Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kari dellendiiiiiii

Pullu seker yuklemesine ne zaman gidiyon bir gun onceden sekerli bisi yeme sonucu cok etkiliyoo sabah ac gidecen
doktorum haftaya gelebilirsin şeker yük. için, dedi

ama iki hafta sonra gelirsen bebekine de bakarız dedi. daha yeni baktık ya aradan biras geçsin diye.

bigün önceden şeker yeme dimedi ama aç gel dedi, çok kaka bişimiş bu şeker yüklemesi midem bulancak biliyom

bu yeni doktorum çok iyi sevinç karısı, ben doğurana kadar istifa etmese bari
Gobekli marulcum ben olise kahvatli haxirlicam
sen 7 de kalktigina gore yapmissindir
ohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sen yapmıyonmu tek olişemi hazırlıyon

Gunaydin hayatim kendi adima cok iyiyim
sen nasilsin hemsom kiz dun gece belinayin cani bici bici cekti hayatinda hic gormemis birinden duymus

bende iyiyim canım,dün misafirim vardı iftara biraz yoruldum 5,30 da belli oldu gelecekleri yapabildiklerimi yaptım ama yetiştirdim..kız bu belinaya bayılıyorum hee nasıl görmediği şeyi canı çekmiş.

yok kuzum ne yeni kalkması zaten sıcaktan yatılmıyor kahvaltı yapıldı,bulaşıklar halledildi,çamaşır makineye atıldı,ortalık toplandı vee burdaya gelindi

Makineleri akşm 10dan sonra çalştır annem iyiliğin için diyom

Makineleri akşm 10dan sonra çalştır annem iyiliğin için diyom

kız dün misafir vardı diye çalıştıramadım...zaten bu ay elektrik faturasından tırsıyom bakim ne gelecek:18::18:gözlerimiz böle olmaz inşaallah..makine kuruturken çok elektrik yakıyor diye havalarda çook sıcak zaten serdiğin gibi kuruyor fazla kurutmadan kapatıyorum makineyi bir sıksın yeter..

kurutma makinesimi var. yoksam çam makinesimi kurutuyo:26::26:

şeker yüklemesi nasıl oluyoki kolundan şekerli su filanmı veriyolar??:18:

çamaşır makinesi canım...ben çamaşırlarımı sermeye gidiyom balkonda buharlaşıp erimezsem eyidirrrr
kız normalde kaç. geliyo size elek. fat.

bize taşındık taşınalı hiç gelmedi. 2-3 aylık birden gelcekmiş bizde çok korkuyos.

bak aklıma bi fikircan geldi. sizin ve biizm elk. fat. toplıyalım pölüşelim birlikte ödeyelim
bizm bi komşuya acayip bişi içirmişler. öğüre öğüre öldüm dedi

acaba şartmı yaptırmk
iyiyim canım şöle bakim dedim kayınvalideme gideceğiz birazdan denize o yüzden duramayacağım. akşama görüşürüz.

kızzzzzzz benim yerime de girrr ohhhhhh

Son düzenleme:

hımmmmmmm kötüymüş o zaman..herkese yükleniyomuki?? ben hiç şekerli bişey yemiyorum belki bana yüklenmez

iyiyim canım şöle bakim dedim kayınvalideme gideceğiz birazdan denize o yüzden duramayacağım. akşama görüşürüz.
oh ne güzel ,bizim yerimizede gir canım güle,güle..

nasıl gelmedi ya elektrik her ay geliyo,desene size yüksek gelecek, uyanığa bak niye ortak olacakmışız sizin 2,3 aylık faturanızaaa..bize 40 gelmişti en son ama bu aydan sonra klimanın yüzünden çok gelirrr..

Beraber yaptik insallah yarin baslarim
Bulasik makinasi kurutmaya gecince bende onun kapagini aciyom bize gecen ay 80 bu ay 100 geldi napim sicaktan olecegime acarim klimayi surda bir ay daha acarim biter zatij
bayilizam simcikkkk yok annem hamilelikte gizli seker ortaya cikabiliyormus buda normal kanda bakilinca cikmaya biliyor o yuzden once ac karnina kanda sekere bakiyorlar sonra bol sekerli su iciyorsun sanirim bir saat sonra tekrar kanda bak

iyorlar bu arada ac kaldigim icin ben kusmustum sekerli sekerli yaptirmakta fayda var yoksa bebek diyabetli dogar haberiniz bile olmaz Allah korusun.

Basak karisi biliyosta konusuyos benim sonucum sinirda cikmisti doktor ikili seker yuklemesi yapti 50 ve 100 gr lik seker komasina giriyordum sonuclarda dengedizlik ciktiydi oda bana aksam tatlimi yidin dedi
o bizi yaniltir sekeri yuksek cikarir didi bende seni uyardim
yoksa bananeee doktoru dimemis o doktorlar bazen nelrr unutuyor biliyonmu
cok guvendigim dr aspirini birakabilirsin didi bebeem karnimda oldu kendini sadece doktora emanet etme arastirici ol.
doktorun iyiymis bari istifa etmese

inşalah istifa etmezdiğer doktorlardan daha ilgili gibi

tabiiki tecrübeleri paylaşmakta fayda var söylediğin iyi oldu şekerli bişi yemem. acab kusarmıyım senin gibi offffff

tıp fak. gitcem çarş. günü orda yaparlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…