kişi girersiniz
Eki Görüntüle 462931 Eki Görüntüle 462931 Eki Görüntüle 462931
Eki Görüntüle 462931 Eki Görüntüle 462932 Eki Görüntüle 462931
kimin doğm günü ya belinaysu nun mu bengisu nun mu.
kızlarrrrrr ikinizinde doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bengisu mu belinaysu mu yavvv:44::44::44:
ne olur ne olnaz her ihtimale karşıı
,
tüm topikkkkkk doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hatunalrımmmm
bugün sağlık ocağına gittim aşı falan filan için. sevinç hanıma teşekkürlerimi iletiyorum beni uyardığı ,içinhaa sevinçe sööleyin hemşire eliyle bebeğe baktı poposu nerde başı nerde gösterdi bana
sağlık ocağından çıkarken aklıma siz geldiniz inşallah sizinde bu durumdan ötürü tıp kanınızı emer
seviyom lan ben sizi
sevinç kolay gelsin canım sıcaktada yemekli misafir zor olur kız, kim geliyo böle
aç kapıyı davetsiz misafir gwelioooo sen gelmedin ama ben sana geleyrum tanrı misafiriCanim en yakin arkadasim esi esimin cocukluk arkadasi ailecenek gorusuyoruz 6 ay arayla dogurduk olislerde arkadas
butun hazirligim tmm ayranima salatama kadar yaptim dusumuda aldim geldim baktim kimse yok
canım üzüldüm ama haftaya gidersnizz dicemmm tamda cuma günü oruç bşlıo şansa bakk
Hayirlisi canim bakiyorumda bu ay herkes tek tek dokuluyo bir hamis haberi alamadik..merhaba hatunlarrr
bugün sabahtan regli oldummm
denize gidicektik kısmet olmadı yaww
aç kapıyı davetsiz misafir gwelioooo sen gelmedin ama ben sana geleyrum tanrı misafiri
kısmet olursa ramazandan önce gidicezz salı günüde nikah yıldönümüm bakalımm
sen nasılsınn cnmm
yok annem korkma dozu fazla gelince ööle oluyomş. benim bünyem günde 2 klomeni kaldırmadı yumoişlar aşırı büyüdü.basak ya bende klomen kullandım bu ay tedırgın edıyonuz benı kıst mıst deyıpte:26::26: zaten daha yumurtlama akıntılarıma kavusamadım yarın doktora gıtcvem klomensız dahamı ıyıydım ne
yok anam yok beni taşınırken börülcem almadıki yemeğe sen alasın.Onemli degil basak hanim sen ve bebegin eyi olsunda sorun yok bu arada arkadasim gelcek yemege yeni ewe tasindi bende yoruldular diye yemee aliyom
hemen cemkirirsin simdi beni neden almadin diye
belinaysu yazacaktım bengisu yazmışımşimdi okuyunca farkettim zamanında farketseydim düzeltme şansım olurdu
off bi gün arayla mıııııııbenimde yıllardır kanımı alıyorlar artık doktora gitmiyorumda rahatladım,
hatta dış gebelikte 1 gün arayla alıyorlardı
kızz karı benim aldığım kilo 4e çıkmş nolluyo bana ya senin totoyu geçecek bu gidişleKizzzz bu tkb nerde koca totosunu iyice yayiyoooo zaaaar asiyida sol kola yaptiraydin bari agrir o zikkim asi
canım hatunalrımmmm
seviyom lan ben sizi
inşallah git değişiklik olur daha iii hep kutlamış olursunuzzz ay darısı başımaaaa şimdiden kutlayayım canım arkadaşım allah nice ömürleraynı yastıkta nasip etsinkısmet olursa ramazandan önce gidicezz salı günüde nikah yıldönümüm bakalımm
sen nasılsınn cnmm
Hayirlisi canim bakiyorumda bu ay herkes tek tek dokuluyo bir hamis haberi alamadik..
Kapi acik hayatim gel mumbar sewmezsin sen ama mantida var
yok annem korkma dozu fazla gelince ööle oluyomş. benim bünyem günde 2 klomeni kaldırmadı yumoişlar aşırı büyüdü.
sonraki seferde günde 1tane aldım bişi olmadı. sen daha önce hiç kullanmadınmı:26::26::26::26::26::26::26:
yok anam yok beni taşınırken börülcem almadıki yemeğe sen alasın.
yemeğe almayı bırak "başak gııı bi çay demlesende içsek" dediydi
off bi gün arayla mıııııııbari aldıkları kanı saklayıp kızılaya verseler dünyanın kanı:96:
sara ablacım yanlş anlama seninde yaşın büyük ama içimizde en uzun evli olan nazo olduğu için onun adınıdedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?