Slm kizlar nasilsiniz
Bn dun fenalastim acile gittik tansiyonum firlamis bide bnm extra dusuktu bi anda yukselmis bugun niyeti bozdum kendime glmek icin ama bu saate kdr ac durdum yinede
Kirazz cnm noldu dr.ne dedi
hep ellerimizde yazılmış ama adresine varamamış mektuplarrr
bebeklerimiz olduğunda ulaşacak bu yazılarr onlara
ve onlar ne kadar kıymetli olduklarınnı anlıcaklar...
ahhh paşa ahhhhh
sanki bnim yaşadıklarımı yazdınn
bende korkuyorum şimdikk ilk gebeliğimden sonra 7 yıl oldu
şimdi hamiş kalırsam yine korkularım varr
ya kaybedersem diye
ayaklarımın arasında öldü yavrumm
hiç unutamadığım ne var biliyonmu
ben 13 nisanda doğum yptım 1-2 gün sonra yağmur yağıyodu camdan baktım
ben sıcacık evimde kuru yatağımda
ama benim yavrum toprağın altında ve ağzımdan dökülen cümleler
"ıslandınmı oğlum,üşüdünmü?
benim öpüp sevemediğim koklayamadığım o güzel yüzüne çamur değdimi?"
aklımdan hep bunlar geçiyoduu
anne olmak böyle bişi demekki
slm kızlarrr...ben köydeyim eşimin anneannesi vefat etti...pazar günü akşam geldik...burda telefon çekmio sadece turkcell cekio....o nedenlede giremiom....kuzenimin vını vardı onla bi bakem dedim....Allah a emanet olunn....öpüldünüz....
başak karısı kalplerimi sarartmışsın...sarardı zaten kalbim...çok üzüldüm anne anneme....
bende seniiiiii
sendemiii...geçmiş olsun canım bu ramazan acile giden çok kişi oldu..benimde öyle olmuştu sürekli düşükken,yükselmesi kötü oluyor..
maalesef olmuyoo....ewet ya güzel iltifat..
Tsk cnm aynen cok kotu etkileniyo insan sanada gcmis olsun cnm
yaa yapmayın böyle
başınız sağolsun mekanı cennet olsun
slm kızlr nasılsınızzz bakalım görüşmeyeli beni soran sormayan herkese slm olsunnn yine
paşanın yazdıklarının aynısını yaşadımm
yavrum 21,15 te doğdu
ben en son 21,05 te ultrasona girdim doktor
"kalp atışları yavaşlamış,ölüyorrr"
başımın döndüğünü hissetmiştim o zamn
üzüntüm boğazımı tıkamıştı
yavrum can çekişiyodu ve ben annesi olara ona yardım edemiyodumm
nasıl bi aciz duygular bir bilsenizzz
ben ona yardım edemedimm
yavrum nefes alamadan tenine el değmeden toprağa gitti ...
offff hiç unutulmuyor
ama hep daha kötüsü olduğunu düşünmek şükrederek sabretmemizi sağlıyorr
allahım yaşatmasın bir daha kimselereeee
slm kızlr nasılsınızzz bakalım görüşmeyeli beni soran sormayan herkese slm olsunnn yine
kızlarrr aranızda asılama yaptıran varmı.. ben bu ay asılama yaptırabılırım de ama kocısım cok yoğun calışıyoo spermlerını musait olduğu br zamanda verebılırmı nasıl oluyor bu işler yaptıran arkadaslar bır aydınlatıversınler hele.. bıde ıse yaradımı bu asılama metodu onuda deyıverın
canım benim seni çok iyi anlıyorum ..yada anlamaya çalışıyorum ben 7 bebeğimi kaybettim ama sizinkiler kadar büyük değildi ben onların acısını o kadar yaşamışken sizi düşünemiyorum bile,ama elimizden gelen bişey yok zaten inancımız bizi ayakta tutan...onlar cennette sizleri beklicek,düşün ne güzel YARADANIN yanındalar,sizlerde sabrınızın mükafatını alacaksınız inşaallah..ne olur çok üzülme artık..hem bak ne geçenlerde ne güzel bir söz duydum..
