erkeğinde gönlü olmalı nese canım konu bu değil çok uzak bi konu aslındaaa ama buda benim bile kendimi suçlu hissetim bi durumyaa ewet ne güzel ramazan kalabalık güzel misafir bereketiyle gelir..boşver canım onlar öyleyse kendileri bilir,sen yapki öğrensinler o zaman..
hımmm anladım canım...bişey olmaz sizde bugün yirsiniz..[SUB][/SUB]
hayır canım tartışma başladından yemedi ben teraviye gittim geldimde yumurta felan kırmışlar soğanla bişiler yapmışlar eniştesiyleeee okada ruğraş didin haram et
klimalı deli karı sevinç kaçtımı beni görünce
klimalı mı?? hehe deli karı nasıl sataşıcanıda bilemedin kankama ne güsel işte masrafsız kadınn evde klima açmazz
karılar hamişlik takvimimi okudumda bugün.
bebekim barbie ve ken bebek boyundaymış
ayy çok güzel anlatmşlarrrrr
o nasıl oluo kızzz oyuncak bebek mi yuttun naptınnnn
kız hadisko
hep bi barbie beebkim olsun isterdim. ken bebekim oldu
hee evet masrafsızkendinden klimalı
efem cnaımmm buyurrr
taktın klimaya hee,, ne istiyon kadının klimasından ..pullu pakizegöbekli marul vee topik başı karısıı ama başak karısı keşke öyle bir teknoloji olsa kişiye özel klima bütün heryerimizi soğutsa üstümüzde taşısak yakıtı ne olsa ki:44:
kafaya şaplağı yiyo ama yine de sinirlenmiyor aferinnnnnnn
neden kıs ööle deme zamöaı gelince olcak. tabii koca hakediyosaaaaaacanım allahımmmm hayırlısıyla doğurmanı nasip etsinn ben artık çocuk
düşünmüorum bilomusun
taktın klimaya hee,, ne istiyon kadının klimasından ..pullu pakizegöbekli marul vee topik başı karısıı ama başak karısı keşke öyle bir teknoloji olsa kişiye özel klima bütün heryerimizi soğutsa üstümüzde taşısak yakıtı ne olsa ki:44:
ama kışında ısıtmalı dimiiiii
kafaya şaplağı yiyo ama yine de sinirlenmiyor aferinnnnnnn
karılar hamişlik takvimimi okudumda bugün.
bebekim barbie ve ken bebek boyundaymış
ayy çok güzel anlatmşlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?