Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok ya ılk defa kullandım bu ay sabah akşam ıkı kere verdı bakım yarın doktora gdııcem ınşalah guzel haberler alırım:26::26:

slm kızlar nasılsınız?bi cee deyip kaçcam...internetim bitti bitecek walla....3 gündür evdeyim biyere gitmiom...c.tesi köye gitcem...sünnet düğünü var...hiç gidesim yok ama mecbur napalımm...öpüyom hepinizi ...Allah a emanet olun ....kendinize cici bakın...

yardıma ne hacet kuzum sen yapmşın yapacağını hamilesin işteeeeeee

hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasib etsin inşallah.

demekki kendliğinden çatlamş yumurtalar iğneye gerek kalmamış.

yarın ilk işin kan vermek olsun hadiiiiiiiiii bakalımmmmmmmmm:124::124::124::124:

yok ya ılk defa kullandım bu ay sabah akşam ıkı kere verdı bakım yarın doktora gdııcem ınşalah guzel haberler alırım:26::26:
inşallah cnm büyümüşlerdir merak etme

sırada halvetler varrrrrr

pardon çarpışmlaaaarrrrr gün aşırııııııı

seraycım olmuyo bööle görüşemiyoruz şu eve bi int. bağlatın annnem alcam bak yıldızlarınııııı

kan vermen mümkün değil o zaman.

ama doğru nazo hamiş kalınca kana ihtiyacın olcak.

o zaman otur oturduğn yerde

doğru dıyon halvetler varda ınşallah esımın iş durumu denk gelır

bengisu mu belinaysu mu yavvv:44::44::44:

ne olur ne olnaz her ihtimale karşıı
,
tüm topikkkkkk doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaaa beni nazemir kandırdıııı belinaysuydu doğum günü olan:))

ben çenesi en düşük karı mı seçildimmm
unvanıma layık olmaya çalışıcağımmmm ...

ayrıca hadişçimm o meşhur mesajımda seninde adın varr
iyice bakk

Eros annem 4 kisi batimiz ayniydi iki tane fire verdik eee bende hamis olamayacagima gore senden guzel haberler bekliyoruz
valla bende de pek umut yok be sevinççimm
belirtide yok ,,umutda yok...
nötr olarak beklemedeyimmm bakalım nolcekk
gerçi bugün yufka açtık
çok iş yaptımm ,,ağırlıklar kaldırdımm
bişi varsa da iyice hırpaladımm zate ...

ziyaretçi delüğünden tam 6 kişi bakıyor kim bunlar acebaaa:44::44:
tıkayacağım o deliği benn zatnn
namahremler bakıyo olabilirr

kızlarrr çok yorulduk ama yufkaları açtıkk
ben yorgunumm
hemde çook yorgunum
yarında yokumm
eltimnen oturmaya gideceğizz
ancak akşam gelirizzz ...

canım zaten ikinci çizgi saniyesinde çıkmış, yarın git kandada baktır sonrada doktoruna gidersin
gözün aydın anne oluyosun

kan vermen mümkün değil o zaman.

ama doğru nazo hamiş kalınca kana ihtiyacın olcak.

o zaman otur oturduğn yerde

ne bileyim bende bir hayat kurtarırız diye kan verelim, bi iyilik yapalım dedik kardeşimle, kardeşiminde kanı düşük çıktı almadılar ikimizde kuzu kuzu çıktık ordan
birde kızılaydan bana doğum günümde mesaj geldi kurtardığınız hayatlar doğum gününüzü kutlar gibi bişeydi ben kan vermedim ama vermişim gibi kutladlar
ama birgün kan verecem zaten yıllardır hamile kalma ihtimaline göre hareket ediyorum bari kan vereyimde hamile kalırsam kalayım ALLAH bir kolaylığını verir

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

Koca gobus seni ben sana demedimmi kilolar ilk basta degil sonra aliniyoo diye bu gidisle catlamadik patlamadik yerin kalmayacak tetanoz asisi vurulduktan sonra agriyo hatta sisebiliyor.
Ozledik annem seni cabuk gel bekletme.
Canim ellerine saglik fazla yormasaydin keske nolur ne olmaz zati bugun 13 u bakalim hayirlisi

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar
Amin canim hayirli cumalar hersey gonlunuzce olsun gunahlarimiz af dualarimiz kabul olsun....

canım tabiki sen seçildin bak bakalım maşallah heryere yetişmişsin hehe biliom ben sana yorum yapmıştım sanki sevinç sormamış sen sormuşsun zaten

kızzz sanki sen koca göbüşlü olmadın dokunma başakımaa ay keşke bende koca döbüş olsam ayy dün gece halvet vardı yastık belişmde kalmış sabaha kadar hiç dönmeden uyumuşummm belimde hiç ağrımamış yah sevinç benim pepişim de arasıra yine kaşıntım oluo deliricek şekilde kaşıom sonra halvet yapamıoz çok acıoooo sen halvet yapabiliomudun hheleki sıcaklar dahada tetikklio

ben ılac kullanmak ıstemedım doktorcuk kullanda gecsın dedı ve hayatımd aılk defa korunuyorum hemıde yasmınmıdr nedır o hapla

günaydın hayırlı cumalar Allahım günahlarımızı bağışla, sıkıntıda olanlara yardımet cümlesiyle birlikte hepimizin inşallah aminn...

günaydın canlarımmm hayırlı cumalar olsun herkese
ben bugün mersine gidiyorum kısmet olursa 10 gün kalacaz kocişle izin aldı denize girecem inşallah kendime göre mayo bulabilirsem
BAŞAKCIM GÖBİŞİMİN RESMİNİDE KOYACAM AZ SONRA Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA SANA SÖZÜMÜ UNUTMADIM CANIMCIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…