Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla bi de alttan baksın olmadı da anlayalım neymiş ne degilmiş:) sizin extra yaptıgınız bişeler var mı hamilelik için eşinize kendinize? şu eşimm bi sigarayı bırakaydı iyidiiiiiiii
rahım fılmı felan cekındınmı sen.. kız benımde esım kullanmıyo ben kullanıyom sıgara

bı arkadas vardı adanalı cok bahsederdı oyle bı anlatrdı kı benım zaten yemek ılgım oldugu ııcn canım hemen cekerım kocıs dıyo hamıle kalınca tv acmıyacan oladık seyler canın ceker dıyo karlı bılıyodum ay ben beceremem kı yapda yıye hadı

yok kız üzülmedım hıçç hayırlısı allahtan napım
ay canım gormemısım kusura bakma bende troıt var 3 ayda bı kontrole gıdıyorum gecen ay dok artık her ay gel dedı klomene baslamsıtım cocukl olursa dıye euthyrox25 hergun ıcıyorummm
bend eonu ıcınyom kız ama 50 mg olanını
bizimde hızlı 30 yavas 25 miş... trental verdi ona ama ürolog.. kullanıyo onu
kullansın cnm zararı olmaz benımkınede verdı bı vıtamın ama adını hatırlamıyom suan bıtırdı

Duman yorgun dustu galiba hamis ya uyusun yazikkk
mood da yok haa kiz belinay kocis gecedemii:26:

hiç bişe cekinmedim bi kan tahili bi de ultrasonla baktı bişe yok gayt iii dediydii. rahim filmi acıtıyo yazmıs millet yaaaawwww

kız ozaman nasıl bende esımde bısey yok dıyon hele bı cekın gercı yoktur bısey ama bakmak sart.. yok cnm hıç acımıyo

evet..bici bici çok süper bişey.Adana'da oturduk biz ben bekar ve küçükken : ) evde yapılır yapılmasınada zahmetli : ) inş bigün yemek sanada nasip olur

vılma kız alıntılar karısıyoo bende hec agrı olmadı kistin hıc beklemıyodum kıstcıgı ama dok normal dedı ılac kullanym ıns gecmıstr

bend ehıç anlamadım zaten ya klomen kısmede kullandığı ay öle ağrı yapmamış ağrı kesıcı ıctımd eöle rahatladım coğunlukla bend eanlamadım ne iş:26::26:

Yapim hayatim sen yeterki istee

gizzz mor salonundanmi yaziyon

Son düzenleme:

ya engelmı acaba gebelıge dok kafana takma ılacı kulladıgın sürece bişi olmaz dedı yaa ramazanda ilacı nasıl alıyonn ben ıftarı acarken normalde sabah al demıstı doktor

Duman yorgun dustu galiba hamis ya uyusun yazikkk
mood da yok haa kiz belinay kocis gecedemii:26:

dün sabahladılar ya bugun gözleri yemedi heralde

sabah geceden geldi kocısımm ama yarın sabah bi gidecek pazartesı gelecek

kız ozaman nasıl bende esımde bısey yok dıyon hele bı cekın gercı yoktur bısey ama bakmak sart.. yok cnm hıç acımıyo

eşim spermiyogram ve renkli doppler yaptırdı.. aha demek bende bişe cıkma ihtimali mi varrrrr nanayı yidikkkkkk

evet..bici bici çok süper bişey.Adana'da oturduk biz ben bekar ve küçükken : ) evde yapılır yapılmasınada zahmetli : ) inş bigün yemek sanada nasip olur

inş yerım bende sevınc yapacak ya olmadı surdan sura bı adanaya gıder yer gelırım

bend ehıç anlamadım zaten ya klomen kısmede kullandığı ay öle ağrı yapmamış ağrı kesıcı ıctımd eöle rahatladım coğunlukla bend eanlamadım ne iş:26::26:

korkma canım ya her agrı kotu bısı olcak degıl ya ıcını ferah tut

Yapim hayatim sen yeyerki istee

gizzz mor salonundanmi yaziyon

yap da yiyek sen marıfetlı karısın hee mor köşem takımın üzerınde yazıyommm

Uzulme canim biz burdayiz yalniz degilsin

ben sahurdan once ac karınla ıcıyom.. kız zararı yok hamıleleığe felan benı doktorum dahılıyeye yonlendırdı oda dedıkı hamıle kalanlarada aynı tedavı uygulanıyo ama hamıleleıkten once tedavı edılmesı daha ıyı sanslısın bır yerde dedı cocuğun fızıksel özellıkle zıhınsel gelısımını engellıyomuş panık yok yanı allahın sevgılı kuluyus
eşim spermiyogram ve renkli doppler yaptırdı.. aha demek bende bişe cıkma ihtimali mi varrrrr nanayı yidikkkkkk
bende öle düşündüydüm olmayınca ama bısey cıkmadı aklına kötu sey getırme.. ayrıca yumurta takıbıde yapması lazım doktorun yumurta oluyomu dahada önemlısı catlıyomu

yaparim kiz o pudra sekeri buzun ustunde super oluyooooo gul suyu ile bulusuncaa

peki yumurta takibi ve catlama takibi nasıl yapılıyo nasıl aşamaları var? çok soru soruyom ammaaa kus bakmayınnn

peki yumurta takibi ve catlama takibi nasıl yapılıyo nasıl aşamaları var? çok soru soruyom ammaaa kus bakmayınnn

yok bebeğim ya ne demek bızde bızden oncekılere sorarak öğrendık. sımdı adetlıyken alttan yumurtalıklarına bakıyo. sonra adetın 10. gununde sonra senı cağırıp bazen bır kere bazen bırkaç gun arayla yumurtalarına bakıyo alttan. ıyı yumurta 22 mm denır. ozaman catlıyomuş. eğer bır ayda catlamadığını tespıt ederse ertesı ay yıne yumurtanı takıp edıp iğne yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…