Uzulme canim biz burdayiz yalniz degilsin
ben sahurdan once ac karınla ıcıyom.. kız zararı yok hamıleleığe felan benı doktorum dahılıyeye yonlendırdı oda dedıkı hamıle kalanlarada aynı tedavı uygulanıyo ama hamıleleıkten once tedavı edılmesı daha ıyı sanslısın bır yerde dedı cocuğun fızıksel özellıkle zıhınsel gelısımını engellıyomuş panık yok yanı allahın sevgılı kuluyus
bende öle düşündüydüm olmayınca ama bısey cıkmadı aklına kötu sey getırme.. ayrıca yumurta takıbıde yapması lazım doktorun yumurta oluyomu dahada önemlısı catlıyomu
yaparim kiz o pudra sekeri buzun ustunde super oluyooooo gul suyu ile bulusuncaa
yok bebeğim ya ne demek bızde bızden oncekılere sorarak öğrendık. sımdı adetlıyken alttan yumurtalıklarına bakıyo. sonra adetın 10. gununde sonra senı cağırıp bazen bır kere bazen bırkaç gun arayla yumurtalarına bakıyo alttan. ıyı yumurta 22 mm denır. ozaman catlıyomuş. eğer bır ayda catlamadığını tespıt ederse ertesı ay yıne yumurtanı takıp edıp iğne yapıyo
bugun kı gibi gec gelırsenız sorarımama zaten feys bılıyom oralara yazarım artık
bana dok hamılelık boyunca ıceceksın dahıle bolume gıttım kız engellıyomuu tedavı gormesenn
:125::125::125: afıyetle yerım bende
evet cnm hamıle kalmayı engellıyo troıd hormonuda değerine gore.. ben takıp altındayım. bu ayda değerlerım normal cıkarsa doktorum bır ay ara verıp bakacaz dedı eğer değerler normal kalırsa bısey yapmaya gerek yok ama hamıle kalırsam her ay bakıcaz değerlere doğurana kadar
ya siz benim durumdan haberdar olmadığım bişey yazışıyodunuz ondan yoksa burdayım..davulcunun o güzel ritmini dinliyodum
inş engel degıldır ya ılacımı arada unutyorum ama sureklı duzenlı kullanıyorum su sıpalar bı geleydı
ben nedense davulcunun o güzel ritmini sevmiyorumm ama ürkütücü geliyogece gece
ben hep mutfak masasınız uzerınde tutuyom cunku gormeyınce bende unutuyom.. masanda olunca gozume carpıyo ılla bıde folık asıtım var.. ya ben demın wc ye gırdım sifonu cekcektım tam ıcınde tuhaf seyler gördum sankı:44::44:acaba gerıye bıseymı kustu tuvalet yoksam ben kum desem kum değil parcuk purcuk bıseymı ısedım allahımmm ölücekmıyımmm:26::26:
ne yaptın kız kendini öldürdün
nasıl bişeydıkı idrarında mı canım kum falan mı döküyosun pazt dok anlat bunları canım:44:
zaten baktım acaba arkasında silahla çal falan diye birimi var diye..insanda azcık ritim duygusu olur : D
ne bılem kız ben kum dokmedım kı hayatımda adet olcam ya heralde oncen bıseyler yolladı gercı peceteye kan gelmedı sarı sarı ıdrar bulaşıyo okadar.. benım adetım de bı tuhaf zaten her ay baska baska sekıllerde gelıyo
gece her yer sessız bıtek davul oda gümm gümm diye ben hıc sevmıyrum esımde rahatsız oluyo uyku arasında bugun davulcu para istemeye geldı dıyo hıc sevmem sesını ama el emegı vereyım
ya benım hep kahverengı bır akıntı yollar sonra bır gun moaö verır sonra bıdaha yollar bazen ıkı gun az az kahverengı gelır sonra ucuncu gun boşalır oanlamda dedım hatta kaç keresınde yerleşme lekesı sanıp umutlanmıştım ama alıştım artık adet habercısıkuzum demekki bi sorun var ben reglımde bı gun olurda gelmezdı 3 az gelırdı az görmeye basladım o şekılde troıtı ögrendım ilacımı alamyım hemen azalıyo
erken gelmiş sizin davulcu arsızmışhe valla güm güm vuruyo davula insan noldunu şaşırıyo
bide son günlerde mi geliyodu hatta arefedemı ne gelıyo güzel bi gelenek ama ben kokruyom yanı davulla kalkan varmıdır acaba :26::26::26:
ya benım hep kahverengı bır akıntı yollar sonra bır gun moaö verır sonra bıdaha yollar bazen ıkı gun az az kahverengı gelır sonra ucuncu gun boşalır oanlamda dedım hatta kaç keresınde yerleşme lekesı sanıp umutlanmıştım ama alıştım artık adet habercısı
kuzum demekki bi sorun var ben reglımde bı gun olurda gelmezdı 3 az gelırdı az görmeye basladım o şekılde troıtı ögrendım ilacımı alamyım hemen azalıyo
bide son günlerde mi geliyodu hatta arefedemı ne gelıyo güzel bi gelenek ama ben kokruyom yanı davulla kalkan varmıdır acaba :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?