Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

rabbim sen ban ne hayırlısysa onu ver dicekmişin vermiyosan hiç verme demek isyana girermiş bir kadın demişti ban ben ondan sonra hep öle dua ettim
içim acıdı yazdıkalrımı okurken yeminolsun oruç agzım agladım halende yazarkende aglıyourm ilk oglumu 20 haftalıkken kabettim martın 6 sı düşün nasıl kar var okadar soguk bir istanbul yani kaynanamın evine getirdik öle poşetin içinde eve geldik ablam diyorum burası sıcak sogukta oglumu attılar balkona onuda içeri alsınlar üşür ablam baktı olmadı dedi kaynıma bir küçük kutu al neyse aldı geldi elimden tuttu bak paş kutuya koyduk üşümez üstünede minder koydu gösterdi sonra diyorum soguk ablam konuştu neyse eve gitti sonra kaynanam dedi yemek yiyeylim oturttular beni sofraya bogazımdan bir geçsin çorba yok yutkunamadım dedim ben yatıucam gittim yatak odasına oglum balkonda öle üstümde incecik bir gecelik var kedi nasıl cigere bakarya öle baktım ogluma sonra dedim al içeri üşümesin kapıyı açtım aldımkucagıma minnacıkbeden dersin agırlıgı vardı sonra kaynanam farketmiş demiş bakıyım geldi kızım içeri gir ayaklarınyalınayak üşücen yok dedim oglum burda bende burdayaım girmem sonra baktı olmadı eşimi aradı allahtan yoldaydı eşim geldi hadipaşa gir ne olur yok dedim dışarısı çok soguk ben o üşümesin diye nelere katlandımne eziyetler çektim yalvarıyor eşim ben aglıyourm o aglıyor kurban oldugum hasta olucan dedi okadar sarıldımki kutuyo yok vermem diyorum oturdum yere okadar soguk hava hiç hissetmedim sogugu sonra eşimd ediki söz bak sen bebegi anneme ver ben alıcam ikinizide dedi birlikte girelim dedim yok üstünü örtücem bebek düşer dedi taam dedim elimi tuttu işmar etti annesine sonra dedim yooo yalan söylüyorsun almıcan beni kandırdın ayaklarımı diredim nasıl aglıyourm sonra çek çeke içeri soktu eşikten attım ayagımı gerisini hatırlamıyorumbayılmışım tek hatırladıgım eşimin anne paşa ses vermiyo allahım onada birşey olursa benne yaparım deiş bende yavrum dedim durdum ertesi gün eşimle babası gömmeye götürüceklerdi kaynatamın elinde keseri görünce kutuyu çıldırdım kaynanam minacık bedenini kefenledi kutuya koydu onları öle görünce nereye götürüyosunuz deidm eşim gömücez dedi kaynatam ayakkabılşarını giyiyor dedim yooo onu götürmeyin dışarı çok soguk üşür o hemen aldım kutuyu ellerinden biryandan eşim kızıyor paşa bırak kaynanam tuttu elimle savurdum neyse 3 kiş zor aldı elimden bebegimi sonra eşim tuttu beni oturturdu yere elelriyle elelrimi bacaklarıyla abacaklarımı tuttu nasılbagırıyor babama hadi git baba ben daha zapdedemiyorum sonra kapıları kitlediler tekmeledim durdum kapıları eşim geldi sarıldı nasıl aglıyoruz yapma paşa üzülüyorum zaten dedi 3 gün eşimle konuşmadımsonra malum gögüslerim şişti sütlerim 2 ayda kesilmedi dedigin gibi ogün bir kar yagdı gömdügümüz gün ah yavrum sen topragın altında üşüysün diyip agladım ben çok kötü oldum ya annelik bu dedigin gibi helede elinden birşey gelmemesi öldürüyor insanı gene korkular sardı ben iya gene giderse
bende seniiiiii

sendemiii...geçmiş olsun canım bu ramazan acile giden çok kişi oldu..benimde öyle olmuştu sürekli düşükken,yükselmesi kötü oluyor..

maalesef olmuyoo....ewet ya güzel iltifat..

üzülmüyorum canımm
içimde hep umut var
dediğin gibi herşeyin başı sağlıkk
bebeğim olsa ama ben ona bakamıcak kadar hasta olsam başkalarına muhtaç olsa...
neler neler daha

bak ne anlatıcam bi tanıdığımız vardıı yaşı geç değildi ama büyük çocukları vardı
bebek istedi hamile kaldı ikizlere
bebeklere 6 aylık hamileyken göğüs kanseri olduğunu öğrendi
bebekleri almak istediler razı olmadı doğurdu
ve 6 ay emzirmek için tedavisine gitmedi
tabi hastalığı kötüsündenmiş çok çabuk ilerledi
tedaviye başladığında çok geçti artık
bebeklerine hasret kaldı tabiki
tedavide radyasyon olduğu için yanaştırmadılar çocuklarına 6 yaşındaki kızı odasının kapısında ağlayarak uyurmuşş
bebeklerin kirli giysilerini istermiş özlediğinde koklamak içinn ...
ve kötü son ...
bebekler yaşına girmeden kadın öldüü
4 çocuk biri 12, biri 6, 2 si 1 yaşına girmeden annesiz kaldılarr
baba nasıl bakacak hem çalışıp
anneanneleri bakıyorr
kadın evladının acısına mı üzülsün,çocuklaramı,kendine mi,damadına mı???

