Ben buralari bekliiiim ama nankor topic basi pullu karisi 3 tane kirmizi kalbi bana cok gorsun
oh eline sağlık baıcm güle güle kirletttt
Hosgeldin hayatim ellerine saglik iyiyiz sukur sen nasilsin...
ben 1toz 1 su vuruluyorummmben vuruldum 2 sene önce menogon, benimde iğne vurulduğum yerler çok kötü olmuştu
1 ay arayla 2 kez verdi doktor, ben 2 toz bi su şeklinde vuruldum senin nasıl:26:
inşallah sevinççimm seninde tahlillerin iyi çıkarda hamişlik tedavisinde berabercenek yol alırıkko asi kolu cok acitir sen bana kalp vermeyip oyylece birakmissin isyanin babasini cikaririm simdi.
Iyiyim hayatim sen nasil oldun doktora gittinmi tatlim.
Canim cook gecmis olsun herseye care var hersey yoluna girecek ben inaniyorum.
Iyiyiz hayatim sen nasilsin
slm gsel anne sen nasılsın biz birbirimizi yemekle uğraşıoruz birazdan başak gelsin die pusuya yattıkkk sevinçle
yok canım gitmedim çok sıcak beynim erio resmen yarın ii hissedersem sıcak konusunda inş yağmur yaağrda şuan iiiyim büyük abdeste çıkmadım herhalde ondandırr
arkandayım bacıııı destkçinim bu karyıı elimizden alabilene aşk meşk neyim olsun yaniiiii bizi çıldırtaacak derdi o ondan sonraaa meydan ona kalcakkk
bencede meydani bos bulmak istiyoooooooo
ama kafan rahattır en azındannnnnnsagol canım benım canım cıktı ama neyse :)
ben 1toz 1 su vuruluyorummm
ama belimi çok ağrıttı,,
iğne yerlerim de acıyo ama bugünkü pek acımıyooo
bakalım inşallah işe yarar
sen adetin kaçıncı günü vurulmaya başladınn
inşallah sevinççimm seninde tahlillerin iyi çıkarda hamişlik tedavisinde berabercenek yol alırıkk
gerçi seninn hamiş kalmada sorun yokk dimi devamında sorun çıkıyorrr ....
kız yukarıdaki karılarr siz bir olupta benim kankama niye yükleniyorsunuzz bakiiimm
ayıp be 2 kanka benim hamiş kankamamı saldırdınız
bak karakuşak karateciyim tek tek girişirim size aaa
karı hamile naapsıınn ,nasıl yetişsin herşeye
ben kankamı özenle elinizden alıp şööle kenara koyuyorumm
sizede hadeyinn uleyynn diyorummmmmm
rahat bırakın kankamııı
inşaallah sonuçların temiz çıkar canım,sonrada bebişi sağlıkla kucağına alırsın:))dualarım seninle..Ayyyy bu arada yarin adanadaki hastaneyi arayacam sonuclarim cikmissa cuma gunu orda randevum vardi:18:
dua edin giz bisi cikmasin rabbimin sinavi biliyorum bende ilk cocuktan sonra sinaniyorum
bunada sukur yarabbim. dua edin ozellikle hamis karilarrrr
gizzz beydagli sende dua et hemsom kankam hadisss
:18:
sen yine incili yi fark etmişin, hadisko onuda fark etmedi
baştaki bi kaç karıya kalp taktım yıldız yerine. eğer beğenirseniz yıldız yerine kalp olsun dicektim
fıskiye miama kafan rahattır en azındannnnnn
pişt gelmim oraya bakkkk fiskıyeee seniiii canımmmm herşey değecek yaptına yaptırdınaaa mutlu olucaksın inşallah gelicek bebişlerinnnn yarın unutçannnnnn ağrı yerlerini gerçi ben 7 yıl penisilin yedim hava soğukken nasıl sızlıo bi ben bilirim asıl fiskiye benmiyim nedir ayy ağzımdan şeyetti kaçtııı tühh...
başakkkla bir oldunuzzz zaten aynı anda yok oluonuzz buluşup buluşup planlar mı kuruosunuzz senmi diosun yoksaa böel yap böle yapma diee ben yokkende benim kankamı dövüodunuzz burda
huhuuuuu nerdesiniizzzzz
inşaallah sonuçların temiz çıkar canım,sonrada bebişi sağlıkla kucağına alırsın:))dualarım seninle..
hee,hiç farketmemişim ama bence kalp daha güzel olmuş..sen en iyisi oylamaya sun çoğunluk nederse o olsun
merhaba canım
ben varım sadece
nasılsınn?
İyi cnm ewde oturuyorum cnm patlicak gibi
Sen nslsn
iyi sayılırımm
iğne oluyorumm onlarda bana ağrı yapıyorrrr
off bu bebek yolu pek meşakatliymiş
yürüdükçe daha da çok anlıyorumm
AH cnm insaallh tez zmnda sonuc alirsin
Ben artik akisina biraktim mesela calismalarim. Bugun basladi ama hemn dusa girsim bitti arrik bekleme yatma fln
kızlar merhaba benim adetim 08.07 de bitti bugün pembe bir akıntım var ve kasıklarımda batma var bu nedir şimdi ?
ben 1toz 1 su vuruluyorummm
ama belimi çok ağrıttı,,
iğne yerlerim de acıyo ama bugünkü pek acımıyooo
bakalım inşallah işe yarar
sen adetin kaçıncı günü vurulmaya başladınn
inşallah sevinççimm seninde tahlillerin iyi çıkarda hamişlik tedavisinde berabercenek yol alırıkk
gerçi seninn hamiş kalmada sorun yokk dimi devamında sorun çıkıyorrr ....
kız yukarıdaki karılarr siz bir olupta benim kankama niye yükleniyorsunuzz bakiiimm
ayıp be 2 kanka benim hamiş kankamamı saldırdınız
bak karakuşak karateciyim tek tek girişirim size aaa
karı hamile naapsıınn ,nasıl yetişsin herşeye
ben kankamı özenle elinizden alıp şööle kenara koyuyorumm
sizede hadeyinn uleyynn diyorummmmmm
rahat bırakın kankamııı
kızlar merhaba benim adetim 08.07 de bitti bugün pembe bir akıntım var ve kasıklarımda batma var bu nedir şimdi ?
ben 3.gündü heralde başladım sonrada 2 günde bir yumurtalara bakıldı sonrada çatlatma iğnesi verildi
ama ağrısından eşimle bile yatmıyodum son zamanlar biyerime çarpacak diye sadece malum iş olacağında zorla oluyordu
en zorlu tedavim menogonda oldu benim inşallah seni okadar zorlamaz
yumurta çatlarkende lekenlenme olabiliyormuş seninde tam çatlama zamanı ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?