vilmacım s eni listeye ekledim,yanlş bi bilgi varsa sööle
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yok canım aile dedığın anne baba cocuktan oluşan guruba denılıyosa sorun yok.. zaten ben babasız buyudm dolayısıyla kardesım olmadı.. ama annem her daım yanımda ve arkamdadır.. benım sadece akrabalarımla sorunlarım var sut kardeslerım kuzenlerım teyzelerım dayılarım felan yanı.. onları hep aramama rağmen hıç umursamıyolar benı... heralde kader sana gulunce gerı kalan herkes kusuyomudur nedır:26::26: yanı aile konusunda bır arkasına donme olayım yok... ama harıka bır aıleye gelın gelme seceneğını tercıh ederım sonucta gerı kalan ömrum onlarla gececek kısmetsehem aile dedığın sana arkasını donmez zaten
hahahhaha cokmu acıdın kız bana beyaz bayrağı acmışsınlıste nerde en bastamı:26::26: bu arada hanı sen bana caya gelcektın sattın benı
rabbım ıyılıkler versın cıcım
kızlar merhaba,
kankam olacak tospayada merhaba ....
hiçç merak etmemiş beni, dememişki bu karı doktora gidecekti noldu
neyse özet geçeyim dok. gittim nurtopu gibi kistlerimi gördümm
yıllar sonra ilkkez ultrason resmim olduu
kocaman olmuşlarr ama gidecek benim zavallı kistçiklerimmm
hormon tahlilleri için kan verdiimm:94::94:
pazartesi tahlilerim çıkacakk ve doktor ilaçlarımı verecekk bismillah başlıcazz
naber kıss
nasılsınnnn
neler yapıyosunn
ev işi yapmam gerekk ama akşamüstü yapıcamm çok sıcakk
iyi fikir aslında kardeşler onlarrrgecmış olsun cnm benımehh yanı en azından bır utrason resmın olmuş oda guzel bebelerin olunca gosterırsın bunlar sızın gelmeyen kardeslerınız dersın sımdıden hayırlı olsun tedavın olcak olcak elbet bızde hamıleyımmmmmmmmmm dıye bağırcaz allahın ıznıyle
napam kuzum ya bende sen gıbıyım bı dunya ıs var ama totoş kalkmıyor yerınden sıcaktan
Sen bensiz kalma emiiiii olurum halasida olurum dayisida sananek vilmaaaa neyin olayim annem senin.anladm cnm annen yanındaymş şükür. geri kalanlar ilginçtirki neden arkasını dönerlerki.
benm bildiğim para istrsinde arkasını döner insanlar. genelde ööledir bilirsin. borç istediğinde dostunu düşmanını tanırsın.
vilma sizeeee ne yapmş olabilirrrrrrrr. üzülme annem ben senin süt kardeşin olurum, eroşta teyzen olurr, sevinç te dayın olur...
geri kalan hatunlarımızda diğer akrabalarının yerlerini doldurur, sende çatır çatır doğurursun burdaa neşeylee
bakalım bebişin oldğunda hatırlıcaklarmı seni. ama kimin dost kimin düşman olduğunu anlamşındır ona göre davran
Gel klimali odada oturak pakize klimayi yeni almadim esimin babaannesi dugun hediyesi almisti agst evlendik sicaktan rahatsiz olmayak diyevilmacım ben çok bunaldım biraz havalanıp gelcem öptm
kızlar merhaba,
kankam olacak tospayada merhaba ....
hiçç merak etmemiş beni, dememişki bu karı doktora gidecekti noldu
neyse özet geçeyim dok. gittim nurtopu gibi kistlerimi gördümm
yıllar sonra ilkkez ultrason resmim olduu
kocaman olmuşlarr ama gidecek benim zavallı kistçiklerimmm
hormon tahlilleri için kan verdiimm:94::94:
pazartesi tahlilerim çıkacakk ve doktor ilaçlarımı verecekk bismillah başlıcazz
anam sevinçte gelmiş,,,
kız sevinç ne yemekin var banada 1 tabak yollasana..
Yemek yapmadim annem
bugun pazar var gitmeye korkuyom buharlasirim diye
hava serinlesin gidecem canim taze fasulye istiyor pirinc pilavi tursu ayra
istermisin hayatim bu arada tursu kendi imalatim
Sen bensiz kalma emiiiii olurum halasida olurum dayisida sananek vilmaaaa neyin olayim annem senin.
Gel klimali odada oturak pakize klimayi yeni almadim esimin babaannesi dugun hediyesi almisti agst evlendik sicaktan rahatsiz olmayak diye
o tospas pullusu merak etmez hepiceemizi unuttu kari
canim sogan kurunu adabiyla uygula uzulme olacak ben inaniyorum rabbim baska dert vermesin
tamam bana taze fasulye ve turşu yollayabilirsin ...
ne turşusu yaptın kısss
ben de yaptım turşu ama yumuşak oldu beğenmedim yaaa
bi turşuyu beceremedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?