yok annem korkma dozu fazla gelince ööle oluyomş. benim bünyem günde 2 klomeni kaldırmadı yumoişlar aşırı büyüdü.
sonraki seferde günde 1tane aldım bişi olmadı. sen daha önce hiç kullanmadınmı:26::26::26::26::26::26::26:
yok anam yok beni taşınırken börülcem almadıki yemeğe sen alasın.
yemeğe almayı bırak "başak gııı bi çay demlesende içsek" dediydi
off bi gün arayla mıııııııbari aldıkları kanı saklayıp kızılaya verseler dünyanın kanı:96:
kızlar merhaba
sizden acil yardım bekliyorummm benim bu ay 3 üncü klomen kullandım... geçen ay 10 unda regli oldum ...bu ay 3 gün geçti bende bugün test aldım...ve yaptımmm ve 1 saniyede çıktı çift çizgi silik felan değil net kırmızı çıktı yani çift çizgi net ben şimdi napcamı şaşırdım hamilemiyim değilmiyim bilmiyorummm....vede ben iğne vurulmadım sadece klomen kullandımmm...ne olur yardım edin...
inşallah cnm büyümüşlerdir merak etmeyok ya ılk defa kullandım bu ay sabah akşam ıkı kere verdı bakım yarın doktora gdııcem ınşalah guzel haberler alırım:26::26:
slm kızlar nasılsınız?bi cee deyip kaçcam...internetim bitti bitecek walla....3 gündür evdeyim biyere gitmiom...c.tesi köye gitcem...sünnet düğünü var...hiç gidesim yok ama mecbur napalımm...öpüyom hepinizi ...Allah a emanet olun ....kendinize cici bakın...
kızılayada kan verecektim ama almadılar çünkü ishaldim en az bir hafta ishal olmamam gerekiyomuş benimde içtiğim haplar ishal yapmıştı ishalin geçince gel dediler
birde önümüzdeki 6 ay hamile kalmayı düşünüyormusun dediler ozamanda almıyolarmış
bende uzun zamandır düşünüyorum hatta tedavi oluyorum dedim ama olmuyor dedim
inşallah cnm büyümüşlerdir merak etme
sırada halvetler varrrrrr
pardon çarpışmlaaaarrrrr gün aşırııııııı
seraycım olmuyo bööle görüşemiyoruz şu eve bi int. bağlatın annnem alcam bak yıldızlarınııııı
bengisu mu belinaysu mu yavvv:44::44::44:
ne olur ne olnaz her ihtimale karşıı
,
tüm topikkkkkk doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben çenesi en düşük karı mı seçildimmmefsane geri döndüü heheh canım kimse beni düşünmüo iştee bu kız gelcek sayfalarca geri döncek denilmioo birz beklesenizde birlikte muhabet edeydikkk en çok çenesi düşeni tespit ettim erenayefecimmm beni baya çekiştirmişsin ama aramızı bozamıcaksınızz nazoooo kankam geri döndüü hahahah
firüslü mirüslü seviosun işte inkar etme kızım
valla bende de pek umut yok be sevinççimmEros annem 4 kisi batimiz ayniydi iki tane fire verdik eee bende hamis olamayacagima gore senden guzel haberler bekliyoruz
tıkayacağım o deliği benn zatnnziyaretçi delüğünden tam 6 kişi bakıyor kim bunlar acebaaa:44::44:
kızlar merhaba
sizden acil yardım bekliyorummm benim bu ay 3 üncü klomen kullandım... geçen ay 10 unda regli oldum ...bu ay 3 gün geçti bende bugün test aldım...ve yaptımmm ve 1 saniyede çıktı çift çizgi silik felan değil net kırmızı çıktı yani çift çizgi net ben şimdi napcamı şaşırdım hamilemiyim değilmiyim bilmiyorummm....vede ben iğne vurulmadım sadece klomen kullandımmm...ne olur yardım edin...
yaaa beni nazemir kandırdıııı belinaysuydu doğum günü olan:))
kan vermen mümkün değil o zaman.
ama doğru nazo hamiş kalınca kana ihtiyacın olcak.
