Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım rabbim sabır versin hakkında hayırlısını nasip etsin üzüldüm çok inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun amiin..

yaa yapmayın böyle

hakketten noluo bizim kızlara üzülüyorummmm yer gök dua üzerinedir hepinize dua ediorum ve sabrımızın sonu selamet üzmeyin bizide rabbim de şu mübarek günlerde ağlamanızı istemez dualarınızın bol olduğuı ay olsun eğerki vermiosada imtihan devam edior demektir allahım sen bizleri daha fazla bekletme şu ay da nolru yarabbimmm :26::26::26::26:

paşaaa noluo kuzum sana yakışıomu hiççç lütfen yapmayın böle tmm anılar anlatılmak içindir ama lütfen içinizi acıtanları anlatıp üzmeyin kendinizi

amin canım amin...

hoşgeldinnnnn
nerelerdesin sen yaaa
öyle bi kayboluyosunkii
unutuyoss seni soonra fırçalıyon bizi unuttunuz diyee

(sen fırçalamadan zeyinyağlık yapıp seni susturayım didim)

annem ben sıcaktan duramıom iki dkk oturuom ateş basıo menepozamı giriom nedir allah korusun daha erken allahımmm çok sıcak boğuyo benii offff facem açık ama topiğe geliom açık kalıo atılıom face öle yapmıooo beni atmayın küserimm heeee başoşşşş gelde şunlarıı sustur kızzz hepsi ağlak oldularrrr gel şaklabanlık yapalım gülsünlerrr ben bunları böle görmeye dayanamıomm

allah seni hacı etsin hemi daha birşey demiyorum sebebi bulundumu peki canım kan pırtılaşmasına baktırdınmı sen :44::44:
sewindim güldüğünee..sen azimlisin kiloları verirsin inşaallah RABBİM de bol kazanversin hepimizin eşlerine doktora para dayanmıyor walla..

walla karıda hormonlar tavan yapmış galibaaa...
kilo verdmişim beydaglı ama söylemem çizelgemi düzeltince görürsün
işşallah zamanında gelir mektuplar rabbim hayırlısını nasip etsin
Kizzz gecin dalganiziii elbet azad olup gelirim buralara mlxy merak ettimdiiii
ne kaynanaymış ya kardeşim kız bende ettim ya ne yaptı acab geklsede merakımızı giderse:18::18:
canım rabbim sabır versin hakkında hayırlısını nasip etsin üzüldüm çok inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun amiin..
amin işşallah canım
paşaaa noluo kuzum sana yakışıomu hiççç lütfen yapmayın böle tmm anılar anlatılmak içindir ama lütfen içinizi acıtanları anlatıp üzmeyin kendinizi
canım geldi geçti bebem önemli degil gene çok aglamaktan
canım geldide geçti ya zaten okadar aglamışımki panik atak geçiridm namazıı kılarken :18::18:

kızlarr merhaba
bişi sorcam size bu topikte olan hurr vardı hamileydi 1.5 aydır hiçsesi çıkmıyo merak ettim bi haber varmı ????

bidaha görmim bak üzülürüm sizin yine şansınız var gerçi kaşılaştırma bile edilemez ama bizim hiç olmuooo en azında için rahtlıcksa bunu bilmeni isterim

bidaha görmim bak üzülürüm sizin yine şansınız var gerçi kaşılaştırma bile edilemez ama bizim hiç olmuooo en azında için rahtlıcksa bunu bilmeni isterim

bak oruç agzım dilerim rabbimden bu mubarek günde işşallah tez zamanda evlatlaar yerir yüce mevlam yemekelri yaptım kızlar kardeşim le eşim iftara gelicekmiş işim bitti dedim ne yapıyorlar kız daha bizim deli gelmedimi ya tesk yaptıda bebekelrimiz yoksa tutnaamadımı birinde telefon yokmu numarası arasakta sorsak onun için girdim okadar işimin arasında daha sofrayı hazırlamadım ben hu komşu nerelerdesin yaw

kızlarr merhaba
bişi sorcam size bu topikte olan hurr vardı hamileydi 1.5 aydır hiçsesi çıkmıyo merak ettim bi haber varmı ????

cnm profiline girip bizde bakıyoruz ama uzun zamandır yok meraktayız haber alırsan bize de sööle:18::18::18:

Karilar gecmisi okuyamicam sabah 9 da kapi caldi uyuyordum bi kalktim kaynosss ve onun kaynosuu
aksama yemege kaliyorlar iftarlik hazirladim artik gelmezsem polise haber verin
büyük sınav seninkide sevinç beee 2 adet kaynoş

Kizzz gecin dalganiziii elbet azad olup gelirim buralara mlxy merak ettimdiiii

sevinççimm eroş gibi duyarlılık gösterip bende aradım polisi..
155: buyrun
ben: bir ihbarım var
155:evet tam yeri buyrun
ben:bizim bi arkadaşın evini kaynoşlar basmış
155:evet..
ben:kaynoşlar diyommmm
155:tek 1 kaynoşmu yoksa birden fazla kaynoşmu
ben:maalesef birden fazla kaynoş
155:tek kaynoş olsaydı bişeyler yapabilirdiik, ama birden fazla olunca elden bişi gelmez
ben: nasıı yaaa siz polisss diilmisinizzzzzzzzzz, arkadaşın hayatı sözkonusu diyorum
155: ÇAT!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
kadınlarım merhaba sizi çok özledim bugün hastaneye gittim herşey yolunda kasık ağrılarım çok çoğaldı korkularım başladı bebişim dönmüş dr normal doğum gözüküyo dedi bakalım hayırlısı bende bugün anneme geldim ya çok zor oluo gece kalk eşime yemek hazırla akşam üç çeşit yemek yap oda ağrılarım var diye anneme gönderdi. bu arada hacercim özelden msj yazmışsın sana cvp verdim ama msj kutun dolu olduğu için gitmedi.

cnm yaa korkma inşallahh bir nefeste çıkartcan oğluşunu. inşlallh normal olur.kocan niye senden kurtulmaya çalştı aaaaa çok ayıppppp

60::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…