Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Uzulme canim biz burdayiz yalniz degilsin

bugun kı gibi gec gelırsenız sorarım ama zaten feys bılıyom oralara yazarım artık

bana dok hamılelık boyunca ıceceksın dahıle bolume gıttım kız engellıyomuu tedavı gormesenn

yaparim kiz o pudra sekeri buzun ustunde super oluyooooo gul suyu ile bulusuncaa

:125::125::125: afıyetle yerım bende

peki yumurta catlamazsa adet kanaması olur mu yine ? benim adetim cok düzenli 28 gün hiç şaşmaz

evet cnm hamıle kalmayı engellıyo troıd hormonuda değerine gore.. ben takıp altındayım. bu ayda değerlerım normal cıkarsa doktorum bır ay ara verıp bakacaz dedı eğer değerler normal kalırsa bısey yapmaya gerek yok ama hamıle kalırsam her ay bakıcaz değerlere doğurana kadar

inş engel degıldır ya ılacımı arada unutyorum ama sureklı duzenlı kullanıyorum su sıpalar bı geleydı

ya siz benim durumdan haberdar olmadığım bişey yazışıyodunuz ondan yoksa burdayım..davulcunun o güzel ritmini dinliyodum

inş engel degıldır ya ılacımı arada unutyorum ama sureklı duzenlı kullanıyorum su sıpalar bı geleydı

ben hep mutfak masasınız uzerınde tutuyom cunku gormeyınce bende unutuyom.. masanda olunca gozume carpıyo ılla bıde folık asıtım var.. ya ben demın wc ye gırdım sifonu cekcektım tam ıcınde tuhaf seyler gördum sankı:44::44:acaba gerıye bıseymı kustu tuvalet yoksam ben kum desem kum değil parcuk purcuk bıseymı ısedım allahımmm ölücekmıyımmm:26::26:

ne yaptın kız kendini öldürdün

nasıl bişeydıkı idrarında mı canım kum falan mı döküyosun pazt dok anlat bunları canım:44:

ne yaptın kız kendini öldürdün

nasıl bişeydıkı idrarında mı canım kum falan mı döküyosun pazt dok anlat bunları canım:44:

ne bılem kız ben kum dokmedım kı hayatımda adet olcam ya heralde oncen bıseyler yolladı gercı peceteye kan gelmedı sarı sarı ıdrar bulaşıyo okadar.. benım adetım de bı tuhaf zaten her ay baska baska sekıllerde gelıyo

zaten baktım acaba arkasında silahla çal falan diye birimi var diye..insanda azcık ritim duygusu olur : D

gece her yer sessız bıtek davul oda gümm gümm diye ben hıc sevmıyrum esımde rahatsız oluyo uyku arasında bugun davulcu para istemeye geldı dıyo hıc sevmem sesını ama el emegı vereyım

kuzum demekki bi sorun var ben reglımde bı gun olurda gelmezdı 3 az gelırdı az görmeye basladım o şekılde troıtı ögrendım ilacımı alamyım hemen azalıyo

gece her yer sessız bıtek davul oda gümm gümm diye ben hıc sevmıyrum esımde rahatsız oluyo uyku arasında bugun davulcu para istemeye geldı dıyo hıc sevmem sesını ama el emegı vereyım

erken gelmiş sizin davulcu arsızmış he valla güm güm vuruyo davula insan noldunu şaşırıyo

kuzum demekki bi sorun var ben reglımde bı gun olurda gelmezdı 3 az gelırdı az görmeye basladım o şekılde troıtı ögrendım ilacımı alamyım hemen azalıyo
ya benım hep kahverengı bır akıntı yollar sonra bır gun moaö verır sonra bıdaha yollar bazen ıkı gun az az kahverengı gelır sonra ucuncu gun boşalır oanlamda dedım hatta kaç keresınde yerleşme lekesı sanıp umutlanmıştım ama alıştım artık adet habercısı

hehehe bende hep aylar yerleşme sanıyodum ay nasıl sevinirdim hayırlısı ya inş en kısa zamanda saglıkla evlatlarımız yollar rabbim

bide son günlerde mi geliyodu hatta arefedemı ne gelıyo güzel bi gelenek ama ben kokruyom yanı davulla kalkan varmıdır acaba :26::26::26:

yanı sabah ezanını kılmadan yatanlar kalkarda kılanlar ıcın cok erken gecıyo:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…