Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım görmedim sayfa atlamadıda kız tecavüze girer paşa şuan gögsümde tşörtümü gagalıyo eşide kanepenin ucunda öle bakıyor
menüde neni var dur bir düşünüyümm:26::26:
kırmızı mercimek süzmesi pirinçli kabak yemegi yogurtlu makarna salatası kavun salata sütlaç

merak etme verirdimteyzesi yisin onu..olurmu başakçım ben inanki bu kk da tanıdığım tüm arkadaşlarımın bebiş sahibi olmalarına çok sewiniyorum iyikide anlatıyorsun...tabi kötü durumlarda da yine hepsine üzülüyorum inan bana bunu taa yüreğimin derinliklerinden söylüyorum

geçen oturma odasında sıkıştırmş beloşu adam dayanamamş benden duymş olma
kız duydum ondan zaten belinaygül dedim ya bugün ona

ellerine sağlık canımmm

keşke yakın olsakta sizleri iftara alsamhem beb yapraklarımı sardım dondurucuda hem 10 kiloluga vurduk yapragı

keşkee hergün birimizde toplanırdık,yemek anamızda var nasılsaa,ben dondurucuya koyunca sewmiyorum yaprağı,salamura yapıyorum..

tamam cnm inanıyorum sana tabiiki. ama işte anlatırken kaç kere siliyoprum yazdıklarımı, ayıpmı ediyorum anlatarak diye düşünüyorum.
sizinde okudukça mutlu olduğunuzu biliyorum ama insanın içi burkuluyor yine de.
kız duydum ondan zaten belinaygül dedim ya bugün ona

canım benimkide salamura sarıp koydum ablamı buluncaaslında bir arkadaşım vardı hamile canı çok istemişti ona yaptım ama bana çok uzak geçsin işşallah gidicem vericem garibe

neyse bu mesajada cevap yazayım öyle kaçayım...kuzuuumm anlıyorum seni, ama sakın öyle hissetme senin bebeğin,yalnızca senin değil tüm arkadaşlarımızın bebeği gözümüzün nuru,o yüzden sen yazdıkça bizde çok mutlu oluyoruz yazki burdaki arkadaşlarada umut olsungöbekli maruulll

son lafıda koymuşsun

tamam göbekli marulda kçar biras uyuyum sabak erken hortladımdı

son lafıda koymuşsun

tamam göbekli marulda kçar biras uyuyum sabak erken hortladımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…