neler var
şükür rabbim benim sınavım çook kişininkinden daha kolay
elimden geleni yapıp,tevekkül etmek

yaa paşam yapma böle ama ne olursun kuzum üzülme bak yazdığın gibi dua et ee bende hem senin hemde kirazın yazdıklarına hala ağlıyorum ama ikinizinde yüzü gülecek inşaallah ben inanıyorum...hadi gül bakim paşagülüm gül kıssssss:))

temmuzun 20sinde yapıldı aşılamam.14. gün belli oluyomuş yani ozaman ağustosun 3.de falan yaptırmam lazım ama ben ayın 8.e aldım randevumu adet günlerimde..keşke daha erken öğrenebilsem.
neyse canım çokta yokmuş ayın 3 ünde dayanamazsan kan testi yaptırırsın sende...

ay çok üzüldüm eroş ya ..bak neler var şükürler olsun RABBİM e..

kız bu göbekli marul,başak karısı aynı mesajı 2 kez yayınlayıp nireye kayboldu:26::26:

benim bebeğimde 20 haftalıktıı
ben hiç tepki veremedim ama
ağlayamadım,konuşamadımm,şok olmuştum herhalde
doğumdan sonra hastaneden eve gidecekler vardı bebeğimi istediler bana göstermeden gömmek için
ama hemşire bebeğimi bana verdi
ben şanslıydım bebeğimi yeşil ameliyat bezine sarmışlardı ve güzelce açılmasın diye flaster çekmişler üzerine de "ex bebek ..."yazmışlardıı
ben görmedim yavrumu o akşam k.babam yavrumu götürmüş köye gömmüşş
ama eve geldiğimizde bana dediğini unutamam
(eşimi dedesi pek severmiş)"kızım hiç üzülme oğlun emin ellerde babam kocanı çok severdi,sizin yavrunuzu da babamın kollarına emanet edip geldim,yalnız değil orda"
k.babam oğlumu babasının mezarına gömmüşş kaybolmasın mezarı diye
ben mezarlığa hiç gitmedimm dayanamammm
eve geldik bomboşşş
1 çift bebek çorabı kalmıştı yavrumdan geriye ona bakakaldımm
aldı eltim kaldırdı sakladı moralim bozulmasın diye
sonrası tanıdık şeyler sütüm geldi ,gelen giden
ama benim gözümden 1 damla yaş akmadıı
sadece boğazımda bir yumruk vardııı
donuktumm soğuktummmm ....

allahım bana dayanma gücü vermişti, hiç isyan etmedimm hiç bağırmadımm
sadece yalnızken sessiz sessiz ağladımm
kocam bile görmedii

:101::101::101ldumu canım güldüm işteneyse oalnalar olmuş kalkarımbirazdanyüzümü yıkarım olur biter beterinbeteri var kirazım evetbak meslea ben okadar kilolu gelmeme kilo veriyorum evlatlarım için aç kalıyourmkaç aaydır nefsimle kavga ediyorum kilolarımı vericemd iye etmedigimi bırakmıyourm ama azimliyim verivcem 10 kilo fazlam var ama nasıl vericem bu 10 kiloyuallahım bedenime saglık versin vericem işşallah canımda sıkılmıyour degilhem maddi hem manevi çöküntü içindeyim hamile kalsam geriri nasıl gelicek çok para laızm çokallahımeşime bol kazanç versinde işşallah kimseyemuhtaç olmuyuyum geçen kaynanama laf söyledim bebek için para lazım vs kadın zannettiki para isticem aman dedi bizimde çok borcumuz vardedimmerak etme senden para isteyen yok neyse ya günaha girmiyim oruçluyum allahım herşeyin hayırlısını versin işşallah banada hayırlı evlatlar neyse kızlar abdestimi alıyımda namazımı kılıyım duruyor

neyse canım çokta yokmuş ayın 3 ünde dayanamazsan kan testi yaptırırsın sende...

ay çok üzüldüm eroş ya ..bak neler var şükürler olsun RABBİM e..
evet neler var canım yaaa
diyorumya benimki en kolayı geliyor bana göre
ben elimden geleni yaptıktan sonra takdir allahınn
hayırlısını o bilir,o verir ,,,,

kız bu göbekli marul,başak karısı aynı mesajı 2 kez yayınlayıp nireye kayboldu:26::26:

anlamıyom bu karıyı bu aralar ben zatennn
bi geliyo bi gidiyoo

benim oglumu kayınpederim tanımadıgı bir erkegin üstüne gömmüş ve benide götürmedi kaynatam gidipte ne yapıcen dedi burdandua et diger 2 yavrumda patolojiye gitti araştırlımak için vermek istemedim ama ilk bebegimi vermeyince diger bebekelrimi aldılar benden çok pişmanın yavrularımı kesip biçtiler keşkeler geri gelseydide keşke vermeseydim ben çok agladım isyan etmedim allah var tek hatırladıgım ilk oglum ölünce elelrimi dizlerimi vurup allahım sabrını ver dedim neyse ben namazımı kılıyım gelirimbriazdan