o zaman otur oturduğn yerde
Koca gobus seni ben sana demedimmi kilolar ilk basta degil sonra aliniyoo diye bu gidisle catlamadik patlamadik yerin kalmayacakkızz karı benim aldığım kilo 4e çıkmş nolluyo bana ya senin totoyu geçecek bu gidişleofff
ne hızlı alıyom ben kilo.:18::18::18:
bugün benimle ilgilenen hemş,ire izinde olduğu için yedek hemşire ilgilendi. o da esas hemşire izinden geldiğinde yapalım aşını dedi.
yani haftaya olacak aşı. bugün tahlil için kan aldılr
bu arada söylediğin iyi oldu yaptırdığımda sol kola yaptırırım demek çok ağrı yapıyo:26:
Ozledik annem seni cabuk gel bekletme.slm kızlar nasılsınız?bi cee deyip kaçcam...internetim bitti bitecek walla....3 gündür evdeyim biyere gitmiom...c.tesi köye gitcem...sünnet düğünü var...hiç gidesim yok ama mecbur napalımm...öpüyom hepinizi ...Allah a emanet olun ....kendinize cici bakın...
Canim ellerine saglik fazla yormasaydin keske nolur ne olmaz zati bugun 13 u bakalim hayirlisiben çenesi en düşük karı mı seçildimmm
unvanıma layık olmaya çalışıcağımmmm ...
ayrıca hadişçimm o meşhur mesajımda seninde adın varr
iyice bakk
valla bende de pek umut yok be sevinççimm
belirtide yok ,,umutda yok...
nötr olarak beklemedeyimmm bakalım nolcekk
gerçi bugün yufka açtık
çok iş yaptımm ,,ağırlıklar kaldırdımm
bişi varsa da iyice hırpaladımm zate ...
tıkayacağım o deliği benn zatnn
namahremler bakıyo olabilirr
kızlarrr çok yorulduk ama yufkaları açtıkk
ben yorgunumm
hemde çook yorgunum
yarında yokumm
eltimnen oturmaya gideceğizz
ancak akşam gelirizzz ...
Amin canim hayirli cumalar hersey gonlunuzce olsun gunahlarimiz af dualarimiz kabul olsun....ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar
ben çenesi en düşük karı mı seçildimmm
unvanıma layık olmaya çalışıcağımmmm ...
ayrıca hadişçimm o meşhur mesajımda seninde adın varr
iyice bakk
canım tabiki sen seçildin bak bakalım maşallah heryere yetişmişsin hehe biliom ben sana yorum yapmıştım sanki sevinç sormamış sen sormuşsun zaten
valla bende de pek umut yok be sevinççimm
belirtide yok ,,umutda yok...
nötr olarak beklemedeyimmm bakalım nolcekk
gerçi bugün yufka açtık
çok iş yaptımm ,,ağırlıklar kaldırdımm
bişi varsa da iyice hırpaladımm zate ...
tıkayacağım o deliği benn zatnn
namahremler bakıyo olabilirr
kızlarrr çok yorulduk ama yufkaları açtıkk
ben yorgunumm
hemde çook yorgunum
yarında yokumm
eltimnen oturmaya gideceğizz
ancak akşam gelirizzz ...
Koca gobus seni ben sana demedimmi kilolar ilk basta degil sonra aliniyoo diye bu gidisle catlamadik patlamadik yerin kalmayacaktetanoz asisi vurulduktan sonra agriyo hatta sisebiliyor.
Ozledik annem seni cabuk gel bekletme.
Canim ellerine saglik fazla yormasaydin keske nolur ne olmaz zati bugun 13 u bakalim hayirlisi
Amin canim hayirli cumalar hersey gonlunuzce olsun gunahlarimiz af dualarimiz kabul olsun....
belinaycım bende klomen kullandığımda bir keresinde kocaman kistler oluştu
doktor10 gün istirahat et hoplama zıplama yavaş yürü çok dikkat et patlama riskleri var bişi olursa heemn beni ara dedi.
bu yüzden işten ayrılmak zorunda kaldım. ve o ay doğm kontrol hapı kullandım. küçülsünler diye
üzülme kötü bişi diil güzel sona doğru ilerliyosunnn
Canim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsun
Amin canim sende saglikla kucagina al insallah.
Canim insallah ikiz ikiz bebeklerin olur amin
Onemli degil basak hanim sen ve bebegin eyi olsunda sorun yok bu arada arkadasim gelcek yemege yeni ewe tasindi bende yoruldular diye yemee aliyom
hemen cemkirirsin simdi beni neden almadin diye
tsk sevınc sen korunmayı bıraktınmı:44:
ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?