duruunnn yapmayıınn siz kardeşsinizz,nayırrr,noolamaazzz
inşallaaaahhhhhhhhhhhwalla bende doğalgaz düşündüm ama sürekli nasıl çıkaracazki kızcanım ALLAH bilyor ya ne yapıcaksın sağlık sorunu bu bak benimde bir sürü borcum oldu...ama sonu güzel olacak inşaallah,bebeğin gelecek hayırlısıyla..
duruunnn yapmayıınn siz kardeşsinizz,nayırrr,noolamaazzz
kız deme öleee prdn öle demicektim hakaret etmiş oldum snaırm espiriyle aram hiç yok anca yapmasını bilirim:)
kız o nikah sahnesindeydi karı karıştırdı ortalığı
inşallaaaahhhhhhhhhhh
bi espri yaptım
ortalık karıştı
Ewettttklimalı deli karı sevinç kaçtımı beni görünce
hee evet masrafsızkendinden klimalı
deli karılar
taktın klimaya hee,, ne istiyon kadının klimasından ..pullu pakizegöbekli marul vee topik başı karısıı ama başak karısı keşke öyle bir teknoloji olsa kişiye özel klima bütün heryerimizi soğutsa üstümüzde taşısak yakıtı ne olsa ki:44:
karılar sohbet güzel ama benm hast. gitmem gerek ayrıntılıya gircez
sizi seviyom oğlum ben
tünaydın kızlar..hayırlı cumalar..
hayirlu cumalar cnm
Huuuuuuuuuuuuuuuu nirde bu kizzzzzzxxx
meraktan oldurmeseneeeeee
Merhaba kızlar.
Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.
Hepinizi öptüm.
Merhaba kızlar.
Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.
Hepinizi öptüm.
kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz
hayırlı cumalar
kızlar bugün nedense çok halsizim ya şekerim düştü galiba uyku modundayım oruç çok zorladı beni bugün sizin nasıl gidiyor
Kizzzzz 2 kilo vermissin annem
aferin sanaaaa cizelgeni gordummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?