işin masa başı değildir umarım
Sen ne zaman aliyon kaynosu iftara
dayanamıyo karı bırakta kendisi konşsun avukat sevinçsende kalkıyonmu gece
geçmişi okusan sormazsın hergün sahur vakti burdayımavukat sevinç
ban en azından dediler nabersana apansız geldileer 3 eltimler 3 kaynanamlar 7 kişi 2 bizz 9 paşayla köpügüde sayarsak 11
köpük kim
inşallahhh canımmmmmm
kız ne üzülüyosun gelsinler de çıksınlar aradan işte iftarada çağırmadın demezler işte....
malaesefki masa başı ama zırt pırt kalkıyorum wc dir fotokopidir hep bi bahane buluyorum..
canım gerçegimi istiyorsun söylüyüm dinleyin beni şuan ddurumum yok lüksüm hiç yok eşim daha yeni krediyi ödedi pazartesi alıcak para onlara özel birşey yapmazsan burnumdan getiriler alışveriş nerden baksan dünya tutar pazara gidicez gitmesinede bakalım anladınızmı beni şimdiboş çorba veremem etsiz tavuksuz olmaz bu iş gittikte normal yemek verdiler diye başıma kalkarlar siz tanımıyosunzu onları helede eltimin dili yeter
geçmişi okusan sormazsın hergün sahur vakti burdayım
sana müstahak o zamanmenü için fikir vermiyom
git başak versin üstelik benim menüm hazırdı hiiiiç zorlanmadım
yimemiim tuzu da çok iyiyidi
sana müstahak o zamanmenü için fikir vermiyom
git başak versin üstelik benim menüm hazırdı hiiiiç zorlanmadım
yimemiim tuzu da çok iyiyidi
ramazan gireli ne kadar oldu şurda. ramazdan önce diyosss
köpük paşamın reşi canımhani benimvarya muhabbet kuşum rumuzum yaneköpük kim
ee yani insan kendini zorla iftara aldırırmıgeceden yap ısıtırsn ertesi güne
ewet kalkıyom olişi çişe felan götürüyom üstü açıkmı diye bakıyom sabaha kadar bahanem çok
köpük paşamın reşi canımhani benimvarya muhabbet kuşum rumuzum yane
canım ebn hiç sevmem yeminle ben çagırıcaktım şimdi oruç agzı tuzsuz olur ben en iyisi akşamı eşimle bir görüşüyüm ona göre yemekleri yapatım pilavı çorbayı yarın yaparım zeytnyaglı fasülye yapayım en iyisi sulu olaraktanda barbunya yemegi tavuk kızartayım patares kızartayım kompostu ve tatlıyıda akşamdan yapayım diyorum yufka alayım börek döşüyüm ay ben ne yapayım
cnm takma hiç misafir umduğunu diil bulduğunu yer, senin durumunu anlamayıp laf edeceklerse de etsinler kapa kulaklarını duyma hiç bişey... ne yapıyosan onu yap sen...canım gerçegimi istiyorsun söylüyüm dinleyin beni şuan ddurumum yok lüksüm hiç yok eşim daha yeni krediyi ödedi pazartesi alıcak para onlara özel birşey yapmazsan burnumdan getiriler alışveriş nerden baksan dünya tutar pazara gidicez gitmesinede bakalım anladınızmı beni şimdiboş çorba veremem etsiz tavuksuz olmaz bu iş gittikte normal yemek verdiler diye başıma kalkarlar siz tanımıyosunzu onları helede eltimin dili yeter
inşallahhhhh..inşalah pıhtılaşmasın
hayatım yabancı değillermiş hafta içi gelin müsait değiliz deseydin annem :44::44:
köpük paşamın reşi canımhani benimvarya muhabbet kuşum rumuzum yane
canım ebn hiç sevmem yeminle ben çagırıcaktım şimdi oruç agzı tuzsuz olur ben en iyisi akşamı eşimle bir görüşüyüm ona göre yemekleri yapatım pilavı çorbayı yarın yaparım zeytnyaglı fasülye yapayım en iyisi sulu olaraktanda barbunya yemegi tavuk kızartayım patares kızartayım kompostu ve tatlıyıda akşamdan yapayım diyorum yufka alayım börek döşüyüm ay ben ne yapayım
Sabaha kadar oturdunuz aksama kadar yatarsiniz artik deli karilarr
karilar ben bugun iftara davetliyim ogleden sonra giderim azcik ew sahibinede yardim etmek gerekli dimi
merak etmeyin beni anacim...
merak ederseniz yakin arkadaslarima sorun feyisten mesaj atarlar bana
Karilar kas aliyom cook guzel alirim kas aldirmak isteyen siraya girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?