ne zaman iki kez yazdım kızz nerdeeeee:26::26::26::26::26::26::26:
kadınlarım merhaba sizi çok özledim bugün hastaneye gittim herşey yolunda kasık ağrılarım çok çoğaldı korkularım başladı bebişim dönmüş dr normal doğum gözüküyo dedi bakalım hayırlısı bende bugün anneme geldim ya çok zor oluo gece kalk eşime yemek hazırla akşam üç çeşit yemek yap oda ağrılarım var diye anneme gönderdi. bu arada hacercim özelden msj yazmışsın sana cvp verdim ama msj kutun dolu olduğu için gitmedi.
kızlar 1.5 hafta ya ayakın kocısden kacıyorum hergun yalvarıyo oruc bahane edıp yapmıyrz bugun yeter dedı nedense korunndugum ıcın canım ıstemıyoooooo
sevinççimm eroş gibi duyarlılık gösterip bende aradım polisi..
155: buyrun
ben: bir ihbarım var
155:evet tam yeri buyrun
ben:bizim bi arkadaşın evini kaynoşlar basmış
155:evet..
ben:kaynoşlar diyommmm
155:tek 1 kaynoşmu yoksa birden fazla kaynoşmu
ben:maalesef birden fazla kaynoş
155:tek kaynoş olsaydı bişeyler yapabilirdiik, ama birden fazla olunca elden bişi gelmez
ben: nasıı yaaa siz polisss diilmisinizzzzzzzzzz, arkadaşın hayatı sözkonusu diyorum
155: ÇAT!!!!!!!!!!!
kız aşk olsun kaçılırmı kociştenkızlar 1.5 hafta ya ayakın kocısden kacıyorum hergun yalvarıyo oruc bahane edıp yapmıyrz bugun yeter dedı nedense korunndugum ıcın canım ıstemıyoooooo
anladım halini..kız gitmedilermi bunlar dahaa
çokl şükür artık geriye kalan kociş sana ne bırakcakinşallah oliş bırakır
inşlllah çektiğin eziyetler boşa çıkmaz
birsen kim:44::44::44::44:sen kimsin:44::44:avatarın ne hoş:44::44:
ilk defa sana yürekten katıldım
slm kızlarrr...ben köydeyim eşimin anneannesi vefat etti...pazar günü akşam geldik...burda telefon çekmio sadece turkcell cekio....o nedenlede giremiom....kuzenimin vını vardı onla bi bakem dedim....Allah a emanet olunn....öpüldünüz....
başak karısı kalplerimi sarartmışsın...sarardı zaten kalbim...çok üzüldüm anne anneme....
çok şükür gittiler bacım sabahın 9 undan beriiiöldüm falla
ama 100 üzerinden 1000 puan aldım
hemen menümü açıklıyorum hepsini kendim bizzat bir başıma yaptım
yayla çorbası
kabak,biber ve patlıcan dolması
peynirli börek
nohutlu pirinç pilavı
fırında garnitürlü tavuk
salata
cacık
ayran
cola
üstüne çay
ve dondurma
bende kabak yemegi merimek çorbası yogurtlu makarna salatası kavun sütlaç salata
yok anam yok uzun zamandır haber alamıyoruz :18::18:kızlarr merhaba
bişi sorcam size bu topikte olan hurr vardı hamileydi 1.5 aydır hiçsesi çıkmıyo merak ettim bi haber varmı ????
büyük sınav seninkide sevinç beee 2 adet kaynoş
sevinççimm eroş gibi duyarlılık gösterip bende aradım polisi..
155: buyrun
ben: bir ihbarım var
155:evet tam yeri buyrun
ben:bizim bi arkadaşın evini kaynoşlar basmış
155:evet..
ben:kaynoşlar diyommmm
155:tek 1 kaynoşmu yoksa birden fazla kaynoşmu
ben:maalesef birden fazla kaynoş
155:tek kaynoş olsaydı bişeyler yapabilirdiik, ama birden fazla olunca elden bişi gelmez
ben: nasıı yaaa siz polisss diilmisinizzzzzzzzzz, arkadaşın hayatı sözkonusu diyorum
155: ÇAT!!!!!!!!!!!
Allah bir avazda kurtarsın canımkadınlarım merhaba sizi çok özledim bugün hastaneye gittim herşey yolunda kasık ağrılarım çok çoğaldı korkularım başladı bebişim dönmüş dr normal doğum gözüküyo dedi bakalım hayırlısı bende bugün anneme geldim ya çok zor oluo gece kalk eşime yemek hazırla akşam üç çeşit yemek yap oda ağrılarım var diye anneme gönderdi. bu arada hacercim özelden msj yazmışsın sana cvp verdim ama msj kutun dolu olduğu için gitmedi.
kızzzzzzz nasılsın bakiim bebiş nasıl ne kadarlık oldu :26::26:kızlaaar napıyosunuz bakalım??? ben uyku arasında bi açayım neti dedim, çok sıcak ve ben fena cırcır oldum çok halsizimyarını da bi atlatırsam 2 gün yatıcam inşallah...çok konuşmuşşsunuz yine okuyamıyorum geçmişi, yaa ben sanki koptum yaaa valla doğru düzgün muhabbet filan edemiyoruz artık kimse olmuyo gelidğimde...hepiniz iyisinizdir inşallahhhh,görüşürüz kendinize iyi bakın....
gitmedimi kaynoş ve kaynoşun kaynoşu..kız bunlar yoksa sahurada mı kalacaklar:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?