benim oglumu kayınpederim tanımadıgı bir erkegin üstüne gömmüş ve benide götürmedi kaynatam gidipte ne yapıcen dedi burdandua et diger 2 yavrumda patolojiye gitti araştırlımak için vermek istemedim ama ilk bebegimi vermeyince diger bebekelrimi aldılar benden çok pişmanın yavrularımı kesip biçtiler keşkeler geri gelseydide keşke vermeseydim ben çok agladım isyan etmedim allah var tek hatırladıgım ilk oglum ölünce elelrimi dizlerimi vurup allahım sabrını ver dedimneyse ben namazımı kılıyım gelirimbriazdan
Karilar gecmisi okuyamicam sabah 9 da kapi caldi uyuyordum bi kalktimkaynosss ve onun kaynosuu
aksama yemege kaliyorlar iftarlik hazirladim artik gelmezsem polise haber verin
yaa yapmayın böyle
paşaaa noluo kuzum sana yakışıomu hiççç lütfen yapmayın böle tmm anılar anlatılmak içindir ama lütfen içinizi acıtanları anlatıp üzmeyin kendinizirabbim sen ban ne hayırlısysa onu ver dicekmişin vermiyosan hiç verme demek isyana girermiş bir kadın demişti ban ben ondan sonra hep öle dua ettim
içim acıdı yazdıkalrımı okurken yeminolsun oruç agzım agladım halende yazarkende aglıyourm ilk oglumu 20 haftalıkken kabettim martın 6 sı düşün nasıl kar var okadar soguk bir istanbul yani kaynanamın evine getirdik öle poşetin içinde eve geldik ablam diyorum burası sıcak sogukta oglumu attılar balkona onuda içeri alsınlar üşür ablam baktı olmadı dedi kaynıma bir küçük kutu al neyse aldı geldi elimden tuttu bak paş kutuya koyduk üşümez üstünede minder koydu gösterdi sonra diyorum soguk ablam konuştu neyse eve gitti sonra kaynanam dedi yemek yiyeylim oturttular beni sofraya bogazımdan bir geçsin çorba yok yutkunamadım dedim ben yatıucam gittim yatak odasına oglum balkonda öle üstümde incecik bir gecelik var kedi nasıl cigere bakarya öle baktım ogluma sonra dedim al içeri üşümesin kapıyı açtım aldımkucagıma minnacıkbeden dersin agırlıgı vardı sonra kaynanam farketmiş demiş bakıyım geldi kızım içeri gir ayaklarınyalınayak üşücen yok dedim oglum burda bende burdayaım girmem sonra baktı olmadı eşimi aradı allahtan yoldaydı eşim geldi hadipaşa gir ne olur yok dedim dışarısı çok soguk ben o üşümesin diye nelere katlandımne eziyetler çektim yalvarıyor eşim ben aglıyourm o aglıyor kurban oldugum hasta olucan dedi okadar sarıldımki kutuyo yok vermem diyorum oturdum yere okadar soguk hava hiç hissetmedim sogugu sonra eşimd ediki söz bak sen bebegi anneme ver ben alıcam ikinizide dedi birlikte girelim dedim yok üstünü örtücem bebek düşer dedi taam dedim elimi tuttu işmar etti annesine sonra dedim yooo yalan söylüyorsun almıcan beni kandırdın ayaklarımı diredim nasıl aglıyourm sonra çek çeke içeri soktu eşikten attım ayagımı gerisini hatırlamıyorumbayılmışım tek hatırladıgım eşimin anne paşa ses vermiyo allahım onada birşey olursa benne yaparım deiş bende yavrum dedim durdum ertesi gün eşimle babası gömmeye götürüceklerdi kaynatamın elinde keseri görünce kutuyu çıldırdım kaynanam minacık bedenini kefenledi kutuya koydu onları öle görünce nereye götürüyosunuz deidm eşim gömücez dedi kaynatam ayakkabılşarını giyiyor dedim yooo onu götürmeyin dışarı çok soguk üşür o hemen aldım kutuyu ellerinden biryandan eşim kızıyor paşa bırak kaynanam tuttu elimle savurdum neyse 3 kiş zor aldı elimden bebegimi sonra eşim tuttu beni oturturdu yere elelriyle elelrimi bacaklarıyla abacaklarımı tuttu nasılbagırıyor babama hadi git baba ben daha zapdedemiyorum sonra kapıları kitlediler tekmeledim durdum kapıları eşim geldi sarıldı nasıl aglıyoruz yapma paşa üzülüyorum zaten dedi 3 gün eşimle konuşmadımsonra malum gögüslerim şişti sütlerim 2 ayda kesilmedi dedigin gibi ogün bir kar yagdı gömdügümüz gün ah yavrum sen topragın altında üşüysün diyip agladım ben çok kötü oldum ya annelik bu dedigin gibi helede elinden birşey gelmemesi öldürüyor insanı gene korkular sardı ben iya gene giderse
hakketten noluo bizim kızlara üzülüyorummmm yer gök dua üzerinedir hepinize dua ediorum ve sabrımızın sonu selamet üzmeyin bizide rabbim de şu mübarek günlerde ağlamanızı istemez dualarınızın bol olduğuı ay olsun eğerki vermiosada imtihan devam edior demektir allahım sen bizleri daha fazla bekletme şu ay da nolru yarabbimmm :26::26::26::26:
hoşgeldinnnnn
nerelerdesin sen yaaa
öyle bi kayboluyosunkii
unutuyoss seni soonra fırçalıyon bizi unuttunuz diyee
(sen fırçalamadan zeyinyağlık yapıp seni susturayım didim)
bu bebek tedavilerinde gerçektwn maddi durum önemli ne için olursa olsun
ben 2 aydır gidiyorum tedaviye toplamda 1000 tl gitti şimdidenn
tahliller,ilaçlar,muayene paraları ....
