Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm kizlar nasilsiniz
Bn dun fenalastim acile gittik tansiyonum firlamis bide bnm extra dusuktu bi anda yukselmis bugun niyeti bozdum kendime glmek icin ama bu saate kdr ac durdum yinede
Kirazz cnm noldu dr.ne dedi

akşam 7 de canım randevumm
henüz gitmedimm
mlxy noldu acep testin sonucu ne çıktı

yaa yapmayın böyle

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...

nerelerdesin canım merakımdan girdim ama hala bişey yazmamışsın ALLAH ım inşaallah hayırlısıyla bebeklerin seninledir canım değilsede üzülme ne olur vardır O nun bir bildiği....

yaa yapmayın böyle

paşanın yazdıklarının aynısını yaşadımm
yavrum 21,15 te doğdu
ben en son 21,05 te ultrasona girdim doktor
"kalp atışları yavaşlamış,ölüyorrr"
başımın döndüğünü hissetmiştim o zamn
üzüntüm boğazımı tıkamıştı
yavrum can çekişiyodu ve ben annesi olara ona yardım edemiyodumm
nasıl bi aciz duygular bir bilsenizzz
ben ona yardım edemedimm
yavrum nefes alamadan tenine el değmeden toprağa gitti ...

offff hiç unutulmuyor
ama hep daha kötüsü olduğunu düşünmek şükrederek sabretmemizi sağlıyorr
allahım yaşatmasın bir daha kimselereeee

canım benim seni çok iyi anlıyorum ..yada anlamaya çalışıyorum ben 7 bebeğimi kaybettim ama sizinkiler kadar büyük değildi ben onların acısını o kadar yaşamışken sizi düşünemiyorum bile,ama elimizden gelen bişey yok zaten inancımız bizi ayakta tutan...onlar cennette sizleri beklicek,düşün ne güzel YARADANIN yanındalar,sizlerde sabrınızın mükafatını alacaksınız inşaallah..ne olur çok üzülme artık..hem bak ne geçenlerde ne güzel bir söz duydum..

SANMA BİR DERT SENDE VAR SENİN DERDİNİ NİMET SAYANDA VAR....

ben bu ayın 20sinde yaptırdım aşılamayı..zaman tabiki çok önemli.biz sabahın 7sinde hastanedeydik.eşim sperm verdi.çatlatma iğnemi çarşamba akşamı saat 21:00da vurdurmuştum.aşılamamda cuma sabahı 9:00 yapıldı.ee tabi arada 15 dakika falan mutlaka oynuyo ama sperlerin en kısa zamanda yerine ulaşması lazım çünkü en fazla 1 saat içinde spermlerin aşılanması gerekiyo yoksa özelliğini kaybediyo diye biliyorum.çünkü bir takım işlemlerden geçiyo..aşılama zor olmuyo yani benimki öle olmadı enazından.ne ağrı ne sızı çok şükür hiçbirşey hissetmedim.şimdide tuttumu tutmadımı heyecanı var işte bakalım..

çok haklısın canımmm
allahım beterinden korusunn
ya emdirseydim ya koklasaydımm
ya giydirseydimmm
bunlar aklıma geldikçe şükürler olsun diyorumm

aslında büyüklüğü önemli değill
karnında olduğunu bilince insan çokçabuk alışıyor anneliğe
ama hareketlerini hissedipte kaybetmek kötü

inşaallah tutmuştur ve bebeğin seninledir canım.....

canım okurken gözlerim doldu çok ağır ama rabbim imtihan edio sevdiklerimizle imtihan etmesin kolay değil belki anne değil ama sen anlatırken bile birkes daha yaşamışsındır

allah kabul etsinn inşallahhh
bende başlıcam birazdan

domatesi çooook severim tatlımmm
iyiyim canım senden nbr ?
kızz maaşallah 29. haftaya gelmişinnnnn:18::18:ayy doğurdun doğurcan
bende bütün sebze mevye türlerine oluo sandım

göbekl,i marul güzel iltifat o zamann:128::128::128:
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun annem. ben sana demedimmi sen bizim gönlümüzün krımızısısnn

ewet canım hemde nasıl alışıyosun o gittikten sonra bomboşsun...ama hamdolsun bunada ben annemin hastalığından sonra en önemlisi önce sağlık diyorum inşaallah sonrasıda gelecekse gelecek zaten...o kadar çok şey yaşadım ki artık RABBİM herşeyin hayırlısını versin diyorum..sende üzülme çok fazla yeni yolunda hayırla ilerlemeyi düşün...

ee ben bu mesaja az önce cevap yazmıştım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…