SANMA BİR DERT SENDE VAR SENİN DERDİNİ NİMET SAYANDA VAR....
ben bu ayın 20sinde yaptırdım aşılamayı..zaman tabiki çok önemli.biz sabahın 7sinde hastanedeydik.eşim sperm verdi.çatlatma iğnemi çarşamba akşamı saat 21:00da vurdurmuştum.aşılamamda cuma sabahı 9:00 yapıldı.ee tabi arada 15 dakika falan mutlaka oynuyo ama sperlerin en kısa zamanda yerine ulaşması lazım çünkü en fazla 1 saat içinde spermlerin aşılanması gerekiyo yoksa özelliğini kaybediyo diye biliyorum.çünkü bir takım işlemlerden geçiyo..aşılama zor olmuyo yani benimki öle olmadı enazından.ne ağrı ne sızı çok şükür hiçbirşey hissetmedim.şimdide tuttumu tutmadımı heyecanı var işte bakalım..
bazen ballatayı sıyırıyoruz galibaama bugün çok iyiyim orucum mükemmel gidiyor uykumda gidiyordu sag olsun gelinden aradı abla dedi bu ütü nasıl çalışıyo tefalin ütüsünü almıştım anneme bezi yapıştırmı deidm bu saatte bunun içinmi aradın dedi demezmi hani senin tefal ütün varya ondan aradım dedi konuştum sonra dediki beni kapa geri uyu sanki uyku bıraktıda ütüyü anlata kadar uykum kaçtı
günaydın bebemösledim kıss gel öpüşek
yeterim sen beni çok iyi tanıyorusn sana birkeç birşey yazıcam ama kızma olurmu kardeşim ban dedierdi sende dinle senin bebeklerin olmuyo diye üüzlüyorusun tamam ama yapma böyle canım cennetini düşün bir şey duydum nekadarı dogru ne kadarı yanlış hiç bebegi olmayanlara cennet mükafaflandırılımış bebegi ölenleri bile geçicekmiş mükafatı üzülme dicem elde degil dicen belkim beni yanlış anlıcaksın ama ben genede yazıyım ben çok aglıyorumdum biliyorsıun 3 yavrumu kaybettim bak yalanım yok oruç agız yazıyorum lafı bereye çekersen çek demeki sen ne anlarsın ben çok şey anlıyorum her yazdıgında çünkü ben bir anneyim sen olmuyo diye agla ben ölüyo diye agla ne olucak degilmi bizim bu halimizbak senin olmuyor diye aglıyorsun dedimya şükret halina bacım ya beni düşün ben 3 kayıp yaşadım çok zor heyecanını duyuyorsun hayaller kuruyorsun gidiyorusn doktor paş hanım bebegini zolucek diyor ürkek ceylan gibi taşıyosun sonra ultrosonda hareketlerini seyrediyorsun onun kalp atışlarını duyunca allahım şükür diyorsun ilk oglum öldü benim ikincisi 7 sen sonra oldu doktor agittim 3 aylıktı galiba hareket edince doktorun yanında dedigim laf kurban oluurm ben sana dedim ne agladım doktor bile şaştı paş neden aglıyorusun mutlu ol dedi bu benim doktorumdu tedaviye gittigim doktorum dedim hocam ben onun yolunu okadar bekledimki bir bilsen elimde olsa ekrana yapışıcam sonra erkek oldugunu ögrendim allahım dedim oglum olucek ilkide erkekti bu sefer bagrıma basıcam dedim ama olmadı kanama ve dogum biliyormusun dogumu üst katta yaptım dogum hanede degil eşim yanımdaydı sancı çekerken yavrumun suyu geldi aşagıya inmedi annecim ne olur bırakma gibi tekmeler attı okadar hareketliydiki umdum hastanede oglumun ismini muhammed emin koydum işşallah öyle çegrım öteki tarafta eşimi kaynanamı erkek kardeşimi çıkardılar yanımdan ne sanci bagırıyorum doktorlar geldi 5 tane aşagıya çekicekler