bitmiyo allah eşlerimize bol kazanç bizleree de sabır versinn
duaya bile gerek yok kızz melek onlarr
günahsız yavrularr duayı nnapsınlarr
onlar zaten cennet bahçelerinde oynaayacaklarr
ve zamanı gelnce kavuşacağız bizde onlara(tabi cenneti hakedersek)
arıyom şimdikk
ben : alo ihbarım var
155 :buyrunn
ben :benim bi arkadaşımın evini kaynanalar basmışş
yardım edin ona hemde kaynananın kaynanasıda gelmiş
155 :kusura bakmayın bizi aşan bi durum
aile meselelerine karışamıyoooss
sewinç ben elimden geleni yaptımm
bakmıyorrlar
kilo verdmişim beydaglı ama söylememsewindim güldüğünee..sen azimlisin kiloları verirsin inşaallah RABBİM de bol kazanversin hepimizin eşlerine doktora para dayanmıyor walla..
walla karıda hormonlar tavan yapmış galibaaa...
işşallah zamanında gelir mektuplar rabbim hayırlısını nasip etsincanım nim öncelikle başın sağolsun rabbim bir daha böyle acılar yaşaştmasın inşşş yazdıklarına asla kızmam olurmu hiç bizim birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var ben bu paylaşımları yaparken sadecec içimden geçenleri yazıyorum o kadar yoksa sizlerin yaşadıklarını anlamadığımdan değil ve ben her duamda rabbim şükürl ederimki bana verip sonra almadığı için BENİM KIZ KARDEŞİM VAR BİZ BİRLİKTE EVLENDİK O 2 DEFA KÜRTAJ OLDU VE ANESTEZİ KORKUSU OLDUĞU İÇİN KÜRTAJA YANINA BENİDE İSTEDİ BEN KARDEŞİM UYURKEN ELERİMİ NASIL SIKTIĞINI GÖZLERİNDEN NASIL YAŞLAR AKTIĞINI VİCUDUNUN NASIL KASILDIĞINI GÖRDÜM BEBEĞİNDEN AYRILMAMAK İÇİNN ONUN USG GÖRÜNTÜLERİ ÇANTASINDAN ALIP SAKLADIM ÜÜZÜLMESİN DİYE ONUN AĞLADIM O ZAMANA KADAR BELKİDE GEBE KALANLARI ŞANSLI GÖRÜRDÜM AMA KIZ KARDEŞİMLE BU OLAYLARI YAŞAYINCA ANLADIM Kİİİ BEN GEBE KALIP KAYBEDENLERDEN ŞANSLIYIM HİÇ DEĞİLSE O DUYGULARI (bebeğimi karnımda taşıma )yaşamdımmm AMA GÜZEL ARKADAŞIM BÜTÜM BUNLARI BİLMEK HASRETİMİZİ BİTİRMİYORRR HEPİMİZN YÜREĞİNDE YNGIN VAR YANIYOR VE BU YANGINI SADECE ONLAR GELDİĞİNDE SÖNECEKKK BİLİYORUMMM İNŞŞ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIMIZ OLUR OLMASSADA HAKIMIZDA HAYIRLISI GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLE R
Kizzz gecin dalganiziiielbet azad olup gelirim buralara mlxy merak ettimdiiii
amin işşallah canımcanım rabbim sabır versin hakkında hayırlısını nasip etsin üzüldüm çokinşallah tez zamanda bebişine kavuşursun amiin..
