Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dayanamıyo karı bırakta kendisi konşsun avukat sevinçsende kalkıyonmu gece

geçmişi okusan sormazsın hergün sahur vakti burdayım
ban en azından dediler naber sana apansız geldileer 3 eltimler 3 kaynanamlar 7 kişi 2 bizz 9 paşayla köpügüde sayarsak 11

sana müstahak o zaman menü için fikir vermiyom
git başak versin üstelik benim menüm hazırdı hiiiiç zorlanmadım
yimemiim tuzu da çok iyiyidi

inşallahhh canımmmmmm

kız ne üzülüyosun gelsinler de çıksınlar aradan işte iftarada çağırmadın demezler işte....

canım gerçegimi istiyorsun söylüyüm dinleyin beni şuan ddurumum yok lüksüm hiç yok eşim daha yeni krediyi ödedi pazartesi alıcak para onlara özel birşey yapmazsan burnumdan getiriler alışveriş nerden baksan dünya tutar pazara gidicez gitmesinede bakalım anladınızmı beni şimdiboş çorba veremem etsiz tavuksuz olmaz bu iş gittikte normal yemek verdiler diye başıma kalkarlar siz tanımıyosunzu onları helede eltimin dili yeter

hayatım yabancı değillermiş hafta içi gelin müsait değiliz deseydin annem :44::44:

ramazan gireli ne kadar oldu şurda. ramazdan önce diyosss

köpük paşamın reşi canımhani benimvarya muhabbet kuşum rumuzum yane
ee yani insan kendini zorla iftara aldırırmıgeceden yap ısıtırsn ertesi güne

canım ebn hiç sevmem yeminle ben çagırıcaktım şimdi oruç agzı tuzsuz olur ben en iyisi akşamı eşimle bir görüşüyüm ona göre yemekleri yapatım pilavı çorbayı yarın yaparım zeytnyaglı fasülye yapayım en iyisi sulu olaraktanda barbunya yemegi tavuk kızartayım patares kızartayım kompostu ve tatlıyıda akşamdan yapayım diyorum yufka alayım börek döşüyüm ay ben ne yapayım

daha napcan deli karı

cnm takma hiç misafir umduğunu diil bulduğunu yer, senin durumunu anlamayıp laf edeceklerse de etsinler kapa kulaklarını duyma hiç bişey... ne yapıyosan onu yap sen...

inşalah pıhtılaşmasın
inşallahhhhh..

hatunlar ben biraz çıkıp evimi toparlayım görüşürüz sonra çok konuşmayın okuması zor olmasın hadi çıkın sizde

hayatım yabancı değillermiş hafta içi gelin müsait değiliz deseydin annem :44::44:

kovar gibi olmaz demin dedim hiç kimseyi göresim yok deidm iyi maden bizde yarın gelicektik ama gelmeyelim dedi lafı soktu yeni eltimi iftara almış kaynanam eltimlerede demiş bize demedi ayrım yaptıiçim okadar soguduki onlara yüzleri görmesem özlemem yeni eltime gitmişler iftara eltimede demişler sizde gelin diye bize diyen yok neden ayrımcılık yapıyor zaten beni istemdi başka memleketliyim diyebenim günahım neydi evleri ogullarının üstüne verdi kaynanam bizikini vermediistemiyorum gelmesinler

senin olişin işeme performansı nasıl hala dağı taşı deliyomu

bak hayatım
güzelll bir çorba yap hepsinin damak tadına uyacak klasik bişi
börek yap tepsi böreği
fırında sebzeli tavuk yap gögüsü küp küp doğra patates havuç bezelye ve arpacık sogan koy avcarla
yanına nohutlu pirinç pilavı yap
salata ve ayran tamam bu kadar yeter
zeytinyağlı fasülye de yapabilirsin

zaten üstüne çay verirsin bide kadayıf al tepsiye bas

Sabaha kadar oturdunuz aksama kadar yatarsiniz artik deli karilarr

ben yenı kalktım halanda uykum var salak gıbıyım

karilar ben bugun iftara davetliyim ogleden sonra giderim azcik ew sahibinede yardim etmek gerekli dimi
merak etmeyin beni anacim...
merak ederseniz yakin arkadaslarima sorun feyisten mesaj atarlar bana

Karilar kas aliyom cook guzel alirim kas aldirmak isteyen siraya girsin

kaşların senın cok güzel hep öyle kavıslı kasım olsun ısterdımm benım kaslarıda al :115::115:

tünaydınn kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…