Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

az kaldı kuzum sabret...ne haber kız belinaygül,biyere kaçamadın dimi kocandanne yapsın adamın canına tak etti zaar

kız ne demek istedin anlamadım:44::44:

hoşbuldumm...bugün anacığımın yanındaydım orda yaprak sardım kendimede getirdim yanınada soğuk çorba tamam kuzum ,sen ne yaptın bakalımm

yukardakını yazdınya kocandan kacamadın dımı dıye bende kocam bugun gecede dedım yarın da sabahda bulurum kacacak bı sebep

yukardakını yazdınya kocandan kacamadın dımı dıye bende kocam bugun gecede dedım yarın da sabahda bulurum kacacak bı sebep

kaçamzsınkiii sanki dün kaçabilmiştee,belinaygül olmuşsun iştebelli olmaz bir bakarsın böyle hamiş olursun..

kafayı yicem ya gene görünmüyo sayfa paşadanda birşey yazımıyorumki karı koca klevyede kavga ediyolar bende onlardan yazamıyorum allahım görseniz ne ka şirin ler yaallah yavrularıma ömür versin işşallah şu köpük iizn versede bebekelri olsa yemin ettim paşayı milli oldugunu görüyüm bir çocuga çukulata vericem

ben görüyoomm...kız senin paşa hala milli olmadımıkaç gelin eskittinizz

kaçma kuzum sanki o iş sadece çocuk için mi yapılıyor..hem siz daha yeni evli sayılırsınız kıss...bak oyalıyorum seni işte zaman geçsinn..

canım istemıyo hava sıcak aksama kadar bayılıyrm yemek yedıkden sonrada yorgunluk cokuyo bende bıraz ıdare et sn ra gene cok yaparaz dedım onunda suratı aynen sole

canım istemıyo hava sıcak aksama kadar bayılıyrm yemek yedıkden sonrada yorgunluk cokuyo bende bıraz ıdare et sn ra gene cok yaparaz dedım onunda suratı aynen sole

aaaa haklı ama adam hadi 2 yada 3 gün olsa neyse,seni ne kadar idare edecek yanii...

ben görüyoomm...kız senin paşa hala milli olmadımıkaç gelin eskittinizz

canım 3 karıyı aldık ama halen tık yok aslında yapıyoda köpügü degil kardesimde köpügü aldı geldi anca gagalıyo köpük len bıraksana bebgşn olsun bu arada maşşallah köpük geldi geleli kilo aldı oglumuz iyi bakıyor agzıyla besliyor ne zaman bunların bebekleri olucek yaikiside klevyenin üstünde oynaşıyolarheran ebekleri olabiliri dicem ama nerde

Bu basak karisi detayliya girecekti niye cevap yazmiyorsa

gelmedıyse daha yada kaynansına gıtmıstr

daha gelmedinmi kızz göbekli marul

deli karılar geldim ben

ama giremedim nete birazda uzun sürdü işim. beydağlı cım eczaneye gidemedim annem para vermedin napiyim:101: sen gittinmi

3kilo verdim gidip gelene kadarkilolar ter ter aktı gittiiiii

olişi gördümmm aynıda bana benziyoduuuuu.teknoloji ne güzel şey çok şükür herşey yolunda.

önümüzde sadece şeker yüklemesi kalmş başka bi testin falan filan olmıycak dedi doktor bakakta görek:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…