canım geldi geçti bebem önemli degil gene çok aglamaktanpaşaaa noluo kuzum sana yakışıomu hiççç lütfen yapmayın böle tmm anılar anlatılmak içindir ama lütfen içinizi acıtanları anlatıp üzmeyin kendinizi
kızlarr merhaba
bişi sorcam size bu topikte olan hurr vardı hamileydi 1.5 aydır hiçsesi çıkmıyo merak ettim bi haber varmı ????
allah seni hacı etsin hemi daha birşey demiyorum sebebi bulundumu peki canım kan pırtılaşmasına baktırdınmı sen :44::44:
kilo verdmişim beydaglı ama söylememçizelgemi düzeltince görürsün
işşallah zamanında gelir mektuplar rabbim hayırlısını nasip etsin
ne kaynanaymış ya kardeşim kız bende ettim ya ne yaptı acab geklsede merakımızı giderse:18::18:
amin işşallah canım
canım geldi geçti bebem önemli degil gene çok aglamaktan
canım geldide geçti ya zaten okadar aglamışımki panik atak geçiridm namazıı kılarken :18::18:
bidaha görmim bak üzülürüm sizin yine şansınız var gerçi kaşılaştırma bile edilemez ama bizim hiç olmuooo en azında için rahtlıcksa bunu bilmeni isterim
ee ben bu mesaja az önce cevap yazmıştım .....
kız bu göbekli marul,başak karısı aynı mesajı 2 kez yayınlayıp nireye kayboldu:26::26:
kızlarr merhaba
bişi sorcam size bu topikte olan hurr vardı hamileydi 1.5 aydır hiçsesi çıkmıyo merak ettim bi haber varmı ????
büyük sınav seninkide sevinç beee 2 adet kaynoşKarilar gecmisi okuyamicam sabah 9 da kapi caldi uyuyordum bi kalktimkaynosss ve onun kaynosuu
aksama yemege kaliyorlar iftarlik hazirladim artik gelmezsem polise haber verin
arıyom şimdikk
ben : alo ihbarım var
155 :buyrunn
ben :benim bi arkadaşımın evini kaynanalar basmışş
yardım edin ona hemde kaynananın kaynanasıda gelmiş
155 :kusura bakmayın bizi aşan bi durum
aile meselelerine karışamıyoooss
sewinç ben elimden geleni yaptımm
bakmıyorrlar
Kizzz gecin dalganiziiielbet azad olup gelirim buralara mlxy merak ettimdiiii
kadınlarım merhaba sizi çok özledim bugün hastaneye gittim herşey yolunda kasık ağrılarım çok çoğaldı korkularım başladı bebişim dönmüş dr normal doğum gözüküyo dedi bakalım hayırlısı bende bugün anneme geldim ya çok zor oluo gece kalk eşime yemek hazırla akşam üç çeşit yemek yap oda ağrılarım var diye anneme gönderdi. bu arada hacercim özelden msj yazmışsın sana cvp verdim ama msj kutun dolu olduğu için gitmedi.
kızz maaşallah 29. haftaya gelmişinnnnn:18::18:ayy doğurdun doğurcan
bende bütün sebze mevye türlerine oluo sandım
göbekl,i marul güzel iltifat o zamann:128::128::128:
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun annem. ben sana demedimmi sen bizim gönlümüzün krımızısısnn
kızz maaşallah 29. haftaya gelmişinnnnn:18::18:ayy doğurdun doğurcan
bende bütün sebze mevye türlerine oluo sandım
göbekl,i marul güzel iltifat o zamann:128::128::128:
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun annem. ben sana demedimmi sen bizim gönlümüzün krımızısın
sevinççimm eroş gibi duyarlılık gösterip bende aradım polisi..
155: buyrun
ben: bir ihbarım var
155:evet tam yeri buyrun
ben:bizim bi arkadaşın evini kaynoşlar basmış
155:evet..
ben:kaynoşlar diyommmm
155:tek 1 kaynoşmu yoksa birden fazla kaynoşmu
ben:maalesef birden fazla kaynoş
155:tek kaynoş olsaydı bişeyler yapabilirdiik, ama birden fazla olunca elden bişi gelmez
ben: nasıı yaaa siz polisss diilmisinizzzzzzzzzz, arkadaşın hayatı sözkonusu diyorum
155: ÇAT!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?