cnm takma hiç misafir umduğunu diil bulduğunu yer, senin durumunu anlamayıp laf edeceklerse de etsinler kapa kulaklarını duyma hiç bişey... ne yapıyosan onu yap sen...
inşallahhhhh..
hatunlar ben biraz çıkıp evimi toparlayım görüşürüz sonra çok konuşmayın okuması zor olmasın hadi çıkın sizde
cnm takma hiç misafir umduğunu diil bulduğunu yer, senin durumunu anlamayıp laf edeceklerse de etsinler kapa kulaklarını duyma hiç bişey... Ne yapıyosan onu yap sen...
Inşallahhhhh..
Hatunlar ben biraz çıkıp evimi toparlayım görüşürüz sonra çok konuşmayın okuması zor olmasın hadi çıkın sizde
gel bende var metroda varfırt fırt karı sen hayatta pıhtılaşmazsın
ööle deyince canım albeni çekti
kovar gibi olmaz demin dedim hiç kimseyi göresim yok deidm iyi maden bizde yarın gelicektik ama gelmeyelim dedi lafı soktu yeni eltimi iftara almış kaynanam eltimlerede demiş bize demedi ayrım yaptıiçim okadar soguduki onlara yüzleri görmesem özlemem yeni eltime gitmişler iftara eltimede demişler sizde gelin diye bize diyen yok neden ayrımcılık yapıyor zaten beni istemdi başka memleketliyim diye benim günahım neydi evleri ogullarının üstüne verdi kaynanam bizikini vermedi istemiyorum gelmesinler
senin olişin işeme performansı nasıl hala dağı taşı deliyomu
ben yenı kalktım halanda uykum var salak gıbıyım
tünaydınn kızlarr
:99: ben çok konuşmamkiiii :107::107::107::107::107::107::107::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:tamam cnm ben konşmam. ama sevinçte çok çene var herkesin yerine konuşuyo bilmem nasıl olcak
neyse ya oruç agız konuşmuyum günaha giricem daha beni anlayan anladı zaten anlamayanlar keyfi bilirben evi topluyum etrafı halledeyim yemekleri düşünüyüm en iyisi sonra işim biterse gelirim görüşürz
gel bende var metroda var
hemde nasıllllllllll
:99: ben çok konuşmamkiiii :107::107::107::107::107::107::107::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
ben yenı kalktım halanda uykum var salak gıbıyım
kaşların senın cok güzel hep öyle kavıslı kasım olsun ısterdımm benım kaslarıda al :115::115:
tünaydınn kızlarr
sende de maaşallah ne sorsam var!
doğru evde oliş olunca abur cubur herşey olur
<ayyy benmde çıkmam gerek karılargelcem yine
bu delı karı basak gecmısı okumadı mı hayret bırbırmızı gordugumuze bısı dmedı
diyemedi zaaar ama dumanla kucaklaştık diye laf etti
gel sanada sarılayım
kız belinay mor salonuna bayıldım
bide dudağındaki rujaaa:108::108::108:
msj bırden fazla cıkmıs kussura bakmayın kızlarr vereyım rujumu canımmbende kactım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?