Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallaaaahhhhhhhhhhh
duruunnn yapmayıınn siz kardeşsinizz,nayırrr,noolamaazzz

kız deme öleee prdn öle demicektim hakaret etmiş oldum snaırm espiriyle aram hiç yok anca yapmasını bilirim:)

kız o nikah sahnesindeydi karı karıştırdı ortalığı

bi espri yaptım
ortalık karıştı

kızlar eroş kaçar ben bu akşam 17,30 da iğneye ordanda iftara davetlyiz oraya gidicem
belki gece gelememm
hayırlı iftarlar

klimalı deli karı sevinç kaçtımı beni görünce
Ewetttt
hee evet masrafsız kendinden klimalı

sensun deli ne kacacam ewe giristim dip bucak
kiskanc iste nolacak
karılar sohbet güzel ama benm hast. gitmem gerek ayrıntılıya gircez

sizi seviyom oğlum ben

Hayirli haberler wer

kiz hadis gelirsem o haruna kafa goz dalarim haaaaa
beydagli tatlim dunden kalanlari yicezzzz

mlxy gel artikkkkk

Merhaba kızlar.

Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.

Hepinizi öptüm.

anlamıştım zatenüüzlme ttalım rabbim nasip etsin sana işşallah hemencik vardır bundada bir hayır unutma umud allahtan vesvese şeytandan dedigin gibi

Hakkinda hayirlisi olsun cnm cok merak ettik kotu bisi oldugunu anladik uzulme sakin.
o hormin testlerini yaptir su bitkisel karisimdan al ne kaybedeceksin sonra bana bolbol dua edersin
ben ramazandan sonra alacam karisimimi

kızlar bugün nedense çok halsizim ya şekerim düştü galiba uyku modundayım oruç çok zorladı beni bugün sizin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…