sevabın gidiyo len yapma ne kaldı iftara
hoş geldin tatlım iftara ne yaptım
kız ne demek istedin anlamadım:44::44:kocam bugun ya sabah ola hayrola :60
sevabın gidiyo len yapma ne kaldı iftara
hoş geldin tatlım iftara ne yaptım
az kaldı kuzum sabret...ne haber kız belinaygül,biyere kaçamadın dimi kocandanne yapsın adamın canına tak etti zaar
kız ne demek istedin anlamadım:44::44:
hoşbuldumm...bugün anacığımın yanındaydım orda yaprak sardım kendimede getirdim yanınada soğuk çorba tamam kuzum ,sen ne yaptın bakalımm
yukardakını yazdınya kocandan kacamadın dımı dıye bende kocam bugun gecede dedım yarın da sabahda bulurum kacacak bı sebep
kaçamzsınkiii sanki dün kaçabilmiştee,belinaygül olmuşsun iştebelli olmaz bir bakarsın böyle hamiş olursun..
4 cnm kıstle ve yasmın hapı ıloe hamıs kalamam oyuzden kacıyorum
kafayı yicem ya gene görünmüyo sayfa paşadanda birşey yazımıyorumki karı koca klevyede kavga ediyolar bende onlardan yazamıyorum allahım görseniz ne ka şirin ler yaallah yavrularıma ömür versin işşallah şu köpük iizn versede bebekelri olsa yemin ettim paşayı milli oldugunu görüyüm bir çocuga çukulata vericem
kaçma kuzum sanki o iş sadece çocuk için mi yapılıyor..hem siz daha yeni evli sayılırsınız kıss...bak oyalıyorum seni işte zaman geçsinn..
canım istemıyo hava sıcak aksama kadar bayılıyrm yemek yedıkden sonrada yorgunluk cokuyo bende bıraz ıdare et sn ra gene cok yaparaz dedım onunda suratı aynen sole
aaaa haklı ama adam hadi 2 yada 3 gün olsa neyse,seni ne kadar idare edecek yanii...
ben görüyoomm...kız senin paşa hala milli olmadımıkaç gelin eskittinizz
Bu basak karisi detayliya girecekti niye cevap yazmiyorsa
gelmedıyse daha yada kaynansına gıtmıstr
daha gelmedinmi kızz göbekli marul
başaakkk hadi yaz annem oliş nasıldııı,birazdan çıkıcam amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?