Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet cnm orası öyle direk bi uarı yok ama ne bileyim boyalı boyalı korkuyorum işte:18:

tkb dinledinmi bu cariyeyi derdi neymiş????????
carıyemı hasekı sultanım canım ben 19:

karılar kocm çat kapı erken geldi.
şimdi çıkıyom ama bizzat cevap vericem sizlere

korkma canımm
önemlisi yediğimiz şeylere dikkat etmelii
deriden bebeğe gidene kadar oooo
mideden gidenleri kolla canım sennn

başakkk yoğurdun güzel oldumu kızz????

dikkat etmemiz gereken o kadar çok şey varkiii, inşallah elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz her zaman.

hürrem kılıklı seni

hahha öledyım tabı dızı cıktığından berı kocam kendıne sehzade mustafa han hazretlerı dıyo destur cekıyo bıde bana:26::26::26: ailecek bıseyler oldu bıze bıde söle bı sultan bı sehzade yapabılsek benden ıyısı olmucak bu sarayda

dikkat et üzerine cariye getirmesin gerçi sülümanda mustafa da cariyelerine bağlı insanlardır bişeycik olmazzz... e o zaman sultanla şehzadede göz açıp kapayana kadar katılır aranıza inşallah...

dikkat et üzerine cariye getirmesin gerçi sülümanda mustafa da cariyelerine bağlı insanlardır bişeycik olmazzz... e o zaman sultanla şehzadede göz açıp kapayana kadar katılır aranıza inşallah...

amın canım cumlemızın sarayı sultanlarla sehzadelerle senlensın ınşallah en kısa zamanda

nazoooo keşke akşam üzeri çıkaydın pazara sıcaktan buharlaşıp ölcennnnn:18::18:

nazo ölme nooooluuuuuuuur

gideceğim pazara akşam gidemem geç saate kadar açık değil kapalı pazar zaten yiyecek yok
giderkende dolmuşla gittik güneşte yürümeyelim dedik
korkma sağ salim eve geldim yemeğimizi yiyip parka bile gittik

sn tkb
listemizdekii değişiklik yapmamışsınızzzz
benim bat oldu sat yenisi 13 ağustosss
dolunayın evliliğini silll
Ohoooo karinin bisiyle ilgilendigi yokki anca kendi sefasinda
cıkıyo tabı neden cıkmıcakmış hurrem sultan gıbı basınıza yıkıcam bu haremı gorursunuz sız:84::84::82::82::82::113::113::113::113::113::113::113::113:

ohhhh olsun pullu pakizeye gene isyankar emekci bir kardesim helal olsun destekliyom seni

Gunaydin hanimlar mutlu hafta sonlari
ben bugun pazarima gidip recellik alip recellerimi yapcem
giz pakize en kisa zamanda duzenli bir doktor bul tip fakultesi olabilir neden olmasin
kari doguracak daha doktoru yok doktorlara ne yaptiysan bir bir
istifayi basmislar

ayy unutamadınmııı
ösür dilerimmm
hadi barışakkkk
kinci başakkkk
barş mesajına bak hakaretli
hakaretli barış mesajı:76::76::76:
bisiklet çevirme
mekik yapma
yürüyüşten bişi olmaz ama coşmadan yürü
maydonoz yime
iltihap sökücü şeylr yiyip içme
stresten uzak kal
kaynana, börülce, elti vb stres kaynaklı koca akrabalarından uzak dur
dikkat et accık yaaaaa ben sizin bebikler için uğraşıyom burda hürrem hanım fink fink spor yapıyo

ağdacıya gidiyorum utana utana gerçi bi süre sonra alışıyosun:)) kız bi araştırmak lazım ya zaralıysa dr um kadın olsa sorucamda erkek dr a da bu sorulmazki şimdi:18:
ayy sen erkeğemi doğurcannnnn:18::18::18:
evet cnm orası öyle direk bi uarı yok ama ne bileyim boyalı boyalı korkuyorum işte:18:
kız bişi olmaz evham yapma ben yiyiom bilem ağdayı reçel gibi:125::125: boyalı değilki o
korkma canımm
önemlisi yediğimiz şeylere dikkat etmelii
deriden bebeğe gidene kadar oooo
mideden gidenleri kolla canım sennn

başakkk yoğurdun güzel oldumu kızz????
evet kaç yıllık yoğurt ustalarına taş çıkardım
topik başı karısı lakabım bitti heralde çok şükür

Son düzenleme:
kızlar burda bana doğal kuşburnu marmelatı göndercek bi hatun vardı unutmadım.

