Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam cnm ben konşmam. ama sevinçte çok çene var herkesin yerine konuşuyo bilmem nasıl olcak

neyse ya oruç agız konuşmuyum günaha giricem daha beni anlayan anladı zaten anlamayanlar keyfi bilir ben evi topluyum etrafı halledeyim yemekleri düşünüyüm en iyisi sonra işim biterse gelirim görüşürz

fırt fırt karı sen hayatta pıhtılaşmazsın

ööle deyince canım albeni çekti
gel bende var metroda var
yaaa niye ayrımcılık yapmış aynı bizimkiler
canım bazı şeylere istemeye istemeye katlanıyoruz işte napacan kayınannen durumunuzu bilmiyormu hayatım

senin olişin işeme performansı nasıl hala dağı taşı deliyomu

hemde nasıllllllllll

tamam cnm ben konşmam. ama sevinçte çok çene var herkesin yerine konuşuyo bilmem nasıl olcak
:99: ben çok konuşmamkiiii :107::107::107::107::107::107::107::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
neyse ya oruç agız konuşmuyum günaha giricem daha beni anlayan anladı zaten anlamayanlar keyfi bilir ben evi topluyum etrafı halledeyim yemekleri düşünüyüm en iyisi sonra işim biterse gelirim görüşürz

tmm canım sakin ol oku üfle işe öyle giriş

ben yenı kalktım halanda uykum var salak gıbıyım

kaşların senın cok güzel hep öyle kavıslı kasım olsun ısterdımm benım kaslarıda al :115::115:

tünaydınn kızlarr
tşk ederim hayaım alırım parlatırım misss olurrrr
sende de maaşallah ne sorsam var!

doğru evde oliş olunca abur cubur herşey olur
evet ama günde 1 tane hakkı var ben öyle hazır şeyler yedirmem meyveli yoğurdunu bile kendim yaparım
<ayyy benmde çıkmam gerek karılar gelcem yine

karılar bana müsaade kalkıp duş alayım olişide duş aldırıp hazırlayayım iftara gidiyom
istediğiniz kadar konuşun ben okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…