cnm çok sevndm nasıl güzel bi duygudur onun akrobatik hareketlerini izlemekselam kızlarnasılsınız? bugün dr a gittim pıtıtrcığım çok iyi maşallah uyuyodu uyandırdık sonra akrobatik hareketler yaptı bize maşallahh çok mutlu oldum ,çook güzel bişeymiş bu yaaa Allahım sonuna kadar gidebilmemize izin verir inş..ve herkese nasip eder... pıhtı oranımda tavan yapmış ben artık yaşadıklarıma anlam veremiyorum bebek iyi ama hızla pıhtılaşıyorum,suan 8-9 aylık hamile bi kadınla aynı değerlere sahibim.Allah sonumuzu hayır etsin... ayrıcaa cuma günü cinsiyetimiz belli olurmuş gel bakalım dedi dr, bugün pozisyon uygun diildi dedi ama innamıyorumm bence gördü emin olmak için cumayı beklemek istedi...merak etmeye başladım:18::18:
sain burası bugün, bende yarın erken kalkıcam kahvaltıya gidicez ailecek çok uykum var çıkarım birazdan öpüyorum hepinizi.
canım rabbım kucağına almayı nasıp etsın ınş
kız basak bılgılerımı düzelt ayrıca batım 31 temmuz olarak belırlenmıştır duyrulur
yoo evde olsa da bis kocamla kahve içmeyikki.Ne o senin kocis ewde degil diye catladinmi
topic basi pullu pakize karisi
yoo evde olsa da bis kocamla kahve içmeyikki.
kahve kaka bişi
sıcak olduğu için pc başında fazla oturamıyorum, bunalıyorum......
tkb topiki ihmal ediyo diye sööleniyosun ya bilgi veriyiyim didimm
cnm çok sevndm nasıl güzel bi duygudur onun akrobatik hareketlerini izlemek
o zaman senin pıtırcık 3 ayı geçti heralde:26:
Biz icerik keyif yaparik
bilgi verecen tabiii
bu arada kizlarla merak ettik senin
kaynostan haber alamiyok kac zamandir :120:
aferım aferım düzeltmışsın sımcık nefıs olmuş işte
hadi karılar ben çıkıyom. benim sevinç karısı gibi klimam yok, klima alacak teyzem de yok.
o yüzden doğal yollarla serinliyim
kocisim araba almaya gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kocisimin babaannesi aldi bi kerem Rabbim sanada versin hayatim insallah bu arada ara sira insene kiz yanina deli kari ayip valla haaa yemek yapip getirmiyormu kaynosun :120:
Canim oncelikle bebis banada erkek gibi geliyooo hayirlisi saglikla kucAgina alirsin insallah.
Gel annem sanada mayalayak..
Ohhhh gez valla ne guzel. sana imreniyom kardeslerinle bir aradasin benim hic kimsem yok tadini cikar canim.
amin
kaynoşum amway i,şi ile meşgul dünyayı unutmş durmda. kendi evine yemek yapıyosa ne ala
aaaaaaaaaa ınsan kaynosunu sevmezmı kız sende kaynoş olcan gunun bırındehasbinallahhavanimelvekillllllllll:96:
çok merak ettiyseniz yollayım kaynoşu size
bene hiç merak etmiyom çünkü:120:
bu aralar çok seviyom kendisini evet canım kaynoşum yerim onu ben
hiç görmüyom çünkü:
tutturdun kız aferım bu sene tutturmakta ustune yok yanı3 yıllıkmı evlisin sen sallamştım onu tutmşmu:26:
canm benım de kocısım yok işte hemıde taaa gece 11 de gelcek bende sendenımtemızlığe vurdum kendımı öle kendımı sora evı temıslıcemhepinize mutlu pazarlarrrrr
ben hariç tabiii kociş işte bende ewde köskös sıkıntıdan patlıyorummm
beriii sizler gezin tozun kuzularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?