Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hehehe bende hep aylar yerleşme sanıyodum ay nasıl sevinirdim hayırlısı ya inş en kısa zamanda saglıkla evlatlarımız yollar rabbim

amınnnnnnnn cumlemızın bende ıkı damla gelıp bıdaha gelmeyınnce guslettım.. sahur yapıp yatcam belkı bı gun atlarsa bı gun bı gundur boşa gıtmesın oruc

sevınc nereye kayboldun :26::26::26::26::26:

bende cogu zman ezanı bekleyemiyorumm

kızlar ben mutfaga dogru yol alıyorum

Duman yorgun dustu galiba hamis ya uyusun yazikkk
mood da yok haa kiz belinay kocis gecedemii:26:

saat 10 dan beri kanepede uyuyakalmışım cnm kendime gelemedim bu akşam,oysaki ne planlarım vardı burda güzel bi yer var göl gidip kenarında 2 tur atacaktımm sonra gelip burda sabahlıycaktım yinee artık haftaya napim ( hepinize iyi sahurlar kızlarrr görüşürüz öptüm sizi..

Belinay hayatim cepten girmistim nete uyumus kalmisim sizmisim hatta
hayirli ve mutlu pazarlar karilar.....:13:

çişimiz tuvaleteeeeeee

kakamız tuvaleteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

artık kimse yapmıycak poposundaki bezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pullu seker yuklemesine ne zaman gidiyon bir gun onceden sekerli bisi yeme sonucu cok etkiliyoo sabah ac gidecen

Son düzenleme:
Ee aksam tavuk gibi 9 da yatarsan olacagi bu senin kocis calisiyo dimi pazartesi gunleri izinli
herkes gec yatti kocisleride ewdeyse biraz zor gelirler
napiiym kadın sabahın serinliğinde işleri yapmak gibisi yok

evet kocişcan p.tesi günleri izinli. bencede karılar maaşallahh saat jkaça kadar laflamşlar

sende dün gece sahura kalkamamışın heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…