inşalah istifa etmezdiğer doktorlardan daha ilgili gibi
tabiiki tecrübeleri paylaşmakta fayda var söylediğin iyi oldu şekerli bişi yemem. acab kusarmıyım senin gibi offffff
tıp fak. gitcem çarş. günü orda yaparlarmı
aboooooo inşallah kusmam ya puffffffTipta yapiyorlar burda ama bilemem ben kusmaya cok meyilliyim bide ac karnina cok yogun sekerli su ic bakem nolur ama kusuncada sekerli sekerli geri ciktiydi sudoktor bana kizmisti vakti dolmadan kustum seker kana karismadan
Basakcim tetanozun 2. dozu ne zaman yapilacak 7. aydami ben besli doz yaptirdim omur boyu yok artik
bu arada elevit iciyon dimi ben onu dogumdan sonrada ictim emzirdigim surece sutun kalitesini arttiriyor cok faydali sac dokulmesini bile onlemisti kac kilo aldin kuz gobus koyda bakak ne war yani
herkes gobekli marul olmak icin oluyooo
Kizx benmi koyim gobekmi var bendeaboooooo inşallah kusmam ya puffffff
sağlk ocağından kart verdiler ağustosta gitcem ona da. ama 7. ay olmuyo o zaman. daha 6. ayda oluyo
elevitide içiyorum ama mide bulantısı yapıyo. doktora da sordum, yapar dedi
kan ilacını biliyorum doğumdan sonra 3 ay boyunca kullanckmşm.
elevitide kullanırım madem sütün kalitesini artırıyo. doktora sorarım.
inşallah bebeğimi en az 1 sene sütümle besleyebilirim. ek gıdalar 6. ayda sonra galiba.
göbeğimi koymam bitek ben koyuyom hep ben koyuyom hepppppppp
5 kilo aldık dedik ye didikleme yeter
Belinay hayatim cepten girmistim nete uyumus kalmisim sizmisim hatta
hayirli ve mutlu pazarlar karilar.....:13:
bende iyiyim canım,dün misafirim vardı iftara biraz yoruldum 5,30 da belli oldu gelecekleri yapabildiklerimi yaptım ama yetiştirdim..kız bu belinaya bayılıyorum hee nasıl görmediği şeyi canı çekmiş.
Belinay hosgeldin hayatim napiyon kiz kocis gittimi isee
:18::18:
Kizx benmi koyim gobekmi var bende
Dumanda koyacak biraz buyusun didiklerim annem hizla kilo aliyon bize demiyon niyeysee
super ek gida savasi verdim annem simdi olis sebze yimekleri bilem yiyooo
belinayyy annem yidimi bıcı bıcııııı
hava cok sıcak benım makıne acmam lazım yer sılıp toz almam beyazları yıkamam balkonu yıkamam lazım ama ben susadımmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::111::111::101::101::101::101:
Burasida coook sicakk benim kocis pazarlari ewde bende pazartesi dip bucak girisiyom cnmhava cok sıcak benım makıne acmam lazım yer sılıp toz almam beyazları yıkamam balkonu yıkamam lazım ama ben susadımmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::111::111::101::101::101::101:
gitti canım tee sabah gitti ben otryom ıs yapmak ıcın kendımı kaldırmasya calıym ama kalkamıyommm
bende veririm o savaşta yeterki herşeyden yesin oliş
galiba son aylarda daha hızlı alcam bakalım , bakakta görekama hiç çatlama yok
neyse bi ara kendimle koyiyim resim
Burasida coook sicakk benim kocis pazarlari ewde bende pazartesi dip bucak girisiyom cnm
Bence kalk yap sonra dusunu al ancak kendine gelirsin birszda dinlenirsin kocis yok aksama ne yapacan kizzz tek basina yumurtami yicen payates salatasi felan yap soguk corba ac kalma datlim
bende gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?