benimki öle çok süründürdüki beni
oooooo ..
onun gelmesi bile nimet benim için o yüzden üzülmüyorumm
bakalım yarın başlıyoruz bismillahh
ne ilaçlar verecek bakalımm
bu arada bn mideyi fena üşüttüm herhalde ne biçim batıyo ve ağrıyoo
aradda bulanıyoo
offf bu yaz mevsimi iyide ben bu midemi napiim
bu havada sıcak su mu içiyimm
dondurma yemiyimmi....
Eminim 60 i da bulurrrewet ya 48 eminim adana güneşin altında 55 tir...
biriside bendiimm:26:
galiba ööle olacakk
valla ayıp nedir unuttukk artıkk
gelen giden o işime kadar herşeyi biliyoo
filan gün filan saatte çarpışma var
çekilin yoldan uleyynn
amiin hepimizin gelsin inşallahhhhhhhhinşaallah önümüzdeki ay bebeğin gelir canım..suyu ılık iç canım,nane limon yap iç mutlaka geçen benim eşim öyle olmuştu iyi geldi....
Eminim 60 i da bulurrr
Bak bak tkb den ogreniyonuz dimi
eros canim nane limon yap hemde ferahlarsin
Eminim 60 i da bulurrr
Bak bak tkb den ogreniyonuz dimi
eros canim nane limon yap hemde ferahlarsin
walla haklısın ,milletinki gibi normal hamilelikler yaşamıyoruzki biz...nenemi yani babaannemi bir gün acile götürdüm halalrım da vardı..neyse serum falan taktılar saat bayağı geç oldu bende o gün yımırtlıyorum ya çarpışmamız vardı,nenemin kulağına eğildim,kız çabuk iyileş yımırtlıyorum eve gidecem işimiz var dedim kadın yattığı yerde nasıl güldü...neyseki ciddi birşeyi yoktu bende moralini düzeltmiştim..
walla haklısın ,milletinki gibi normal hamilelikler yaşamıyoruzki biz...nenemi yani babaannemi bir gün acile götürdüm halalrım da vardı..neyse serum falan taktılar saat bayağı geç oldu bende o gün yımırtlıyorum ya çarpışmamız vardı,nenemin kulağına eğildim,kız çabuk iyileş yımırtlıyorum eve gidecem işimiz var dedim kadın yattığı yerde nasıl güldü...neyseki ciddi birşeyi yoktu bende moralini düzeltmiştim..
Canim nane cayi yap limon yoksa o da ii geliramiin hepimizin gelsin inşallahhhhhhhh
içemem suyu ılık midem kalkarrrr
ee dondurmayı karpusu nasıl yiyimmm :44::44::44::44:
sıcakta yemek bile istemiyorummmm
limonum yokkiiiii
papatya çayı içiyim diyorummmm
sizede yollıyımmı??
ben çıkıyorum kocacım geliyormuş
benimde eltim dalga geçer gülüşürüüüzzz
evi boşaltın derimm
kahkaha atarlarr
ne hallerde çocuk yapmaya uğraşıyoruzzzz
dur bu mesajlarada cevap verip öyle çıkayım..benimde çok sancım olur yımırtladığımda,ewet canım benim eşim korunuyor biz hep böyle korunduk çok şükür şimdiye kadar bir kazaya kurban gitmedim...allah seni emi
ben bu ay cok net hissettim resmen batti siskinlik oldu adanada doktora gittigimde yimirtliyordum
beydagli seninde esin korunuyo dimi korkmuyonmu kacak olur diye
benimde eltim dalga geçer gülüşürüüüzzz
evi boşaltın derimm
kahkaha atarlarr
ne hallerde çocuk yapmaya uğraşıyoruzzzz
dur bu mesajlarada cevap verip öyle çıkayım..benimde çok sancım olur yımırtladığımda,ewet canım benim eşim korunuyor biz hep böyle korunduk çok şükür şimdiye kadar bir kazaya kurban gitmedim...
hemde ne hallerrr...
Offf çok heyacanlıyım zor yazıyorum ellerim titriyo valla şimdi aradılar merkezden 3 yumurtamda döllenmiş yani şuanda merkezde 3 tane bebeğim var. Yarın 2 si transfer olcak allahım sana hamd olsun hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip et yarabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere lütfen hepiniz bana dua edin arkadaşlar. Sizleri kocaman öpüyorum.
Eros gorusuruz hayatim kendine iyi davran optum
sen de buraya geldiğin için olacak zaten annnem merak etmee. senin bebikler biraz daha inatçı sadece.bende buraya geliyom bende hamile olmak istiyom ya banane benimde bebeklerim olsun
he vllahi bende duyunca gözlerimi pörtletmiştim. kkda bi hatun söylemişti bana dabazayımı kaldırıyolarmııışşşş
ohh mis gibi oldum resmini koyup göstersemmi neyoldunmu annem kendini bitirdinmi kızz...
yerinde durursa olurmu annnem havaya kalksın ki bi işe yarasınnyok artıkvalla aırobık haraketlere başladım tabıkı ama baza yerınde dursun yahu
doğum şekline karar vermeye ne var normal doğum gibisi varmı. inşlllahh normal olur çok isterimkiz bugun hava cok sicak uyuyup kalmisim aksamada arkadasimin oglunun dogumgunune gitcem haberin olsun tkb
Valla canim ben ssk ile anlasmali ozel hastanede dogurdum memnun kaldim
bide surekli gittigin doktorun neredeyse orda dogur
dogum sekline karar verdinmi
:18:
Ziyaretci deligindekiler kimsiniz ulennnn
gerci biri kesin tkb karisidir pullu pakize
sen de buraya geldiğin için olacak zaten annnem merak etmee. senin bebikler biraz daha inatçı sadece.
başka bi sorun yok
he vllahi bende duyunca gözlerimi pörtletmiştim. kkda bi hatun söylemişti bana dabazan varsa dene bi. işe yarıyomş
ohh mis gibi oldum resmini koyup göstersemmi ne
yerinde durursa olurmu annnem havaya kalksın ki bi işe yarasınn
baza üreticileri bazanın bu denli faydalı bir işe yarayacağını akıl eettilermi acaba hiç
doğum şekline karar vermeye ne var normal doğum gibisi varmı. inşlllahh normal olur çok isterimama sen beni uyuz ede ede bu gidişle sancım gelmiycek sezaryen olcam
doktorum yokki anacım bende karıştırdım artık . o yüzden tıp fak. düzenli gitmeye karar verdim.
özeldeki dokroumun bu 2. değişmesi. 2 adet doktorum istifa etti
şimdi bi doktora gidiyom aynı hastanede ama hiç hevesim yok ısınamıyom. bağrıma basamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?