Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sana mı benzıyodu bence kaynana benzıyodur

canım benım rabbım kucagına almayı nasıp eder ıns

nasıl yani köpüğü beğenmiyo demek,tipi değil belkibeslemekle olurmu başka şeylerde lazım,sen bu paşaya kuvvet macunu filan yidir senin köpükte olsun köpükgül

canım istemıyo hava sıcak aksama kadar bayılıyrm yemek yedıkden sonrada yorgunluk cokuyo bende bıraz ıdare et sn ra gene cok yaparaz dedım onunda suratı aynen sole

allah seni delü karı
ben ne şeker yüklemesi yaptırabildim ne renkli doblöre girebildim

beydaglı akşama ne yemek yaptın
senin adına ina nçok sevindim darısı bizlere olsun işşallah keşke 7 kilomuda versemde emanetim benle olsa zamansız gitmesin işşallah artık canım çünkü çok acıyor

sana mı benzıyodu bence kaynana benzıyodur

canım benım rabbım kucagına almayı nasıp eder ıns

inşallah cnm Rabbim sana da bööle telaşlar nasib etsinnnnnnnnn.

yok kaynoşa benzemez yüzüne hiç bakmıyom benzmeesin diye

benzemez heralde

c nm Rabbim tez zamanda nasib eder inşalah üzülme

ammiinnnn..olacakmı dersinn...
olacak diyom annem tabiiki olacak :13:

cnm ne nedir bilmiyorum üzülme demekte boş. dua etmeye devam etcez Rabbim nasib edecek inşalllahhhhhh

nasıl yani köpüğü beğenmiyo demek,tipi değil belkibeslemekle olurmu başka şeylerde lazım,sen bu paşaya kuvvet macunu filan yidir senin köpükte olsun köpükgül
kız dedimki geçen eşime elimle tutup üstüne koysam tecavüze girir eşimin suratı aynen bukarı kafayı sıyırdın dedi aman dedim boşver bizim paşa kılıbık höyt dese gagasını vursa tutsa ensesinden çıksa üstüne vursa kırbacı bak nasıl hamile kalıyor
c nm Rabbim tez zamanda nasib eder inşalah üzülme

işşallah canım ya sen üzül diye yazmadım içimden öle geldi

hoşgeldiiinn ay çok sewindim başak karısıı inşaallah hayırlısıyla kucağına alırsın canımm..ewet bugün aşırı sıcak vardı dikkat et egeye annesi,ne güzel bak birde sana benziyomuşş...
ben eczaneye gittim sağol ,sana gel parayı al dedim gelmedin hem verseydin paranı yimez verirdik zaar

kız yazmıştım ben sana ne yaptığımı,hem ağlama sakın... anneme gittim bugün orda yaprak sardım ,kendimede getirdim yanınada ayran çorbası..sen ne yaptın bakalım...

yaptır kız yaptır madem oğlun yapmıyor ee bir kaynana olarak sen yaptır netçen yiwrum...

ayy bide paramı geri veremzdin falan korktum:18:

ayy olişin adınıda öğrendi teyzeleribizde hep kocamla Ege diyoruz. doktor olişe bi dosya hazırla dediydi, dosyasının üstüne de ege yazdım

bööle anlatıyorum kızlar özür dilerim yazsammı yazmasammı diye düşünüyorum inannın size de herzaman dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…