merhaba kızlar ben de 1 yıllık evliyim 6-7 aydır ugrasıyoz bişe yok.. eşim de ben de gittim doktora sorun yok.. adetken gel demişti bi de doktor pazartesi gidicem bakam ne olacakkk
ay banada doktor klomen verdıydı gecen ay kullamıştım bu ay asılama onerebılırım demıştı.. nasıl oluyo bu iş esın o gunmu verıyo spermı bı ara gıdıp verse oluyomu:26::26::26:
ogun içinde oluyo herşey.çünkü spermler en fazla 1 saat içinde sana aşılanmalı yoksa sperm o saatten sonra bi işe yaramıyo ölüyo..biz sabah 7de gittik.eşim sperm verdi.saat 9 gibide aşılamam yapıldı..hiçbir ağrı sızı yaşamadım ben.çok basit bişey..
ogun içinde oluyo herşey.çünkü spermler en fazla 1 saat içinde sana aşılanmalı yoksa sperm o saatten sonra bi işe yaramıyo ölüyo..biz sabah 7de gittik.eşim sperm verdi.saat 9 gibide aşılamam yapıldı..hiçbir ağrı sızı yaşamadım ben.çok basit bişey..
mrb canım erkenmıs daha inş olur adetlı eken hormalra bakacakdır
merhaba vilmaa :) sen de mi pazartesi gitcen neden cagırdı ki? belinaysu ama istedigin saatte gel dediydi heralde kan tahlili yapmıcak alttan bakacak.. alttan mı bakar yaa hiç daha önce olmadı böle bişe :18:
bende eylulden sonra asılma düşünüyorum inş gerek klmazda
kız vılma troıtını sormustu azdınmı benmı goremedım :26::26:
merhaba vilmaa :) sen de mi pazartesi gitcen neden cagırdı ki? belinaysu ama istedigin saatte gel dediydi heralde kan tahlili yapmıcak alttan bakacak.. alttan mı bakar yaa hiç daha önce olmadı böle bişe :18:
kuzum adetın 2 veya 3 günü gidiliyo istedıgın saate git kan vereceksın hormanlarına bakacak yanı o kanda hormanlara bakacak alttanda muane olursun yumurtalıklara bakar sorun varmı dıye
Bak bu mrsajinla kimsr ilgilenmemis elime dustunmu haber veririm ben polise jandarmayagel misafir ediyim seni bende gör güzel yapabiliyormuyumannemden sonra ben geliyorum benden büyük ablam benden güzel yapamıyo bu topigin karıları nerde acep:44::44:ben çıkıyorumkızlar düüdklüye nohutu attım pişiyo tatlıyıda yapıcam kompostada yapıcam ayıp olmasın neme lazım dolmayı pişirdim enfes olmuş parmaklarınız yersiniz yemek takımlarım temiz ama gene yıkıcam elimden geçsin bir güzel şöyle şov yapayım benimkiler görsünler amasyalı nasılolurmuş evide temizledi oh miss yiyosa bir kulp bulsunlar iftara yakın anca gellrim dedi eltigil kaynanam erken gelir kanımca bakıcez olurda gelemezsem sevinç karısı demez polise haber verin
super bir yaz tatlisi diyrbilirim bir ara anlatayimsevıncc kız bicibici ne nasıl yapılıyo cok merak edıyorummm
Uzulme sakin hayirlisi zaten bir sonraki aya sansin yuksek canimkızlarr ben kırmızı kart yedım
sevınc kızz bugun yattın mı ne yaptın neden gelmedınn
eh ne guzel işte artık vaktını beklıycen vaktı olunca gelır
canım ben klomen kullandım bua y yanı yumurta arttırıcı bır tur ılac bazen kıst olusturma ıhtımalı varmış ona bakacak muhtemeln ortalık temızmı dıyebu ay catlatma ığnesı vurcaktı bakalım:26::26:
daha önceden ultrasonla bakmıstı üstten bi sorun yok demişti bi de adetken gel demişti martta gitmiştim ilk. gitmedim keşke önceden gideydim hep aksattım olur olur diye..
Bak bu mrsajinla kimsr ilgilenmemis elime dustunmu haber veririm ben polise jandarmaya
super bir yaz tatlisi diyrbilirim bir ara anlatayim
Uzulme sakin hayirlisi zaten bir sonraki aya sansin yuksek canim
Gizzz ne uyumasi iftara davetliydim yeni geldim olisi uyuttum kocise bisiler hazirladim damladim
catlama ignesi mi gidem bakam bana neler dicekk.. benim eşimin hersey normalde ileri sperm hızı %30. onun için trental kullanıyo.. bilmem bi etkisi var mıdır
canım hersey allattan bellı oluyo ustten traşşbısey yoktur inş.. sadece turp gıbı yumoşların vardır
canım ben klomen kullandım bua y yanı yumurta arttırıcı bır tur ılac bazen kıst olusturma ıhtımalı varmış ona bakacak muhtemeln ortalık temızmı dıyebu ay catlatma ığnesı vurcaktı bakalım:26::26:
daha önceden ultrasonla bakmıstı üstten bi sorun yok demişti bi de adetken gel demişti martta gitmiştim ilk. gitmedim keşke önceden gideydim hep aksattım olur olur diye..
benımkınınde ılerı yuzde yırmı yavas hareketlı yuzde 16. normal yolla hamıle kalmak ıcın bu ıkısının toplamının yuzde yırmı olması yeterlı dedı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?