Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşaallah önümüzdeki ay bebeğin gelir canım..suyu ılık iç canım,nane limon yap iç mutlaka geçen benim eşim öyle olmuştu iyi geldi....

galiba ööle olacakk
valla ayıp nedir unuttukk artıkk
gelen giden o işime kadar herşeyi biliyoo
filan gün filan saatte çarpışma var
çekilin yoldan uleyynn

walla haklısın ,milletinki gibi normal hamilelikler yaşamıyoruzki biz...nenemi yani babaannemi bir gün acile götürdüm halalrım da vardı..neyse serum falan taktılar saat bayağı geç oldu bende o gün yımırtlıyorum ya çarpışmamız vardı,nenemin kulağına eğildim,kız çabuk iyileş yımırtlıyorum eve gidecem işimiz var dedim kadın yattığı yerde nasıl güldü...neyseki ciddi birşeyi yoktu bende moralini düzeltmiştim..

inşaallah önümüzdeki ay bebeğin gelir canım..suyu ılık iç canım,nane limon yap iç mutlaka geçen benim eşim öyle olmuştu iyi geldi....
amiin hepimizin gelsin inşallahhhhhhhh
içemem suyu ılık midem kalkarrrr
ee dondurmayı karpusu nasıl yiyimmm :44::44::44::44:

sıcakta yemek bile istemiyorummmm
Eminim 60 i da bulurrr

Bak bak tkb den ogreniyonuz dimi
eros canim nane limon yap hemde ferahlarsin

limonum yokkiiiii
papatya çayı içiyim diyorummmm
sizede yollıyımmı??

allah seni emi
ben bu ay cok net hissettim resmen batti siskinlik oldu adanada doktora gittigimde yimirtliyordum
beydagli seninde esin korunuyo dimi korkmuyonmu kacak olur diye

benimde eltim dalga geçer gülüşürüüüzzz
evi boşaltın derimm
kahkaha atarlarr
ne hallerde çocuk yapmaya uğraşıyoruzzzz

Canim nane cayi yap limon yoksa o da ii gelir
ben çıkıyorum kocacım geliyormuş

Tmm cnm gorusuruz benimkiside geliyomus

allah seni emi
ben bu ay cok net hissettim resmen batti siskinlik oldu adanada doktora gittigimde yimirtliyordum
beydagli seninde esin korunuyo dimi korkmuyonmu kacak olur diye
dur bu mesajlarada cevap verip öyle çıkayım..benimde çok sancım olur yımırtladığımda,ewet canım benim eşim korunuyor biz hep böyle korunduk çok şükür şimdiye kadar bir kazaya kurban gitmedim...

benimde eltim dalga geçer gülüşürüüüzzz
evi boşaltın derimm
kahkaha atarlarr
ne hallerde çocuk yapmaya uğraşıyoruzzzz

hemde ne hallerrr...

Hic ummadigin bir zamanda supriz yapip gelsin insallah bebegin

ayy çok sevindimm tatlımm inşallahh işe yararr da topiğimizin ilk ikizlerini sen doğurrr

inşallah hamiş dönersinn yarınnn

başak kuzum yaz annem yeni bat 13 aağustos
ramazanın ortasııı off yaaa
ayrıca dolunayın bilgilerini düzeltt
evli kadın neden adam arasınn
3,5 yıllık evli demişsinn onu silmelisinn ki mesaj anlam kazansınn.....

Son düzenleme:
bende buraya geliyom bende hamile olmak istiyom ya banane benimde bebeklerim olsun
sen de buraya geldiğin için olacak zaten annnem merak etmee. senin bebikler biraz daha inatçı sadece.

başka bi sorun yok
bazayımı kaldırıyolarmııışşşş
he vllahi bende duyunca gözlerimi pörtletmiştim. kkda bi hatun söylemişti bana dabazan varsa dene bi. işe yarıyomş
yoldunmu annem kendini bitirdinmi kızz...
ohh mis gibi oldum resmini koyup göstersemmi ne

yok artık valla aırobık haraketlere başladım tabıkı ama baza yerınde dursun yahu
yerinde durursa olurmu annnem havaya kalksın ki bi işe yarasınn

baza üreticileri bazanın bu denli faydalı bir işe yarayacağını bilselerdi ne şaşırırlardı
doğum şekline karar vermeye ne var normal doğum gibisi varmı. inşlllahh normal olur çok isterim ama sen beni uyuz ede ede bu gidişle sancım gelmiycek sezaryen olcam

doktorum yokki anacım bende karıştırdım artık . o yüzden tıp fak. düzenli gitmeye karar verdim.

özeldeki dokroumun bu 2. değişmesi. 2 adet doktorum istifa etti

şimdi bi doktora gidiyom aynı hastanede ama hiç hevesim yok ısınamıyom. bağrıma basamıyom
Ziyaretci deligindekiler kimsiniz ulennnn
gerci biri kesin tkb karisidir pullu pakize

Son düzenleme:

kız başaak araştırdınmı sen bi de bana bakim.hamişken ağda zarar verirmi bebeğe??? ben göbeğime bile ağda yaptırıyorum mini mini tüylerden nefret ediyorumm...ama ya zararlıysa:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…