Karilar gecmisi okuyamicam sabah 9 da kapi caldi uyuyordum bi kalktim kaynosss ve onun kaynosuu
aksama yemege kaliyorlar iftarlik hazirladim artik gelmezsem polise haber verin

Karilar gecmisi okuyamicam sabah 9 da kapi caldi uyuyordum bi kalktim kaynosss ve onun kaynosuu

allah seni beni güldürdünya bende ilkindi namazımı kılıyım işşallah yemekelre bakıcez

bu bebek tedavilerinde gerçektwn maddi durum önemli ne için olursa olsun
ben 2 aydır gidiyorum tedaviye toplamda 1000 tl gitti şimdidenn
tahliller,ilaçlar,muayene paraları ....
bitmiyo allah eşlerimize bol kazanç bizleree de sabır versinn
duaya bile gerek yok kızz melek onlarr
günahsız yavrularr duayı nnapsınlarr
onlar zaten cennet bahçelerinde oynaayacaklarr
ve zamanı gelnce kavuşacağız bizde onlara(tabi cenneti hakedersek)
arıyom şimdikk
ben : alo ihbarım var
155 :buyrunn
ben :benim bi arkadaşımın evini kaynanalar basmışş
yardım edin ona hemde kaynananın kaynanasıda gelmiş
155 :kusura bakmayın bizi aşan bi durum
aile meselelerine karışamıyoooss

sewinç ben elimden geleni yaptımm
bakmıyorrlar

sewindim güldüğünee..sen azimlisin kiloları verirsin inşaallah RABBİM de bol kazanversin hepimizin eşlerine doktora para dayanmıyor walla..

walla karıda hormonlar tavan yapmış galibaaa...

canım nim öncelikle başın sağolsun rabbim bir daha böyle acılar yaşaştmasın inşşş yazdıklarına asla kızmam olurmu hiç bizim birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var ben bu paylaşımları yaparken sadecec içimden geçenleri yazıyorum o kadar yoksa sizlerin yaşadıklarını anlamadığımdan değil ve ben her duamda rabbim şükürl ederimki bana verip sonra almadığı için BENİM KIZ KARDEŞİM VAR BİZ BİRLİKTE EVLENDİK O 2 DEFA KÜRTAJ OLDU VE ANESTEZİ KORKUSU OLDUĞU İÇİN KÜRTAJA YANINA BENİDE İSTEDİ BEN KARDEŞİM UYURKEN ELERİMİ NASIL SIKTIĞINI GÖZLERİNDEN NASIL YAŞLAR AKTIĞINI VİCUDUNUN NASIL KASILDIĞINI GÖRDÜM BEBEĞİNDEN AYRILMAMAK İÇİNN ONUN USG GÖRÜNTÜLERİ ÇANTASINDAN ALIP SAKLADIM ÜÜZÜLMESİN DİYE ONUN AĞLADIM O ZAMANA KADAR BELKİDE GEBE KALANLARI ŞANSLI GÖRÜRDÜM AMA KIZ KARDEŞİMLE BU OLAYLARI YAŞAYINCA ANLADIM Kİİİ BEN GEBE KALIP KAYBEDENLERDEN ŞANSLIYIM HİÇ DEĞİLSE O DUYGULARI (bebeğimi karnımda taşıma )yaşamdımmm AMA GÜZEL ARKADAŞIM BÜTÜM BUNLARI BİLMEK HASRETİMİZİ BİTİRMİYORRR HEPİMİZN YÜREĞİNDE YNGIN VAR YANIYOR VE BU YANGINI SADECE ONLAR GELDİĞİNDE SÖNECEKKK BİLİYORUMMM İNŞŞ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIMIZ OLUR OLMASSADA HAKIMIZDA HAYIRLISI GÖRELİM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLE R

bende diyorum sewinc neden gözükmedi...kız benim kaynoşta geldimi böle sabahtan gelir yine seninkiler geç kalmı..ALLAH kolaylık versin canım,tamam biz maraş polisini ayağa kaldırırık

inşşş o mektuplar bir gün adreslerine ulaşır

Kizzz gecin dalganiziii elbet azad olup gelirim buralara mlxy merak ettimdiiii

yok kıss dalga geçmedim ben walla benimkide sabah 8 de gelir geldimi,o uyandırır beni...şu anki durumunu tahmin edebiliyorum,ee ne püşürdün kaynoşa bakalım..bende mlxy yi çok merak ediyorum ama hala bir haber yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…