aman pekte ilgilenirmiş topikle satıcı temizlik annnesibaşak kuzum yaz annem yeni bat 13 aağustos
ramazanın ortasııı off yaaa
ayrıca dolunayın bilgilerini düzeltt
evli kadın neden adam arasınn
3,5 yıllık evli demişsinn onu silmelisinn ki mesaj anlam kazansınn.....
slm kadınlarım nasılsınız hayat nasıl gidiyor bakem?
ayy ben yumurtası dollenen arkadası cok tebrık edıyorum ınşallah hersey yolunda gıderde bebecikleri olurkızlar ben akşamları spora gıdıyom aklıma takıldı acep bı zararı olurmu gercı rahme ınmemış seye ne zararı olurkı varmı bılgısı olan:26::26::26:
dünde görüşmedikki biz dimi:44:iyiyim cimip duruyom. evde olduğum halde. yapışık yapışık oluyorum sen bide geziyon fırt fırtbaşak kuzum naber görüşemedik bu günn
kız başaak araştırdınmı sen bi de bana bakim.hamişken ağda zarar verirmi bebeğe??? ben göbeğime bile ağda yaptırıyorum mini mini tüylerden nefret ediyorumm...ama ya zararlıysa:18::18:
aman pekte ilgilenirmiş topikle satıcı temizlik annnesineyseki ucuza satmıyo
ayy ben yumurtası dollenen arkadası cok tebrık edıyorum ınşallah hersey yolunda gıderde bebecikleri olurkızlar ben akşamları spora gıdıyom aklıma takıldı acep bı zararı olurmu gercı rahme ınmemış seye ne zararı olurkı varmı bılgısı olan:26::26::26:
dünde görüşmedikki biz dimi:44:iyiyim cimip duruyom. evde olduğum halde. yapışık yapışık oluyorum sen bide geziyon fırt fırt
aa hiç duymadım kız neden zararlı olsun ki.
sanmam. bende kukuşumu alırken ağdayla cart diye çekince göbeğime yakın yer sancı yapıyo.
dünde görüşmedikki biz dimi:44:iyiyim cimip duruyom. evde olduğum halde. yapışık yapışık oluyorum sen bide geziyon fırt fırt
aa hiç duymadım kız neden zararlı olsun ki.
sanmam. bende kukuşumu alırken ağdayla cart diye çekince göbeğime yakın yer sancı yapıyo.
küsmüyük kız niye yüz vermiyon bana
ne bileyim derine sürüyosun sonuçta kimyasal yanii.... seninkide iyi cesaret valla ben yapamıyorum kendi kukuşuma1-2 defa denedim yapışıp kalıyorummm:)
ben dünde yoktuummm
ben gezerim sen bana bakma
klimalı arabada gezmek keyiflii hiiiç inmesem şikayet etmemmmmmmmm
al sana gelecek 3 gün programııııı
yarın doktora gidiyomm gece belki kınaya ....
pazar düğün varr
pazartesi istanbul yollarııııııııı
ne göz kırpıyon geçen gün yaptığın satışı unutmadım. pahalıya da satmş olsan satış satştr
ben sana sporu gösteririm deli karıı otur oturduğun yerde. artık ilişkiye girme zamanı değilmi
o zaman yediklerine bile dikkat et, sen spordan bahsediyosun
tkb atar listeden haaaaaaa
a sen listede varmıydınki:44:
senin kukuşu kim alıyogel ben alıyım
kimyasal varmıki içinde bunu hiç düşünmedm
ama ya sadece yuruyus hafıf tempolu yuruyus bısıklet cevırme bıde mekık yapıyom ben ne kızıyon kı ağırlık calışmıyomhemıde yokum ben lıstede felan yenı gelenlerı alıyomusunuzda sonra sızı bırakıyolarmış baska yerlere takılıyolarmış felan sankı sız bı buraya yazıyonuz almadınız benı lıstenıze alacağınız olsun genede gıtmıcem burdan oh olsun
isyanmı çıkıyo yoksa geneeeee
arabanın klimalı olduğunuda belirttin yani
ne güzel araba olunca gezmek güzel tabii.
banada bi program çıkarsana sen iyi çıkarıyon 1 haftalık falan
mekik yapma olmazzama ya sadece yuruyus hafıf tempolu yuruyus bısıklet cevırme bıde mekık yapıyom ben ne kızıyon kı ağırlık calışmıyomhemıde yokum ben lıstede felan yenı gelenlerı alıyomusunuzda sonra sızı bırakıyolarmış baska yerlere takılıyolarmış felan sankı sız bı buraya yazıyonuz almadınız benı lıstenıze alacağınız olsun genede gıtmıcem burdan oh olsun
ağdacıya gidiyorum utana utana gerçi bi süre sonra alışıyosun:)) kız bi araştırmak lazım ya zaralıysa dr um kadın olsa sorucamda erkek dr a da bu sorulmazki şimdi:18:
cıkıyo tabı neden cıkmıcakmış hurrem sultan gıbı basınıza yıkıcam bu haremı gorursunuz sız:84::84::82::82::82::113::113::113::113::113::113::113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?