günaydın hanımlarrrkeyifler iyidir umarım..
kari dellendiiiiiii
doktorum haftaya gelebilirsin şeker yük. için, dediPullu seker yuklemesine ne zaman gidiyon bir gun onceden sekerli bisi yeme sonucu cok etkiliyoo sabah ac gidecen
ohooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooGobekli marulcum ben olise kahvatli haxirlicam
sen 7 de kalktigina gore yapmissindir
günaydın hanımlarrrkeyifler iyidir umarım..
Gunaydin hayatim kendi adima cok iyiyim
sen nasilsin hemsom kiz dun gece belinayin cani bici bici cekti hayatinda hic gormemis birinden duymus
günaydın hatunncum yenimi kalktınnnnnnnnnn.
yok kuzum ne yeni kalkması zaten sıcaktan yatılmıyor kahvaltı yapıldı,bulaşıklar halledildi,çamaşır makineye atıldı,ortalık toplandı vee burdaya gelindi
Makineleri akşm 10dan sonra çalştır annem iyiliğin için diyom
kız dün misafir vardı diye çalıştıramadım...zaten bu ay elektrik faturasından tırsıyom bakim ne gelecek:18::18:gözlerimiz böleolmaz inşaallah..makine kuruturken çok elektrik yakıyor diye havalarda çook sıcak zaten serdiğin gibi kuruyor fazla kurutmadan kapatıyorum makineyi bir sıksın yeter..
kurutma makinesimi var. yoksam çam makinesimi kurutuyo:26::26:
doktorum haftaya gelebilirsin şeker yük. için, dedi
ama iki hafta sonra gelirsen bebekine de bakarız dedi. daha yeni baktık ya aradan biras geçsin diye.
bigün önceden şeker yeme dimedi ama aç gel dedi, çok kaka bişimiş bu şeker yüklemesi midem bulancak biliyom
bu yeni doktorum çok iyi sevinç karısı, ben doğurana kadar istifa etmese bari
ohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sen yapmıyonmu tek olişemi hazırlıyon
hoşgeldin canım nasılsın??
kız normalde kaç. geliyo size elek. fat.çamaşır makinesi canım...ben çamaşırlarımı sermeye gidiyombalkonda buharlaşıp erimezsem eyidirrrr
bizm bi komşuya acayip bişi içirmişler. öğüre öğüre öldüm dedişeker yüklemesi nasıl oluyokikolundan şekerli su filanmı veriyolar??:18:
iyiyim canım şöle bakim dedim kayınvalideme gideceğiz birazdan denize o yüzden duramayacağım. akşama görüşürüz.
kız normalde kaç. geliyo size elek. fat.
bize taşındık taşınalı hiç gelmedi. 2-3 aylık birden gelcekmiş bizde çok korkuyos.
bak aklıma bi fikircan geldi. sizin ve biizm elk. fat. toplıyalım pölüşelim birlikte ödeyelim
bizm bi komşuya acayip bişi içirmişler. öğüre öğüre öldüm dedi
acaba şartmı yaptırmk
kızzzzzzz benim yerime de girrr ohhhhhh
oh ne güzel ,bizim yerimizede gir canım güle,güle..iyiyim canım şöle bakim dedim kayınvalideme gideceğiz birazdan denize o yüzden duramayacağım. akşama görüşürüz.
kız normalde kaç. geliyo size elek. fat.
bize taşındık taşınalı hiç gelmedi. 2-3 aylık birden gelcekmiş bizde çok korkuyos.
bak aklıma bi fikircan geldi. sizin ve biizm elk. fat. toplıyalım pölüşelim birlikte ödeyelim
bizm bi komşuya acayip bişi içirmişler. öğüre öğüre öldüm dedi
acaba şartmı yaptırmk
kızzzzzzz benim yerime de girrr ohhhhhh
doktorum haftaya gelebilirsin şeker yük. için, dedi
ama iki hafta sonra gelirsen bebekine de bakarız dedi. daha yeni baktık ya aradan biras geçsin diye.
bigün önceden şeker yeme dimedi ama aç gel dedi, çok kaka bişimiş bu şeker yüklemesi midem bulancak biliyom
bu yeni doktorum çok iyi sevinç karısı, ben doğurana kadar istifa etmese bari
ohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sen yapmıyonmu tek olişemi hazırlıyon
Bulasik makinasi kurutmaya gecince bende onun kapagini aciyomkız dün misafir vardı diye çalıştıramadım...zaten bu ay elektrik faturasından tırsıyom bakim ne gelecek:18::18:gözlerimiz böleolmaz inşaallah..makine kuruturken çok elektrik yakıyor diye havalarda çook sıcak zaten serdiğin gibi kuruyor fazla kurutmadan kapatıyorum makineyi bir sıksın yeter..
şeker yüklemesi nasıl oluyokikolundan şekerli su filanmı veriyolar??:18:
Basak karisi biliyosta konusuyos benim sonucum sinirda cikmisti doktor ikili seker yuklemesi yapti 50 ve 100 gr lik seker komasina giriyordum sonuclarda dengedizlik ciktiydi oda bana aksam tatlimi yidin dedi
o bizi yaniltir sekeri yuksek cikarir didi bende seni uyardim
yoksa bananeee doktoru dimemis o doktorlar bazen nelrr unutuyor biliyonmu
cok guvendigim dr aspirini birakabilirsin didi bebeem karnimda oldukendini sadece doktora emanet etme arastirici ol.
doktorun iyiymis bari istifa etmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?