Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eroşşş kız naylon terliklerin nasıl memnunmusunnnnnnnnnnnn

deli karılar

yanayım yanayımmmm babutsaaaaaaaaaaaaaaa

eroşşşş gel kızz beraber sööliyekkkkkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
kızlar ben geldim hiç bir iş yapmadım sinirimden anca dolamyı pişirdim yaprak dolamsını canımhiç birşey istemiyor menü bildiiriyim diye girdim

1-tarhana çorbası
2-zeytinyaglı taze fasülye yemegi
3-nohutlu pirinç pilavı
4-sütlü irmik tatlısı
5-salata yogurt
6-amasya çöregi hsahaslı mayaılı yapıcem
7-kola yedigün
8 zeytinyaglı yaprak sarması
9- patates biber patlıcak kızarması ve tavuk köftesi yapıcem
işte yarınki menüm menüm nasılkızlar degerlendirin bakalım

yutkunuyorum suan paşaaaa benide çağırrr yarınaaaaa sabahtan atlar gelirim kız olmazmııııı...

görmedim kuzumm

eroşun yumoşlar büyümüşmü acepp :26::26::26:
büyümş büyümş kuzum inşallahhhhhh pozitif düşünüyorum pozitif oluyorrrrr

bu nelen deli karıı

çok bile yapmışın aslında ikram etmek çok sevap misafire
misafir kim olursa olsun bol bol ikrammmm Allah cömertleri çok sever

misafir de bereketiyle gelirrrrrrr

hem m,safir getirdiği 10 bereketin 1 ini yermiş, 9unu misafir olduğu yere bırakırmışAllah kabul etsin ikramlarını

ama çöreği demiyeydin iyiydi kuzum yaaa canım çektiiiiiiiii annem gibi güzel yapabiliyonmu bari

gel misafir ediyim seni bende gör güzel yapabiliyormuyum annemden sonra ben geliyorum benden büyük ablam benden güzel yapamıyo bu topigin karıları nerde acep:44::44:ben çıkıyorumkızlar düüdklüye nohutu attım pişiyo tatlıyıda yapıcam kompostada yapıcam ayıp olmasın neme lazım dolmayı pişirdim enfes olmuş parmaklarınız yersiniz yemek takımlarım temiz ama gene yıkıcam elimden geçsin bir güzel şöyle şov yapayım benimkiler görsünler amasyalı nasılolurmuş evide temizledi oh miss yiyosa bir kulp bulsunlar iftara yakın anca gellrim dedi eltigil kaynanam erken gelir kanımca bakıcezolurda gelemezsem sevinç karısı demez polise haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…