Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benimde 9 ay oldu doktora gittin mi hiç

gıttım cnm troıd ve prolaktın sorunum vardı hallettık onları bu ay klomen kullanmısıtm bakalım artık adet olunca gel demıştı doktor.. sne gıttınmı bu arada kaç yasındasın kaç senelık evlısın:26:

ya forumda okadar çok vakit geçiriyorum ama doğru düzgün kimseyi tanımıyorum..bakıyorum herkes birbirini tanıyo muhabbet koyu falan..çok hoşuma gidiyo:2:

ya forumda okadar çok vakit geçiriyorum ama doğru düzgün kimseyi tanımıyorum..bakıyorum herkes birbirini tanıyo muhabbet koyu falan..çok hoşuma gidiyo:2:

e tanısalıım ozaman kuzum ben ıstanbuldanım 30 yasındayım bır senedır felan bebek dusunuyom daha tutturamadım sen kımsın pekı

vılma kız sende mı troıt varrr ne ılacı kullanıysn

annem gel takıl bızee

ben 25 yaşındayım canım 1 yıllık evliyim doktora gittim bendede eşimdede bi sorun yok

:) ben adapazarındanım.24 yaşındayım..evliyim kasımda 3 sene olcak.bebeğim yok.pkolum. aşılama yaptırdım ağustosun 8ini bekliyorum sonuç için : )

:) ben adapazarındanım.24 yaşındayım..evliyim kasımda 3 sene olcak.bebeğim yok.pkolum. aşılama yaptırdım ağustosun 8ini bekliyorum sonuç için : )

basak gelınce senı lısteye alsın canım gel sureklı sohbet ederız ılk sayfaya bakarsan bizimde bilgilerimiz varrr

ben 25 yaşındayım canım 1 yıllık evliyim doktora gittim bendede eşimdede bi sorun yok

eh ne guzel işte artık vaktını beklıycen vaktı olunca gelır

ay banada doktor klomen verdıydı gecen ay kullamıştım bu ay asılama onerebılırım demıştı.. nasıl oluyo bu iş esın o gunmu verıyo spermı bı ara gıdıp verse oluyomu:26::26::26:

merhaba kızlar ben de 1 yıllık evliyim 6-7 aydır ugrasıyoz bişe yok.. eşim de ben de gittim doktora sorun yok.. adetken gel demişti bi de doktor pazartesi gidicem bakam ne olacakkk

merhaba kızlar ben de 1 yıllık evliyim 6-7 aydır ugrasıyoz bişe yok.. eşim de ben de gittim doktora sorun yok.. adetken gel demişti bi de doktor pazartesi gidicem bakam ne olacakkk

bend epazartesı gıtcem sanırım hadı rastgele sımdıden haber et bızede durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…