Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım..geçen gün sana patlıcan tavasının tarifini yazmıştım gördünmüüü???

sinirlerim tepemde kaynoş cadısı habersiz tatile gitmedimi
bugün dönmüşler benim kocişi aramışlar terminalden gel al diye
sonrada arabayı bizim eve sürdürmüşler benden habersiz :99:
sinir oldum akşam akşam yemek yap çay demle zaten pazarda yoruldım havalar sıcak
çat kapı pat kapı nefret ediyorum ama kaynoşa heeç yüz vermedim
kayınbabamda geldi oda yedi içti gittiler
insan bir eline sağlık der tencerede yemek bırakmadılar
eline sağlık diyen yok

giderken gelmemişte dönüşte niye geliyor..millet akıllı walla hazır yemeğimizi yiyip çayımızıda içip öylemi gidelim dediler..hadi yiyip içmeleri bişey değilde takdir görmemek insanı sinir eder..nereye tatile gitmişki bunlar....

kız bu doğum ettiğinde ne olacak ...o zaman hiç gelmez sen dewral en iyisi yaa

pokuyla oynar diyomda kimse inanmıyor

teşekkür ederimayıptır demesi yemeklerimin güzel olduğunu söylerler:))

eee nede olsa adanalısın aferin sana bende süt geldi kaynattım yoğurt mayalayacam
kız geçen bayılacaktım gülmekten bu pakize sütü kaynatıp sıkı sıkı sararsan yoğurt olur sanıyormuş
mayalamak için yoğurda ihtiyaç olduğunu bilmiyormuş
bide bize kızıyor neden sölemediniz diye

nevşehire canım termal tatile yazın şu günü
kaynım kaynanam babaanneleri bide gelmiş gıcık gıcık anlatıyorlar
görümcem bir sene oldu evleneli oraya yemeğe gitseler hiç yenmeyecek yemeklere
ayılıp bayılırlar :120:

Son düzenleme:

ALLAH iyiliğini versin sewinc hiç güleceğim yoktu gerçekten öylemi zannediyormuşbende bugün yaptım yoğurt yarına misgibi ew yoğurdum hazır ohh mis gibi

yok canım kızlarına hiç kıyarlarmı...aman boşver senin yaptığın iyilik senin yanına kar kalır...kız iyiki buharlaşmamışlar bu sıcakta:))

ALLAH iyiliğini versin sewinc hiç güleceğim yoktu gerçekten öylemi zannediyormuşbende bugün yaptım yoğurt yarına misgibi ew yoğurdum hazır ohh mis gibi

he kız deliye bak bide bize kızıyor nie demediniz diye çatlak karı ohh ellerine sağlık bende mayalarım gece üstünü açarım sabahta dolaba koyarım

beydağlı hayatım sen çıkıyorum çook yoruldum yaaa dön allah dön
yoğurdumu mayalayıp yatacam görüşürüz tatlım

he kız deliye bak bide bize kızıyor nie demediniz diye çatlak karı ohh ellerine sağlık bende mayalarım gece üstünü açarım sabahta dolaba koyarım

seninde ellerine sağlık,canım..kız insan sütü sarıp sarmalayınca nasıl onun yoğurt olacağını düşünür düşünce gücüyle yapacaktı heraldesewinc yaa bende ramazan gelmeden yemeğe misafir davet ederim belki bir aksilik olmazsa tabii bu sıcakta ne pişirsem diye düşünüyorum...benim yeterki yemek aklımda olsun yaparım ama biraz bulmakta zorlanırım..

canım ben ramazanda alırım iftarda kalabalık olunca hoşuma gidiyor yemeklerin yanına soğuk çorba felan yap patlıcan közlet salatasını yap süper oluyor

canım ben ramazanda alırım iftarda kalabalık olunca hoşuma gidiyor yemeklerin yanına soğuk çorba felan yap patlıcan közlet salatasını yap süper oluyor

bende ramazanda alırımda..bu alacağım misafirler kuzenlerim biri almanyadan biri adıyamandan geldi gidecekler onun için erken almak istiyorum..neyse bişeyler bulurum ,o zamana...patlıcan közlemesinin yoğurtlusuda çok güzel oluyor,bende yaparım tabi soğuk çorbada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…