Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar ben de 1 yıllık evliyim 6-7 aydır ugrasıyoz bişe yok.. eşim de ben de gittim doktora sorun yok.. adetken gel demişti bi de doktor pazartesi gidicem bakam ne olacakkk

mrb canım erkenmıs daha inş olur adetlı eken hormalra bakacakdır

ay banada doktor klomen verdıydı gecen ay kullamıştım bu ay asılama onerebılırım demıştı.. nasıl oluyo bu iş esın o gunmu verıyo spermı bı ara gıdıp verse oluyomu:26::26::26:

ogun içinde oluyo herşey.çünkü spermler en fazla 1 saat içinde sana aşılanmalı yoksa sperm o saatten sonra bi işe yaramıyo ölüyo..biz sabah 7de gittik.eşim sperm verdi.saat 9 gibide aşılamam yapıldı..hiçbir ağrı sızı yaşamadım ben.çok basit bişey..

bende eylulden sonra asılma düşünüyorum inş gerek klmazda

kız vılma troıtını sormustu azdınmı benmı goremedım :26::26:

canım kaç paraya yaptırdın aşılamayı

mrb canım erkenmıs daha inş olur adetlı eken hormalra bakacakdır

merhaba vilmaa :) sen de mi pazartesi gitcen neden cagırdı ki? belinaysu ama istedigin saatte gel dediydi heralde kan tahlili yapmıcak alttan bakacak.. alttan mı bakar yaa hiç daha önce olmadı böle bişe :18:

gittiğim kadın doğum hastanesinde spermleri aşılamaya hazırlıcak bölüm yoktu.spermleri başka biyer hazırladı hastanenin önerdiği.500 tlye yapıldı.ssk karşılamadı anlican..

merhaba vilmaa :) sen de mi pazartesi gitcen neden cagırdı ki? belinaysu ama istedigin saatte gel dediydi heralde kan tahlili yapmıcak alttan bakacak.. alttan mı bakar yaa hiç daha önce olmadı böle bişe :18:

kuzum adetın 2 veya 3 günü gidiliyo istedıgın saate git kan vereceksın hormanlarına bakacak yanı o kanda hormanlara bakacak alttanda muane olursun yumurtalıklara bakar sorun varmı dıye

canım ben klomen kullandım bua y yanı yumurta arttırıcı bır tur ılac bazen kıst olusturma ıhtımalı varmış ona bakacak muhtemeln ortalık temızmı dıye bu ay catlatma ığnesı vurcaktı bakalım:26::26:

kuzum adetın 2 veya 3 günü gidiliyo istedıgın saate git kan vereceksın hormanlarına bakacak yanı o kanda hormanlara bakacak alttanda muane olursun yumurtalıklara bakar sorun varmı dıye

daha önceden ultrasonla bakmıstı üstten bi sorun yok demişti bi de adetken gel demişti martta gitmiştim ilk. gitmedim keşke önceden gideydim hep aksattım olur olur diye..

Bak bu mrsajinla kimsr ilgilenmemis elime dustunmu haber veririm ben polise jandarmaya
sevıncc kız bicibici ne nasıl yapılıyo cok merak edıyorummm
super bir yaz tatlisi diyrbilirim bir ara anlatayim
kızlarr ben kırmızı kart yedım
Uzulme sakin hayirlisi zaten bir sonraki aya sansin yuksek canim
sevınc kızz bugun yattın mı ne yaptın neden gelmedınn

Gizzz ne uyumasi iftara davetliydim yeni geldim olisi uyuttum kocise bisiler hazirladim damladim

eh ne guzel işte artık vaktını beklıycen vaktı olunca gelır

ay canım gormemısım kusura bakma bende troıt var 3 ayda bı kontrole gıdıyorum gecen ay dok artık her ay gel dedı klomene baslamsıtım cocukl olursa dıye euthyrox25 hergun ıcıyorummm

catlama ignesi mi gidem bakam bana neler dicekk.. benim eşimin hersey normalde ileri sperm hızı %30. onun için trental kullanıyo.. bilmem bi etkisi var mıdır

daha önceden ultrasonla bakmıstı üstten bi sorun yok demişti bi de adetken gel demişti martta gitmiştim ilk. gitmedim keşke önceden gideydim hep aksattım olur olur diye..

canım hersey allattan bellı oluyo ustten traşş bısey yoktur inş.. sadece turp gıbı yumoşların vardır

bende dıdım bu kız nerde kaldııı kız ben bıcı bıcı ısytm hep adını duymusumur ama yemek ve gormek nasıp olmadı

catlama ignesi mi gidem bakam bana neler dicekk.. benim eşimin hersey normalde ileri sperm hızı %30. onun için trental kullanıyo.. bilmem bi etkisi var mıdır

benımkınınde ılerı yuzde yırmı yavas hareketlı yuzde 16. normal yolla hamıle kalmak ıcın bu ıkısının toplamının yuzde yırmı olması yeterlı dedı doktor

canım hersey allattan bellı oluyo ustten traşş bısey yoktur inş.. sadece turp gıbı yumoşların vardır

walla bi de alttan baksın olmadı da anlayalım neymiş ne degilmiş:) sizin extra yaptıgınız bişeler var mı hamilelik için eşinize kendinize? şu eşimm bi sigarayı bırakaydı iyidiiiiiiii

bende gecen ay ılk klomene basladım 14 gunu gıttık yumoşlar 19 m dok cok ıyı dedı catlama ignesını bastıı göbüşüme dedı gıt gecıkırken gebesın tabı kırmızı kartı yedım

dok bı gıttım kı nur topu gıbı 4 cm kısım olmus dok bu ay tedavıyı bırak tı

cnm zaten onceden gıtsen 1 sne dolmayınca bakmıyolar adetlı ıken gorun bakalım inş sorun cıkmaz

benımkınınde ılerı yuzde yırmı yavas hareketlı yuzde 16. normal yolla hamıle kalmak ıcın bu ıkısının toplamının yuzde yırmı olması yeterlı dedı doktor

bizimde hızlı 30 yavas 25 miş... trental verdi ona ama ürolog.. kullanıyo onu

Gizz belinay bici bici yi hic gormemissin nerden duydunda canin cekti
cnm nisastayi pisirip tepsiye dokuyorlar o donuyor koyu puding kivaminda ondan birax kesip kup kup dogruyorsun tabaga ustune buzu trasliyorsun kar gibi ozel bir aletle koyuyorsun gul suyu serbeti dokuyorsun pudra sekerii dikuyorsun buzz gibi bir tatli isteyen ustune muz dogruyor veya badka meyvelerle susluyor ohhh canimi istettin kari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…