Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:115::115: ee doğuştan güzel olunca bööle oluyo:89::89::89:

waww iltifata bak
pek makyaj yapmam yeğenimin birde kardeşlerimin düğününde makyaj yapmışımdır onun dışındada çok nadiren hafif ruj ve kalem sürerim
pek parfümde kullanmam sadece hergün düzenli dove nin nemlendiricisini sürerim onuda marketten alırım zaten

isteme zaten onun memeeenini ne yapcan

kızlar selamlar hepinize şöyle bir bakayım dedim sizee

ve a.s nasılsın
ay burası bugün öyle sıcakki mutfakta hazırlık yapıyorum misafirimlerim gelecek iyicene piştim orasını hayal bile etmek istemiyorum

ya kızlar bana bi çorba önerin ya ne yapcağımı bilmiyorum.

kır. mer. falan filan ööle çorbalar değil

değişik bişi

ya kızlar bana bi çorba önerin ya ne yapcağımı bilmiyorum.

kır. mer. falan filan ööle çorbalar değil

değişik bişi

yoğurt çorbası falan yapabilirsin kabak çorbası olabilir netten baksana çorba çeşitlerine daha çok fikir edinirsin

ayy ne sade hatunsun:115:

ben de aksine çok meraklıyımdır kokulara makyaj ürünlerine... alırım alırım alırım koyarım kenara

sonra unuturum kullanmayı ya da kıyamam

ve a.s nasılsın
ay burası bugün öyle sıcakki mutfakta hazırlık yapıyorum misafirimlerim gelecek iyicene piştim orasını hayal bile etmek istemiyorum

aynen Allah daha çok yardımıcnız olsn.

camları açıyorum ceryandan çarpılıyorum

açmasam terden çarpılıyorum

ayy ne sade hatunsun:115:

ben de aksine çok meraklıyımdır kokulara makyaj ürünlerine... alırım alırım alırım koyarım kenara

sonra unuturum kullanmayı ya da kıyamam

alıp alıp kenara koyunca ne kıymeti kalır arada evde süründe bari bi işe yarasın
hem bende arada yapınca eşimde farkediyor bi ruj bile olsa
hem sürekli makyaj cildin erken yaşlanmasına neden oluyor
ben sadeliği daha çok severim bakım kremlerini çok severim bide ama çok pahalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…