benim çalştığım sıralardı, evine çıktığn dasöz yollıycam demişti

hatırlayan varmı dolunay mıydı ne:44::44::44::44:

dolunayyyyyyy

aman pekte ilgilenirmiş topikle satıcı temizlik annnesineyseki ucuza satmıyo

ohh ne güzel kızzzzzzzzz sık sık gelebiliyosun hep böyle olsunn

tabi gelirim canım ben dedim yaaa gelebildiğim sürece yanınızdayım diye bugün kuzenimin düğünü var akşam o yüzden annemlerin semtte geldim düğün salonu burda ablamlarda aynı semtte oturuyo bizim bütün teyzeler burda her yerden misafirler geldi oooo burda şenlik var bende banyomu yapacam cicilerimi giyecem hazırlanacam kuaföre gitmiyorum çünkü saçlarım boyası çok geldi kendim açıp jöle sürdüğüm zaman herkes bayılıyo kıvırcık çok güzel oluyo hemde boyası belli olmuyo ya bu arada bişi soracam dolunay tamamen ayrıldımı?

Ohoooo karinin bisiyle ilgilendigi yokki anca kendi sefasinda

ohhhh olsun pullu pakizeye gene isyankar emekci bir kardesim helal olsun destekliyom seni
destekle benı tabı bacım aaa susma sustukca sıra sana gelecek benı topiğe almıyolar alana kadar grevım devam etcek

ahh basakcım ahhh stresten kurtulmam ımkansız ama gel gor kı benım stresımı atmaya yarayan kısıler aslında kocamın tarafı.. gorumcem hemen hergun arar kaynanacımda öle moralını yuksek tut olcak allahın ıznıyle dıye ne stres varsa benım kendı tarafımda var.. onlardan farklı oldum hep okudum.. cok guzel bır aıleye gelın geldım.. durumum ıyı cok sukur allaha.. vur patlasın cal oynasın.. sımdı cocuk derdıne düştüm ya kımse aramıyo.. sankı ohh olsun der gibi hepsi... hanı sonunda bacağım kaydı gıbımı goruyolar nedir ama ben kımse ıcın kötu bırseycık düşünmüyom rabbım hepsının gonlune gore versın.. madem akrabalarım öle ıstıyo bende artık akrabacılık oynamıyorum onlarla.. tabı buyuk stres yarattı kaç aydır bende neden aramıyolar nıye destek olmuyolar bılıyolar durumu dıye.. ama baktım olmucak kurtulmaya calışıyom bu stresımden.. ben sevdıklerıne cok bağlı bır ınsanım ben sevınce onlarda benı sevıyo sanıyom ama öle olmuyo.. ama hepsıcığı gececek allahın ıznıyle kım neye kem gozle bakarsa ona asla sahıp olamaz.. ben guzel bakıyom hepte guzel seyler gordum rabbıme sukur.. bundan sonrasınada endısem yok sızın duanız yeter... hahah hem kımsenın duasıyla yasamadım bedduasıylada ölmem bu saatten sonra

ohh ne güzell giy cicileri gez bakalım özendim valla
dolunay eşinden tam ayrılmadı tatlım dava açacaklarmş daha.
inşallah devamlı bööle bizi haberdar edebilirsin. heyecan artıyormu oğlişin gelcek artık az kaldı

Topic basi pullu pakize karisi

bugun o kadar sicakki klimayi actim oturuyom

müsrif karı klima almş bide.
durur durur sıcaktan şikayet eder, evde kliması varmış sıcak seni etkilermi beeee,, kıymet bilmez , huysuz koca toto karıııııı
:100::100::100::100::100:
ahhh canım akrabaalı bırak ailende mi ilgilenmiyo seninlee. ayy canım yaa düşündümde şimdi hangisi daha iyi acaba?
ailenin daima yanında olup, saçma sapan bir aileye gelin gelmek mi
yoksa ailenin sana arkasını dönüp harika bi aileye gelin gelmek mi:26::26::26::26::26::26::26:

yok canım aile dedığın anne baba cocuktan oluşan guruba denılıyosa sorun yok.. zaten ben babasız buyudm dolayısıyla kardesım olmadı.. ama annem her daım yanımda ve arkamdadır.. benım sadece akrabalarımla sorunlarım var sut kardeslerım kuzenlerım teyzelerım dayılarım felan yanı.. onları hep aramama rağmen hıç umursamıyolar benı... heralde kader sana gulunce gerı kalan herkes kusuyomudur nedır:26::26: yanı aile konusunda bır arkasına donme olayım yok... ama harıka bır aıleye gelın gelme seceneğını tercıh ederım sonucta gerı kalan ömrum onlarla gececek kısmetse hem aile dedığın sana arkasını donmez zaten

vilmacım s eni listeye ekledim, yanlş bi bilgi varsa sööle

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…