inmiyor bebek allah allah dediler kuuzm güzel oglum istemediki bendenayrılsın bebegin suyu boşaldı doktor dedi gel bakalım bu bebek neden gelmiyor gittik makinada halen kalp atısı var 1 saat geçti doktor dediki şaşılıcak şey çoktan kalbinin durması lazımdı dedi yavrum yaşıyodu ellerini tuttum doktorun ne olur oglumu kurtar ne eziyetlerle hamile kaldım ne emeklerle bekliyorum sen biliyosun dedim sonra dedilerki yatırın bu hastayı bırakın kendi dogursun 2 saat dayanabildi oglum bebebgim dogdugunda eşim yanımdaydı biliyormusun perdeleri kapadık kaynanamı çıkardı eşim eşim konuşmaya başladı aglama paşa dedim rabbim canıma can kat ne olur oglum yaşasın dedim sonra bir ıkınma geldi deidm bebek geliyor aşagıya iniyor sonra dogum ettim bagırdım canım canım baanamı öyle geliyor canlımı kıpırdıyo dedim kaymamanda var elinde bir selpak hiç unutmuyourm yavrum can çekişiyo dedi ozamanbende bir yaygara varmış nasıl aglıyorum eşime dedim doktoru çagır eşim koştu bagırıyorum küvez küvez diye doktorlar koşarak geldi tamam sakin ol yaşıyo bakın kıpırdıyo deidm sonra dediler üvez hemşire gitti dedi gerek kalmadı dedi eşimi tutamadılar adam bagırıyo canım üüzlme birşey olucak nasıl aglıyor tanımadıgım kişiler agladı o odada 6 kişi vardı dogumdan sonra kadın dediki okadar kan boşaldı yemin olsun ölücen diye çok korktum oglumun patolojisinde birşey çıkmadı sadece ölüm nedeni bogularak öldü yazıyordu o anı sana anlatamam yaşamak lazım derlerya sonra kızıma hamilekaldım dikiş attırdım dikişim 25 gün dayandı oda öldü bir saçları vardı simsiyah minnacık bedeni onun için diyorumya benim gibi olsan ne yapardım okadar koyuroki insana elinden birşey gelimiyor yavruların afedersin öle bacakların arasında can çekişe çekişe ölüyorlar elinden hiç bir şey gelmiyor sen şimdi neden bunu anlattın dicem sen yaşça benden büyüksün ama ben çok beden olarak senden çökmüş durumdayım bak şansım yok belkimde dikişi attırdık gene durmadı kızım şimdi 4 eylülde vesile olucem gene ölrse sütlerim boşa gdierse diye kara kara düşünüyorum kardeşlerim benden sonra evlendi ogulları var nede zor 11 sene tek evdeyim kimsem yok bak düşene düşüne panik atak hastasıyım 8 senedir anca kardelşlerimin bebelrine annelik yapıyorum benimbir arkadaşım kardeşi dogum etti oglumda nasıl aglıyorum kimse beni anlamıyor diye sonra duydum 10 gün yaşadı emzirdi yıkadı sarıldı uyttu düşün sonra arkadaş ddiki ya sen emelin yerinde olsaydın ne yapardın ozaman aklım başıma geldi sildim göz yaşlarımı allahım sana çok şükür dedim ya bebeklerimi alığpta ölselerdi deidm düşünmesi bile korkunç ben her martın 6 sında her eylülün 22 sinde her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum bir bilsen halimize şükredelim inan hamile kalmak önemli degil onun sonunu getirmek önemli bak beydaglı 7 tane kaybetti o ne yapsın ben 3 o 7 düşünemiyorum bile allahımöyle sabır veriyorki bebegini kaybetmek psikolojisi okadar zorki karnında taşıyorusun düşün sonra kocaman oluyor karnın sonra sen eve bebegin morga toprak oluyor gidiyorlar elinden hiç birşey gelmiyor elhamdurillah hamile kaldım ama gel ban sor ne eziyetler çektim hep yattım yavrularımda insan yatınca etleri acırmı yemin ederim kaç kere bagıra bagıra yataktan kalktıgımı biliyorum umud allahtan vesvese şeytandan bunu unutma vardır rabbimin bir bildigi dicez benböyle yazdım diyede sakın kızma olurmu demeki sen nerden bilicen bak yeterim ben seni okadar iyi anlıyorumki ama diyorumya çok agladımçok yalvardım rabbimde bak kulum çok isteme çok üzrim seni dedi rabbimden gelene boynumkıldan inca bacım rabbim neyi hayırlı görüyosa onu yaşatsın bizlere işşallah ben böyle dedim diye kırılma olurmu tatlım beterin beteri var yeterim çaresizlik çok zor ben onu anladım çok yalvardım her dogumunda allahım ne olur can ver yavrularıma llahım daha çok küçükler dogurlarsa yaşamazlar kaadermi yazımı ne dersen de işte
günaydın bebem
günaydın bebem ne var ne yok :2::2:
rabbim emekelrinin karşılıgını versin kardeşim dün namazda çok dua ettim rabbim emeklerini boş bırakma dedim okadar dua ettimki sorma aklımdan çıkmadın eşimede dedim oda işşallah tutmuştur hanım dedihadi hayırlı haberlerini bekliyos gelince kan degerlerini söyle bebem olurda olmasa üüzlme canım olurmu vardır rabbimin bir bildigi
allah kabul etsinn inşallahhh
bende başlıcam birazdan
kızz maaşallah 29. haftaya gelmişinnnnn:18::18:ayy doğurdun doğurcandomatesi çooook severim tatlımmm
iyiyim canım senden nbr ?
bende bütün sebze mevye türlerine oluo sandımALLAH kabul etsin canım..sağol bende iyi olmaya çalışıyorum,kız bizim pazarlarda marulu satarken güzelliğini anlatmak için yağlı,göbekli marul diye satarlar çok lezzetli olur..eşim kilo aldığında ona öyle sesleniyordum ordan kaldı öle şimdi seninde göbüşün var hemde içinde çok tatlı bişey var...tamammı göbekli marulum,ama maalesef domatesin göbeklisi olmaz tutturamadın yaniii..
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun annem. ben sana demedimmi sen bizim gönlümüzün krımızısısnnslm kızlarrr...ben köydeyim eşimin anneannesi vefat etti...pazar günü akşam geldik...burda telefon çekmio sadece turkcell cekio....o nedenlede giremiom....kuzenimin vını vardı onla bi bakem dedim....Allah a emanet olunn....öpüldünüz....
başak karısı kalplerimi sarartmışsın...sarardı zaten kalbim...çok üzüldüm anne anneme....
çok haklısın canımmm
allahım beterinden korusunn
ya emdirseydim ya koklasaydımm
ya giydirseydimmm
bunlar aklıma geldikçe şükürler olsun diyorumm
aslında büyüklüğü önemli değill
karnında olduğunu bilince insan çokçabuk alışıyor anneliğe
ama hareketlerini hissedipte kaybetmek kötü
inşaallah tutmuştur ve bebeğin seninledir canım.....
kızz maaşallah 29. haftaya gelmişinnnnn:18::18:ayy doğurdun doğurcan
bende bütün sebze mevye türlerine oluo sandım
göbekl,i marul güzel iltifat o zamann:128::128::128:
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun annem. ben sana demedimmi sen bizim gönlümüzün krımızısısnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?